60268
-
Boncmester #4359 Hmmm, tényleg, amúgy kíváncsi vagyok, ha női karakter lett volna a Jedi Knight, akkor is tudott volna romantikázni a Twi'lek csajjal? :) -
Boncmester #4358 Nekem nagyon tetszett amúgy a tesztvideó. Többet tud, mint a többi MMO questelése, a story alap miatt, amiért tényleg olyan lett pl nekem a teszvideóban, hogy "csinálja már meg a questet, mert kíváncsi vagyok a storyra". Amit még nem éreztem egy MMO-ban sem :)
A grafika is tetszik, szép a mozgása a karaktereknek, jól elhajolgatnak és kivédik az ütéseket, és nagyon szépen ki van dolgozva a környezet. Persze hiányzott a többi játékos, mert így kicsit kihalt.
Ahogy nézem ezt a 10 szinten pont jó idő alatt meg lehet csinálni, megtanulgatni, hogy mit tud a karaktered, onnan meg csapatban játszani majd.
Már nagyon várom :D -
Boncmester #4357 Szerintem jó a grafikája MMO szinten, amúgy meg ez korai build, még javulni is fog kicsit szerintem. Nem Crysis szerű grafika kell egy MMO-ba. -
Nephin #4356 Ráadásul egy hónapokkal ezelőtti, AA és bármi nélküli verzióból ítéli meg a grafikát (ami még így is jól fest)... ennyi. :) -
Reméljük neked nem fog tetszeni és nem is játszol majd vele! ;) -
#4354 A WoW-é is hasonló stílusú és van 12 millió előfizetője, a grafika nem jelent sokat egy mmo-ban, nem azzal fogja megtartani a játékosállományát. -
#4353 Pl:én ha nincs több időm. Épp ez a lényege hogy egy pvp orientált game-ben ki bírsz kapcsolódni 1-2 órát de egy pve instában szopós fasságban nem!!!!!! Mész pár flashpointot közben húzod a karaktered. Ez tökéletesen működött War-ban is! A másik az hogy honnan szopkorászátok ki hogy ez pvp orientált?? Meg ez a pvp szerón legankelnek jájj ez nagyon kígyó téma hihetetlen. Én eddig pvp szervereken játszottam és iylen gondom sose volt. Ezek az emberek olyanok mint a kutyák, azon parázol, hogy jajj csak ne öljenek meg, ne jöjjenek ide a nagyok nye nye nye ezek megérzik a félelmed szakád és biztosan téged fognak análisan zaklatniXD Szóval számomra ez a pvp-pve szerver téma egy óltári nagy kuksiság:D Felesleges egymást szidni mindenki megy oda amit szeret a játék gyártónak meg az a célja hogy kiszolgálja az igényeket azt jöjjön a lóvééXD -
Tomy Lee #4352 Most komolyan ki az aki 1-2 órát naponta ki akar kapcsolódni egy pvp orientált mmo-ban lol:D
Még egy könnyebb instára se elég ennyi idő.
Kell egy noob pve szerver azért elkülöníteni azokat a szerencsés kikapcsolódni vágyókat akiket említesz de nekünk kemény magnak adjanak fullos pvp szervereket mert ha sz....ni van kedvem hát,tegyem kedvemre:D -
#4351 Egyrészt nem azt mondtam, hogy te vagy 14 nem tudom ezt, hogy olvastad ki. Másrészt meg te vagy az első ezen a fórumon aki akinek nem tetszik a grafika, mindenki másnak igen, vagy semmi baja vele. A hivatalos fórumon kb a fórumozók jó ha 10%-nak volt baja vele. Szóval nem hinném, hogy csak emiatt bukás lenne. Harmadrészt meg szerintem a játékélmény a lényeg mivel ahogy már említettem a 90%-nak tetszik. -
maniac001 #4350 Akkor viszont nagy bukás lesz. A Rift sem single player game és ütős grafikája van. Sokkal idősebb vagyok a 14 éves korosztálynál. De nem értem mi köze a kornak, hogy ez a grafika kritikán aluli? -
#4349 Pedig így fogják kiadni. Amúgy meg ez nem egy single játék (nem mass effect) és tudod ez a játék nem csak a 13-14 éves gyerekeknek szól, akik hozzá vannak szokva a csili villi grafikához. -
maniac001 #4348 Én csak remélni merem hogy ekkora fos grafikával nem adják ki.
Nem 1990-et írunk... -
Boncmester #4347 Biztos, hogy kap, de leginkább azt gondolom, hogy minden kasztnak van pár epic videója :) -
#4346 Bocsi marhaságot írtam. Sith warior. Bocsessz. -
Boncmester #4345 Mi az a sith jedi? -
#4344 Azért arra kíváncsi lennék, hogy sith jediként vajon hasonló átvezető movie van mikor megszerzed a fénykardod? -
Boncmester #4343 Lassan én is ott tartok :) Amúgy erről már volt videó a youtube-on régóta, az nagyon tetszett :)
Szegény Arcosharcos most sajnálhatja, hogy nincs nete :( -
#4342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Második videó végénél micsoda epic loot van!
Na meg amikor összerakja a kardot, mekkora hangulata van, te jó ég!!!!444 -
Boncmester #4341 Tython baromi jól néz ki, nekem jobban tetszik, mint Korriban. -
Boncmester #4340 Még csak fél óránál járok, de tetszik ez a story mód :D -
#4339 Iszonyat jó lesz a játék! Büntetni fog az biztos! Egy baj van vele... messze még a megjelenés. -
Nephin #4338 Mittudomén, nekem az lenne a logikus, hogy mindig a legfrissebbet tesztelik, de nem vagyok programozó. :) -
#4337 oO és az mire jó nekik? :D -
Nephin #4336 Régi, alpha buildeket használnak a tesztekben. -
#4335 Mondjuk nem tudom mikor build lehet, mert itt az UI is még a régi. -
#4334 wow végre valami. Nézem is -
#4333 ez nagyon adja! -
#4332 nem mondtam semmit. csak az elején nincs hang:) -
#4331 őő hang van vagy csak nálam nem stimmel valami a videonál? -
Nephin #4330 3 órás tesztvideó
link
amit kiemelnék:
- tele van spoilerrel, akit zavar, ne nézze meg
- tesztről készült, minden változhat, messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni sem pro, sem kontra :) -
arcosharcos #4329 Fejlesztés alatt a house rendszerem a szó minden értelmében:)Addig is átjöttem a haveromhoz,hogy megnézzem miről maradtam le és mi jót csináltok.
------------------------------------------------------------------------
Kicsit nem figyelek oda erre színre lép a Sith Inquisitor kaszt amiről nekem a Sith Emperor vagy csak legszerényebben Dark Lord of the Sith jut eszembe.
Már kezdésnél Sötét Oldali pontokkal kezd ami indulásnál az összes kaszt közzül neki a legmagasabb.Fejlesztők elmondása szerint kaszt története(story quest)ennek megfelelő:karizmatikus,erőteljes,nagy manipulátor,képes szövetségeket teremteni és szövetségeket fordíthat szembe egymással.
Lehetőségünk lesz Inquisitorként is LightSide pontokat gyűjteni.Ebben az esetben a diplomatikus képességei erősödnek és ezt is fölhasználja a hatalom elérésében,gyakorlásában,lásd vidiben 0:54-nél cselszövés az Alderaani nemes álltal.Gondoljunk Palpatine-ra akire erősen ráillik az SI/Sorcerer minta.
SI/Sorcerer,vidiben 1:28-nál alkalmazott skillje annyira összetett,hogy még 86ik végígnézésre sem hittem el,hogy egy skill és nem több skill egymás után látható.Inkább hasonlít egy kombóra:)Ellenfelét levegőbe emeli,fojtogatja,átszúrja kardal majd messzire löki magától.Egy skillen belül 3 műveletet hajtott végre.
1:39-nél az életerő elszívása,ráadásul egyszerre több ellenfélből ...
Assassin személyében megérkezett a lopakodó/meleeDPS alosztály.Ahogy eltünésnél világít a szeme az nagyon horror/terror-isztikus
Dashade race közelharcos kompanionja rulez.Szívesen láttam volna játszható kasztként hasonló nem erőhasználó közelharcos osztályokat.Talán majd egyszer valamelyik kiegben -
#4328 a játék maga is hibás, hogy ezt lehetővé teszi -
Tababo #4327 "aki meg kibírja, vagy olyan torzult, hogy ezt élvezi"
torzult vagyok...brühühü.:( -
#4326 Mindegy, ezen a pvp vs pve dolgon felesleges vitázni, egyetértés úgy sem lesz.
Akinek elege van a gankelésekből, az megy pve szerverre, aki meg kibírja, vagy olyan torzult, hogy ezt élvezi az meg pvp-re megy.
Mivel a többség a pvp szerverre megy, valószínűleg én is, a gankeléseket meg majd próbálom elkerülni :) -
#4325 ha akkora faszlámák hogy hagyják
wowban is 100féle képpen el lehetett volna kerülni de sírnak inkább fórumokon és pve servert alapítanak lol -
#4324 azért valljuk be az egy jelenség,hogy egyes emberek pusztán azért képesek fizetni a havidíjat/bár legtöbb esetben papamama fizeti/ és belogolni,hogy mások szórakozását totálisdan elbasszák.... ez nem egészséges dolog ám.... -
Tababo #4323 ezért lesz pve szerver hogy ott nyugodtan császkálj. ha meg kedvet kapsz mész arénázni és mindenki boldog. -
#4322 én ha tehetném a monitorjával basznám szét a kezét!:D -
#4321 Oké, nem éppen a legszebben fogalmazott Bigblind, de azért valljuk be, jogos lenne a felháborodása, ha mondjuk este leülsz 1-2 órára egy kicsit kikapcsolódni a gép elé - fárasztó munka/iskola után. A célod az estével, hogy egy kicsit kikapcsolódj, illetve elérd a lvl 21-et, mert már csak egy kicsi kell hozzá... éppen nekiállnál a küldizésnek, amikor is 4 db lvl 40-50-es unintelligens azzal tölti el az idejét, hogy téged gank-eljenek, a guilded többi tagja meg éppen flashpointozik...
Na, akkor ki, hogy viselné ezt?
Én mondjuk kiakadnék :) - persze valószínűleg 5 perccel később vagy otthagynám a helyet, és mennék egy másik karival, vagy warzone-oznék, vagy nekiállnék filmet nézni. Persze mindenki másként kezeli ezeket a helyzeteket... -
t0xikus #4320 téged vernek otthon, az iskolában meg még a játékokban is folyton kikapsz? vagy mire fel ez a nagy frusztráció?:DDD