60330
-
bekasybalazs #49280 ez érdekes volt, semmit nem változtattam, más nap már ugyan úgy beengedett...:D -
#49279 a bejelentkezes megvaltoztatasa(email helyett nick) apr. 2-tol lesz!
a nicked (display name) az swtor.com-on bejelentkezes utan a jobb felso sarokban latszik...
-
#49278 Preferred lehetsz olcsóbban is, most bármit veszel a Cartel marketen legalább 5 dollárért (nekem 1300 Ft volt), megkapod a státuszt. -
gunji #49277 Én kb. másfél hete nem játszok (ok lentebb), de be tudok lépni az emailcímmel, legalábbis a honlapjukon az accomba. Security questiont nem rotottál el?
Viszont a ticket küldést meg kivették, úgyhogy levelet sem tudok írni nekik. :( -
bekasybalazs #49276 üdv! kihagytam egy pár hetet, és ahogy nézem megint variáltak az e-mail-account név kombóval...aktiválni kell megint az e-mail címet hogy játszani lehessen? és mivel tudok belépni, az e-maillel vagy a névvel? csak mert egyikkel sem megy... -
#49275 Nem a szamuk valtozik, hanem karakterenkent van 5-6 companion, es ezek "kilete" valtozik/mas, attol fuggoen hogy milyen classal jatszol, ezt irta :) -
ANDAXINx #49274 "Companion vagy 5-6 karakterenként(változik attól függ mivel vagy)"
Valamiről lemaradtam?
Dehogy változik a számuk, max a HK-51 jelent +1 companiont. -
Nephin #49273 Még nincs, talán áprilisban. -
mnorbi2 #49272 van már kieg? -
Warrika #49271 nagyon szépen köszönöm a gyors és teljes válaszokat.
letöltöm felteszem és megnézem milyen.
ha teetszik akkor még hallotok felőlem:)
nagyon szeretem a star warst szóval ha olyan amilyennek lennie kell akkor állandó tag leszek.
-
TomStorm #49270 Subscription ha havonta fizeted,Preferred ha egyszer megveszed és utána nem fizeted(erre írtam,hogy van 3500 ft-ért kód),Free-to-play ha ingyen csinálsz account-ot és nem fizeted.
A Preferred-t ajánlom ennyi pénzt megér a game.
Subscription, Preferred, Free-to-Play Features -
Although #49269 Huh szerintem 4 éve biztos nem megy :) 2011 dec.-be jött ki talán :) -
TomStorm #49268 Ha Star Wars rajongó vagy/érdekel ez a világ akkor kötelező!Annyira jól el van találva,hogy SW érzés nagyon ott van:)
Ha nem így tekintesz rá hanem csak mint egy MMO akkor is szórakoztató a játék.
Az ára 3500 ft.Ez tartalmaz 1 hónapot és kapsz magasabb besorolást az Acc.-ra
Utána GC 2 hónapos 6 ezer de lehet folytatni fizetés nélkül is vagy bankkártya havi 2-3 e.ft
2 Frakció,Warzone,Insták,szuper sztori,3 talent ág osztályonként,Companion vagy 5-6 karakterenként(változik attól függ mivel vagy) és még sorolhatnám sok jó dolog van
-
#49267 szeretnék érdeklődni hogy mennyire érdemes elkezdeni? Érdemes.
láttam hogy lassan 4 éve megy és érdekelne mennyire fejlesztik mennyire összetett és mennyire köti le az embert hosszabb távon?
2012 decemberben indult. Fejlesztik, most jön az első kiegészítő. Hogy mennyire köt le az rajtad is múlik.
mekkora a magyar közösség és mennyire összetartó? ugye mmoknál elsődleges a társaság:)
Van pár száz magyar. Biztos találsz társakat.
láttam hogy volt szó cd key ről és hasonlókról érdekelne hogy fizetős e a játék és ha igen mennyibe kerül a megvétele vagy éppen mennyi havonta?
Nem kell megvenni /csak a kieget ha akarod/ és játszható ingyen is, némi korlátozással. Ha előfizetsz 4k havonta vagy 7k 60napra.
Alap game ingyen letölthető. Teszteld. Ha nem tetszik, törlöd.
-
Warrika #49266 hello.
rábukkantam erre a játékra és gameplay videókból meg magából hogy star wars alapú mmo eléggé tetszik elsőre.
szeretnék érdeklődni hogy mennyire érdemes elkezdeni?
láttam hogy lassan 4 éve megy és érdekelne mennyire fejlesztik mennyire összetett és mennyire köti le az embert hosszabb távon?
mekkora a magyar közösség és mennyire összetartó? ugye mmoknál elsődleges a társaság:)
láttam hogy volt szó cd key ről és hasonlókról érdekelne hogy fizetős e a játék és ha igen mennyibe kerül a megvétele vagy éppen mennyi havonta?
így elsőre ennyi lenne nagyon örülnék ha valaki válaszolna nekem^^
előre is köszönöm. -
TomStorm #49265 Akkor azt ma már nem kezdem el,majd holnap.Thx! -
darkling #49264 Az csak bug vagy feature, h. f2p játékosként az egyik, még a 15 napos trialból megmaradt egyik karakterem 7. szintű és megvan neki sprint a másiknak meg nincs? -
#49263 ~25giga asszem -
TomStorm #49262 Mennyi most a játék mérete pontosan?Megvettem újra de a kliens már nincs meg.Köszi előre is! -
#49261 Van egy felesleges cdkey em a játékhoz. Eladnám 3000 Ft -ért , elcserélném egy 30 napos gamecardra , ráfizetnék egy 60 naposra.
Minden lehetőség érdekel
-
#49260 g2play.net -
gunji #49259 Köszi. Én is ettől tartottam. :(
Azért eléggé átverős az origin storeban a 'Includes 30 Days of Subscription Level Access + Monthly Rewards Program' szöveg . Főleg, ha jól értettem az egyik korábbi hozzászólást, de az gondolom nem online vásárlásra vonatkozik :(
Remélem azért nem zárják be a boltot idő előtt. Kár lenne érte :( -
Barbosa #49258 A játék megvételekor kapott 30 nap játékidő után nem kapsz coint. Tulajdonképpen, akkor még egyetlen hónapot sem fizettél elő, csak a vásárláshoz kapott bónusz időt játszhatod le. Utólag sem járt érte cartel coin. -
gunji #49257 Üdv!
Egy hónapja már írtam, hogy előfizetőként mintha kevesebb cartel coin-t kaptam volna. Múlt héten lejárt a negyedik hónapom, s még nem érkezett meg a negyedik csomag CC.
Ekkor eszembe jutott valami: ha online veszi meg az ember a játékot, akkor egy hónapig full jogokkal játszhat, mintha előfizető lenne, de nem az, s az 500 CC sem jár neki? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Ilyesmi elképzelhető?
Köszi :) -
#49256 asszem megvan a kasztom :) kipróbáltam sokat majd mindet és mégis csak az assassin dps a nyerő pedig nem volt szimpatikus eleinte. -
#49255 Ezzel tisztában vagyok, nem egyszer voltam ops-on. :)
Viszont még így sem hasonlítható egy fp-hez.
-
#49254 8-16-fős ops-ban 2-5-en lesztek:) -
#49253 Tanácsra lenne szükségem.
Sorci healert húzok és a build-del kapcsolatban lenne kérdésem.
Belinkeltem, hogy hogy tervezem:
Corruption
Egyelőre maradt 3 pont. Mire rakjam?
Lightning Barrier és a Sith Defiance között vacilálok, de szóba jöhet még a Subversion is, mert a manából soha nem elég.
Fadeout-ról és Dark Resilience-ről mi a véleményetek?
Dark Resilience mellett az szól, hogy megnöveli a Unnatural Preservation-t 30%-kal.
Egyébként imádom ezt a support karit.
A sniper main-emet is szerettem, de ez jobban bejön. Egylőre még csak fp-ben és heroicban tudom tesztelni magam. Néha nem egyszerű, pedig ezekben még csak 4 emberre kell figyelnem, mi lesz 8-16 fős ops-ban. :)
Jobban leköti az ember figyelmét, mint a dps kari, de talán ettől élvezetesebb is.
Előre is köszi a segítséget. -
Bandras DaSilva #49252 A sima seteknek talán nem sok értelme van magasabb szinten, de a narancssárga dolgokat fel lehet dobálni a GTN-re, sztem jól fogynak. Nekem elmegy minden amit beteszek.
Mondjuk én anno armormechet toltam, az meg lehet egy kicsit másabb, de az elv valszeg ugyanaz. Azokból amúgy a lilákat is el lehetett passzolni relatíve jó áron. A kisebb szintűeket is. -
#49251 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a synthweaving-nek mennyire van létjogosultsága a end game gearing-ben?
Nekem ugy tunik, hogy nem sok, mivel mindenki daily/wz/egyéb commendationokből alakítja ki az end gearjet, de nem tudom jol gondolom-e?
Vélemény? -
calis #49250 Hiába csinálom meg a verifications-t 3x, nem engedi be akkor sem a BH-mat... Kapja be.. -
calis #49249 Az előző kommentemhez: az egyik karaktert beengedi, a másikat nem... milyen hülye rendszer ez már... -
calis #49248 Sziasztok!
Szerda óta minden egyes nap meg kell csinálnom egy account upgrade-t, különben nem enged be a játékba...
F2P játékos vagyok, de már nem email címmel regeltem, hanem display névvel.. vagy valami egészen más dolog áll mögötte?
Aki tudja, hogyan lehet megszabadulni ettől az upgradelős hülyeségről, az írja meg legyen szíves.
Köszi! -
Kryon #49247 Részemről amúgy egy jó Stargate mmo-nak örülnék legjobban, de olyanról sajnos nem tudok hogy készítenének (akik próbálkoztak becsődöltek kiadás előtt). -
Although #49246 Jó oké vannak hírek, anno 10 éve dolgozott az activision egy Halo mmo-n és vannak páran akik szerint a Blizzard ezt vette elő.
Mások szerint meg azt a projektet végképp törölték. ez viszont valóban pletykaszint :) Off lezárva. -
Kryon #49245 Concept artokból sokat nem lehet leszűrni. De csak a kedvedért leírom, hogy régebben olvastam egy olyan pletykát miszerint a wow után 10000 évvel fog játszódni, miután ott bekövetkezik valamiféle "világvége". Azerothra érkezünk meg űrhajóval, és felfedezzük a múlt nyomait, elkezdünk kutatni mi történhetett. Eközben véletlenül felébresztünk valami ősi gonoszt aki valószínűleg a pusztulást okozta, talán Sargeras-t (-> Titan) és kezdenek a dolgok rosszra fordulni. Vannak bizonytalan eredetű pletykák, meg concept artok, de hivatalosan semmit sem mondtak vagy mutattak eddig, így bármi lehet, de nem offolok tovább. Ez még akár évekre lehet, addig nem hiszem, hogy bármilyen mmo elrángatna SWTOR-ból és GW2-ből. :D -
Kryon #49244 Tippre az lehet a nagy újítás, hogy sokkal jobban kiterjeszti a virtuális világot. Egyrészt amiket már írtam vezérlésnél, pl. hangvezérlés, szemmozgás követés, mittomén stb. Másrészt valahogy a játékból elérhetővé tesznek olyan közösségi, keresési, vásárlás stb. funkciókat, hogy igazából ingame intézhesd egész online tevékenységed. Google, FB, youtube, shop stb egyben, egy játékba integrálva, olyan szinten kiterjesztett virtuális környezettel, hogy a kockábbak már szinte alternatív valóságként élik majd meg. Az alapok már adottak a battlenettel, de ez már tényleg nagyon off. -
Although #49243 Lehet :) De amit olvastam meg összeraktam abból az jön le egy HALO szerű virtuális valóságot akarnak. De persze igaz ez csak képzelgés még. Tény ha igaz baromi rég dolgoznak rajta. 2005? -
#49242 concept artra alapozni véleményt elég nagy butaság :D -
Although #49241 Két concept art van kint amiről azt mondják arról van. Ami alapján ell lehet képzelni milyen lesz. Legalábbis virtuális világ benyomását kelti. Concept art