Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Részemrõl Andrew Chaikin (Ember a Holdon), és Stephen E. Ambrose (Elit alakulat) kivételével igazán jó könyvbõl/eredeti ötletbõl-filmet megvalósítást nem nagyon láttam, ami felérne egy trilógia méretével (pedig volt itt Trónok harca kisérlet is) és nem ad hoc ("csináljuk meg, mert kõ a lóvé") jellegû volt, szóval nálam teperni kell a jóért, viszont a Star Warst nagyon elrontani NEM LEHET, csak ha az ember a tucat/trendi/magyarázzunk meg mindet, amit nem kell, pl. az erõ vonalat erölteti.
A régi trilógiával kaptunk egy jó kis mesét, az új trilógiával pedig egy korrekt felvezetést a régihez. Ennek ellenére a két trilógia között szakadék tátong megvalósítás tekintetében, pedig az újnál volt az a pénz, amit nem szégyelltek elszórni.
A medve nem játék.
A PotC viszont korrekt és szórakoztató lett. Ha ezt a vonalat viszik tovább, már félsiker. Ja, és övék az Indy jog is, szóval a koponyák után csak jobb jöhet. Ott már láttuk az öreg Dr. Jonest.
A medve nem játék.
Szóval, lesz itt még Disney Star Wars Musical. 😄
X-Wing vs Tie Fighter meg már volt az SWGben. Csak pont a TOR miatt elkaszálták azt az MMOt is, mondván, két SW MMO nem fér el egymás mellett.
Viszont féltem a még mindig nem kész SWG Emut, mert megint más megállapodás kell, mint anno a Lucasartsal, és ismerve a Disneyt és az õ szent teheneik lopásával kapcsolatos politikájukat, nem lennék meglepve, ha lazán elkaszálnák az egész (mindkét) projeket ... 😞
A medve nem játék.
Bar mostansag megint kezdenek divatba jonni az urszimulatorok, elmult honapban 2-3 nagyobb projektrol is volt szo, es egyik sem piskota. Epp johetne egy hianypotlo xwing vagy tie fighter onalloan, vagy akar az xwing vs tie fighter 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A mai technikával röhögve digitalizálják bármelyik szinészt. És még csillagászati összegeket sem kérnek a szereplésért.
Csak nézd meg az Avatart. Annyira élethû volt benne minden, hogy ha nem tudom mi valós és mi nem, akkor meg nem mondtam volna benne hogy ki valódi személy és ki digitalizált.
És azt 4 éve csinálták. Azóta mégprofibb lett a technika, és szerintem a Disney a pénzt sem fogja sajnálni a megvalósitására.
A medve nem játék.
Én pl. a új trilógiát, mint történet élveztem. (Talán a harmadik rész még be is jött.) Ami szar volt, azok a szereplõk, egyes mellékszereplõk és a látványvilág sem volt akkora hûha, mint volt az EPIV elõször megtekintve. (Mondjuk az Amerikai ninját is imádtam, most meg hányok tõle, de sok ilyen klasszik film beleesik ebbe a kategóriába.
Mit adott nekünk az új trilógia? Igazából semmit, mert a rendezés, a vágások és a szereplõk elqurták az egész érdekes történetet, de legalább láttuk Yodát kardozni. 😄
A medve nem játék.
Mert manapsag mar van millio SW, a szereplokrol meg azt is tudod, mikor milyen alsonemu hordtak, az SW jatekokkal belecsoppenhettel barmi es barki szerepebe, az egesz SW univerzum kibovult, es kommersz lett.
Emiatt mas a megiteles az egesz franchisenak. Az persze jogos, hogy aki jar-jart kitalalta, azt pofan kellene b.szni egy szeneslapattal, de az uj triologia mar az uj generacionak szolt, nem nekunk. Es az uj generacio imadta, rekord beveteleket hozott.
Talan az SWTOR is elore kap valahogy a kovetkezo idoszakban, ha ujra kitor az SW laz, lasd uj triologia, uj teve sorozat, stb.
A medve nem játék.
Mindössze a minõséget szeretnénk visszakapni tudod mint a Birodalom visszavág 😊 És lehetõleg ne valami az új részekre emlékeztetõ dolog 😊 Nyilván az új három rész jelzi Lucas bácsi nem sok mindent képes már használni a pecsétjén kívül amivel pecsételgeti mi jó mi nem jó de ez sem megy igazán 😊
De ha a The Dig-et megfilmesítik, már jó. 😊
A medve nem játék.
A "maszktech" pedig olyan fogalom, hogy amikor Oliver Reed meghalt a Gladiátor forgatása során, a megölésére azért még digitálisan feltámadt.
A medve nem játék.
A multban jatszodo tortenetek, lasd SWTOR vagy mas SW jatekok szabad kezet adnak az iroknak, mert minimalisan van csak kidolgozva rendszerint a sztori, vagyis nyugodtan lehet modositani, bizonyos limiteken belul. Lasd pl a The Elder Scrolls sorozatot, az mmo-t direkt a multba raktak, amely idoszakrol van max 10-12 db konyv/vers, amelybol bar ismerhetted nagyjabol azt a kort, de lenyegeben az irok azt raktak oda, amit akartak. SW-nel is ugyanez volt/van.
Disney kapcsan mindenki a Mickey egerre meg Dagobert bacsi fele rajzfilmekre asszocial, pedig ez csak egy toredeke a ceg portfoliojanak.
Az egyetlen negativuma a felvasarlasnak, hogy a Lucasfilm tulajdonaban van a Monkey Island sorozat (orok kedvencem), amelyet anno a Disney nem tudott megszerezni, es ezert inkabb lenyulta koncepciot, es lett belole a Karib Tenger kalozai sorozat. Igy viszont, mindketto egy kezbe kerult, vagyis kizart, hogy a Monkey Island valaha is folytatodjon, mert szinte ugyanazt a produktumot "eladni" parhuzamosan nincs ertelme.
Azt, hogy mit jelent a Csillagok háborúja 7, ügyesen elkenik. A Thrawn trilógia szerintem zseniális (bár vannak egyéb könyvek, amik Jedi visszatér után játszódik), de még részben a régi szereplõkkel. Ahhoz egetrengetõen jóra kell csinálni, hogy egy új Solót, Skywalkert, Leiát, stb. le lehessen nyomni a régi rajongók torkán, a régi szereplõk használatához meg még nem elég fejlett a smink technika 😊. A késõbbi könyvek meg már nem olyan jók.
A Csillagok háborúja 7 utófilmet jelez, de szerintem jobban járnának, ha elõzményfilmekkel tiszta lappal indítanának.
Kérdés: szerintetek hová folytatják a 7-8-9-ben?
A Zahn-féle trilógia szerint, vagy átírják az egészet, és kitalálnak egy új történelmet?
Meg ugye képregényekben is már tovább mentek, felnõttek Leia gyerekei, aztán a yuuzhan vong, aztán megölték chewie-t, aztán... írtak hozzá még 40 évnyi regényt és képregényt.
Mondjuk SWTOR-ral is biztosra mentek, és inkább a múltba rakták, nem a 6. rész utánra.
Amibõl nem tudnám megvenni az unlockok nagy részét, tehát továbbra is elõ kellene fizetni, hogy pl a craft-oló altjaimat használhassam. Maxos karival tök felesleges, mert ugye minden feature fizetõs. Kicsi felhúzásához meg azért jó lenne a többi kari craftja.
De hogy pozitív is legyek, arra pont elég, hogy megvegyem a Longspur Sportstert az adaptiv speed miatt, meg esetleg a marauderemnek egy jedi heavy armort, hogy végre legyen csuklyája. (ez a kettõ együtt 1095)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egy kérdésem lenne:
Mi a legjobb second stat egy snipernek?
Kicsit utánanéztem és a Power-t találtam. Most arra gear-elek. Rem nem hiába.
Elõre is köszi.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Én dec 13 óta tolom CE-vel, és csak 2450 van most.
10/26/2012
Subscriber Reward: 200 Cartel Coins
10/16/2012
Subscriber Reward: 200 Cartel Coins
10/16/2012
Subscriber Reward: 150 Cartel Coins
10/16/2012
10/16/2012
10/16/2012
10/16/2012
10/16/2012
10/16/2012
10/16/2012
Collectors Edition Purchase Reward: 1000 Cartel Coins
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ezeket kaphatjuk:
150 Complimentary Cartel Coins 1
Each paid month prior to July 31, 2012
1000 Complimentary Cartel Coins 2
Purchasers of the Collector's Edition
Heroes' Banner 2
Purchasers of the Collector's Edition
Fan's Choice - Party Jawa 3
Subscribers as of August 1, 2012 to Free-to-Play option launch
200 Complimentary Cartel Coins 4
Each paid month from August 1, 2012 to Free-to-Play option launch
250 Complimentary Cartel Coins 5
All active players at launch of Free-to-Play option
250 Complimentary Cartel Coins 6
Purchasers of the Digital Deluxe Edition
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)