Nevezz fantáziátlannak, de sehogy nem tudom elképzelni, hogy lehet kattintással olyan gyorsan healelni, mint gyorsbillentyűvel. Egyszerűen nem tudom elképzelni a szituációt, hogy egy gyakorlott gyorsbillentyűzőnek mi tartana annyi ideig, mint egy egérpointert mozgató healernek. És nem lenézni akarom, meg én nem is akarom megítélni, hogy ki ügyesebb, mert szerintem mindkettő típus jó játékosai jobbak nálam, de most komolyan, hogyan?
Ha egérrel kiválasztot operation frame-ből a gyógyítandót, majd egérrel kattintasz a 4-5 gyógyító képesség egyikére, akkor eltelik t idő. Hogyan tud t-nél nagyobb idő eltelni, ha mondjuk a második mozdulat helyett gyorsbillentyűt nyomsz? (Figyeljük meg, hogy a hasznos gyógyító képességek száma nem nagyon haladja meg az átlagos ember egy kezén található ujjainak számát!) Ha esetleg az első mozdulat is megoldható gyorsbillentyűvel (target party member x, target focus), akkor még annyi idő sem telik el, amit az egérpointer mozgására kéne szánnod... Hogyan lenne az lehetséges, hogy mégis ugyanolyan gyors lesz aki klikkent, mint aki gyorsbillentyűzik?