• j0nNyKa
    szerintem te picit máshogy látod ezt a dolgot, mint ahogy működik

a leghosszabb programozói projekt, amiben részt vettem, volt úgy.. 2 év, komplex rendszer, meg minden, de nyilvánvalóan egy ilyen projekt komplexitásához nem is lehet hasonlítani, nem is fogom

nos, ebben a pici, 2 éves projektben is előre mondani kellett valami időpontokat, mégis mikor, melyik résszel, hogyan tervezünk elkészülni

szerinted volt rá esélyünk, hogy jó tippet adjunk? minél komplexebb a program (és itt több millió+ sornyi programról beszélünk), annál nehezebb "hibamenteshez" közelítő valamit előállítani

azt mondom neked, hogy a jelenlegi állapotban azért nem mondanak release date-t, mert pontosat még nem tudnak

már csak bugfixek vannak szinte, mert a feature-k szinte 100%-osan meg vannak írva, viszont a bugfix is olyan sok, hogy esélytelen előre megmondani, hogy oké, szeptember 11.-én (lol) 12:00kor befejezzük a munkát, lehet kiadni.. érted?

addig nem fognak időpontot mondani, amíg nem tudják belőni 2-3-4 napos tévedéssel, hogy mikor készülnek el, mert ha meg megint kicsúsznak a megjósolt release date-ből, akkor a nép nyáladzani fog, és persze jogosan

ezért hajtogatják, hogy "tudni fogjuk előre, hogy mikor hajlandóak release datet mondani", mert ők is azt az állapotot várják, hogy biztonságosan tudjanak mondani egyet - hidd el, ők is ünnepelni fognak, ha eljutnak ide, még jobban, mint te