• Esmodeus
    Nem tudom miért van ez de ha megtetszik egy játék és játszom vele... mindig jön egy ilyen nyomorék vagy több nyomorék és elkezdik híresztelni hogy haldoklik a játék, egyre kevesebben játszanak vele. Lehet hogy nyomorékok, stb. de akkor is kicsit "zaklat" ez az egész engem. Mi van ha igazuk van? Őszintén megmondom ez az egyetlen MMO ami tetszik. A többivel csak azért játszottam mert kellett valami amivel lekötöm magam az unalmas órákban. Más MMO-kban mindig csak azzal voltam elfoglalva hogy mikor lesz meg a maximum szint, legyen meg minél hamarabb, stb. Itt pedig egyáltalán nem érdekel az hogy éppen hányas vagyok... persze hazudnék, HA azt mondanám hogy egyszer-kétszer nem nézek rá a szintemre. :)
    Az egész játék fantasztikus HA lehet rá ezt a szót használni. Élvezet vele játszani, stb. Aztán jön pár ilyen beszólás és az ember kedve elmegy az egésztől és fél attól hogy csak elpazarolt idő az amit "beleöl" a karakterébe.
    Most is előfizettem, amit azért teszek mert szeretném támogatni a játékot. Azért mert tetszik és szeretek vele játszani. Tényleg... remélem hogy az amit "pletykáltak" Generalon nem igaz. Szeretném ha a játék akár még 4-5 év múlva is "menne".