60336
-
hugopareiros #49770 Nekem a kezdetek (1 hónapja kezdtem) óta mutatja, hogy hogyan reagál. -
Tibbbor #49769 Reggel láttam, hogy végre XP alatt is be lehet lépni.Sajnos mennem kellett melózni, így a kozmetikázást nem volt időm kipróbálni.Mi a véleményetek róla?
Más: másnak is előfordult már az a hiba, hogy az egyik korábbi patch óta a Kódexben nem jelenik meg a FP-okban megölt boss-ok neve?Legalábbis a patc óta leölteké.
Más: számomra apró, de hasznos újítás, hogy a Companion Gift-ekről végre a kurzor segítségével azonnal megtudható, hogy reagál rá az éppen megidézett(!) companion?Végre nem kell a táblázatot böngészni.Igaz, így is szép sorban meg kell a társakat idézni, de nekem így akkor is praktikusabb. -
#49768 Miután a "lag" a hálózati sebesség jellemzője, semmi köze a gépedhez. -
Plata #49767 Véletlen meg találtam,rossz helyre mentem és pont a curatorba ütköztem. -
Plata #49766 Nem volt felhőtlen a játék,némelyik bolygó igen csak lagzott ma.Pedig az új gépemmel még eddig nem lagolt a játék. -
#49765 Imperial oldalról tudok nyilatkozni: a curator az appearance designer mellett van. -
Tibbbor #49764 Jó neked, én még XP alá tettem fel a játékot, de ahogy olvasom azzal van a gond.Hogy tesztelték ezt a patch-et?!A másik vinyón ott figyel a Win7, de már nem variálok.Azért milyen jó, hogy az előfizetésemből 2 nap máris ugrott játék nélkül... -
Plata #49763 Én tudok játszani. -
Pacho #49762 Nem, még mindig nem tudták megoldani. -
Plata #49761 Na erre véletlen megtaláltam. -
Plata #49760 Hun cseten ha az ember kérdez valamit sosincs válasz,olyan mintha nem is lenne rajta senki.Nekem ebben a gift fragment dologban kellene segítség,nem találom sehol ezt a curator-t. -
Kiriyama #49759 Nekem tegnap is simán ment,azt írják xp-vel van valami gond. -
Tibbbor #49758 Ma már be lehet rendesen logolni?Tegnap este feladtam, most pedig még nem a saját gépemnél vagyok. -
#49757 black/black meg nincs fent -
#49756 Ennek a collections-nek egy ertelme van... eleg egyszer megvenni a feher vagy feher/fekete kristalyt es az osszes karid hasznalhatja (akkar mindket kezben egyszerre)
marha bioware-k 600 CC-t kernek az account feloldasra, de legacy gearben ingyen at lehet oket tolni. Mar megint nem gondoltak vegig a dolgokat.
masik hulyeseg, meg az augmentation kit gyartas. Mk-6 komponenst szinte csak armormech/synthweaving-el volt ertelme csinalni a tobbivel sokkal dragabb volt az alapanyag. 2.0-val ez valtozott, vegre a tobbinel lett olcsobb az alapanyag. Erre mit csinalnak a marhak? Nem am, hogy egyenlove tennek, megint az armor/synth gyarthatja tok olcson. -
HyperMonkey #49755 Nincs fent a gépemen, így nem tudom megnézni, de kíváncsi lennék AH-ban mennyi egy fekete dye. -
#49754 Trade marketen is lehet venni, meg peccsnótszban olyat olvastam, hogy crafrolni is lehet (Artifice). -
HyperMonkey #49753 Előfizetőknek is csak CC-ért lehet dye-okat venni? Mennyibe kerül 1db? -
#49752 Valamit nagyon rosszul csinálsz (csináltok).
Ha az első karid, tanuld meg megfelelően alkalmazni a képességeidet és a rotációjukat.
Pickettel értek egyet (tank, cc, heal), használd Khemet - Shadow Killer (Tank Stance), így téged a legtöbb esetben figyelmen kívül hagynak, lvl14-től kapod a bubit és compot és magadat is jobban tudod védeni. Heal ágon lassabban gyapod le a mobokat, de könnyebben túléled a nehéz helyzeteket, dps-ként gyorsabb a haladás. Ha kell mindig keress segítőt magad mellé, fognak segíteni, nem lesz gond és ne ess neki több szinttel feletted lévő mobnak, pláne elite-nek. Használj xpboostot, figyelj a rested xp-re és nyomd minden nap a space-kat, pvp-t, fp-t, hogy gyorsabban fejlődj.
Nekem se az agentemmel se a sorcimmal nem volt gond a szintezéssel.
Keress guildet és segíteni fognak.
Én is ki szoktam segíteni a low lvl-es társaimat, ha szólnak.
A minap fp után mentem Kaasra, hogy egy 15-ös társamnak segítsek.
Rem tudtam segíteni. -
Bandras DaSilva #49751 Ha a Red Elipsen vagytok, keressetek meg..Bandras néven futok egy operative healerrel. Tudok segíteni ebben-abban ha kell vmi.
Vagyok esténként általában, bár holnaptól pont nem leszek hétfőig, de vagy ma vagy hétfőtől bármikor segítek ha kérdés van. -
Kiriyama #49750 Hasonlókat tudok írni az Agentel kapcsolatban. Szinén healer ággal mentem végig. Sima küldik vicc kategória,+2 sima,+4 mindíg van csapat healerrel. 1 hónapja kezdtem most lettem 54 nagyon kényelmes laza játékkal. Lehet hogy a dps kasztokhoz kicsit taktikázni kell,most kezdtem egy jedi consulart (shadow lesz) ,az eleje nagyon könnyű. Érdemes használni az xp növelő bonuszt,hogy kicsit erősebb legyen a karakter a npc-k ellen. Ha tank karakterrel toljátok,csinálni kell pár flashpointot ( mindíg gyorsan behív),és erősebb szinten folytatni a főküldiket. Persze stealthes karakterek előnyben:) -
#49749 Ebből a leírásból annyi jött le, hogy nem a Hoth-on van a küldetés, azon kívül bármi lehet
El sem tudom képzelni, hogy mi a problémátok. Sorcererrel ha nem olyat csináltam, amit baromira nem kéne (heroic küldetések egyedül, 3-4 szinttel magasabb küldetések), akkor semmi bajom nem volt. Végig healre talentelve, és nagyrészt egyedül játszva egy kasztküldetésen izzadtam meg, minden más a félálomban félrészegen is megoldható kategóriába tartozik (persze egy évtizednyi mmorpg tapasztalattal). Esetleg ha Tomb of Freedon Nadd-on vagytok, akkor szívesen megnézem, hogy mit kalimpáltok, és segítek megoldani a rejtéjt, de ha az alap fogalmakat ismeritek (tankolás, cc, healelés), akkor nem lehetne problémátok. -
Tibbbor #49748 Sajnos én se tudok ma játszani.Lejött a patch, azóta ha ráklikkelek a Play-re néhány másodpercig látom a kis fogaskerekeket a töltésnél, aztán eltűnik a login ablak és semmi.Azért klassz így subscriber-nek lenni... -
Plata #49747 Szerintem ma már nem lesz Sw Tor.Nekem is nehéz volt tatuin saboteur gunslingerrel,néhol nagyon nehéz,Vuki companiont használok,de néha hihetetlen gyorsan elfogy az életem.Igaz nincs sok jó cucca,voltam fp-ken de folyton olyan esett ami nem neki való.Jedi consularral és a doki companionnal meg könnyű haladni. -
#49746 Az egyik az volt, amikor az ellenség jetpack-el érkezik, a másik meg amikor egy halottól kellett felvenni a küldetést és a mocsárban egy komputer elindítása után ránk támadtak páran. -
Kryon #49745 Kezdő játékosról van szó és lvl 1x karakterről, szerintem gyenge, hiányos gearben. -
#49744 gondolom dromund kaas-on belebotlottatok az egyik legnagyobb elitbe ami ott létezik :D ami mindjárt az épületből kijövet ott sétál fel-alá. azt hanyagolni kell. meg a másik herioc-os küldit is, ahol a katonákat kell ölni. azok is kemények. -
hugopareiros #49743 ha heroic 2+-t nem tudtok ketten megcsinálni az nem a játék hibája
a legtöbbet egyedül (compival) is meglehet -
Pacho #49742 Az első fp-t megcsináltuk ketten egy másik marauderral lvl 11-en....(+2 companion, akik szintén nem hílerek)...olyan durva dps-t tol a marauder, hogy nem kellett több player. -
#49741 Haverral 2-en próbáltuk, Én sorcerer, Ő marauder volt, nem bírtunk vele 2-en sem (+2 companion), ekkor vált nevetségessé a játék számomra. :) -
eXequtoR #49740 Sorcererrel nehéz fejlődni? Facerollol aoeval mindent.. -
#49739 Nem egyedül kell nekimenni a heroic questeknek. -
Kryon #49738 Arra tippelek, hogy túl sokan próbáltak/próbálnak egyszerre belépni és nem bírja a rendszer. -
Kryon #49737 Nem vagy egyedül, szintén ezzel szívok, meg még sokan.
Majd egyszer jó lesz... -
Kryon #49736 Neked is javasolnám az előzőt. Kicsit nehezebb a fejlődés mint a legtöbb mmoban, ezért inkább olyannal kezdj ami jobban bírja. Sorcererhez már nem árt egy kis rutin, mert különben nehéz vele az élet (mint általában casterekkel minden mmo-ban). -
Kryon #49735 Ha elfogadsz egy jó tanácsot, szerintem BH-t vagy sith juggernautot indíts. Mert az marauderrel és az inkvizítorral pont beleválasztottál 2 olyan kasztba, melyekkel szerintem az átlagnál nehezebb túlélni.
Ha túl nehéznek érzed a fejlődést, akkor ezért valami tankosabbat ajánlanék kezdésnek, pl amiket említettem. -
#49734 Én Sorserer-t csináltam, de 13 szint után már szinte lehetetlen volt vele megcsinálni a küldetéseket. Volt, amikor 10k hp-s ellenfelet kellett megölni, nekem 1k körül volt a hp-m és alig damegeltem. Volt amikor rám jött 4db 3.5k-s ellenfél. Hagytam is a fa**ba az egész játékot. Lehetetlen egyedül megcsinálni, meg az az idegesítő, hogy 3fős csoportokban vannak és mindig behúzza az ember őket és egyszerűen nem tud elmenni A-ból B-be. Nálam nagy csalódás a játék. Amit ki lehetne hozni a Star Wars univerzumból, azt a Bioware mind el**szta. Az egész világ mű, nem él. Dromund Kaas-ban sem értettem miért kell földúton menni ilyen modern környezetben, csak néhány m^2-es járdák vannak elhajigálva 10m-enként. Kicsik a pályák, adott bolygókon nehogy már 1-2km^2-es pályák legyenek. Sokkal nagyobb bejárható világot lehetett volna alkotni, de már mindegy. -
JohnnyRicco #49733 Hmm akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a probléma... :) Egy újabb kérdésem lenne srácok. Indítottam egy Sith Inquisitor karit kíváncsiságból meg mert érezni akartam a különbséget a marauderhez képest, hogy én vagyok ennyire béna vagy tényleg ilyen nehéz itt-ott a game. A kérdésem az lenne, hogy melyik irányba tovább. Assasin vagy Sorcerer? Egyikkel sincs tapasztalatom, viszont érdekelne egy pro-kontra dolog kinek mi a tapasztalata élhető e a dolog vagy nem. Sok MMOban időnként teljesen játszhatatlanná nerfelnek 1-1 fajt vagy szakmát és nem tudom itt van-e ilyen vagy hogy állnak a viszonyok. :) -
Nephin #49732 Patchnap van, majd megszokjátok. :D -
Pacho #49731 Nagyon sokan nem tudnak nyugi:) Van akinek a töltőképernyő áll be 7-25 percre, van aki már el sem jut odáig, a play gomb után semmi sem történik, a program nem kezd el futni.
"Vizsgálják" a problémát.