Bandras DaSilva#49814
Elvileg lvl 10-11től már mehetsz instázni. Olyan 3-4 szintenként van egy nagyobb flashpoint. A group findert érdemes használni kisebb szinten is . Healerként sztem hamar lesz group.
A heti mag napi questeket a fleeten tudod felvenni. Ha jól emlékszem a Supply részen. Vannak terminálok és ott látod, hogy melyik napi, melyik heti.
Érdemes a flashpointopkat csinálni mert egyrészt jó, másrészt jó sok xopt adnak és harmadsorban még jó lootot is lehet szerezni.
Fejlődés közben én nem feltétlen javasolnám a seteket mert hamar kinövöd őket. Azt javasolnám, hogy vegyél narancssárga cuccokat ami tetszik, vagy bármelyik ruha jó és csak a modokat cseréld benne.
Planetary commendationök amúgy is esnek dögivel a bolygókon, fpkben, itt-ott bőven. Próbáld meg szinten tartani magad velük.
Sagenek sztem van egy sima healer ága. Csinálhatod azt is, hogy azt nyomod fuillra, aztán a maradék 5 pontot meg elszórod a többi ágon.
nem volt sagem még soha, de healerként lesz mindig fasza groupod és sztem a questelés is laza. Dps vagy tank companionnal tudsz haladni gyorsan.
Craftolás. Fel kell venned a szakmákat ilyen 2 gyűjtögető 1 craftoló kombót ajánlanék, de más kombó is jó lehet. Biochem hasznos tud lenni a buffok meg a medpackek miatt, azojkat el is tudod adni, cybertech is jó a modok, stb miatt....armstech talán nem, de nem próbáltam még.
A companionokat kell elküldenek alapanyagot beszerezni, aztán meg az adott dolgot legyártani. Amikor megkapod a hajót onnan könnyebb mert ahhoz jár egy droid is, akit folyamatosan lehet küldeni cuccot gyártani vagy anyagot szerezni. Idővel persze több companionod is lesz és akkor majd még gyorsabban fejlődik a dolog.
Lvl50 től indulnak a raidek, operationök. Eternity Vault jó is, könnyű is. Azt mehet a többi.
55ön lesz még pár új operation meg ppár hard mode flashpoint. Ezek nem újak, sajna.
Röviden ennyi. Ha van még kérdés szívesen segítek meg gondolom a többiek is.