Tibbbor#49685
A gear-rel kapcsolatban lenne kérdésem:
Lev.50-en az ember úgymond "ajándékba kap" egy alap geart.Jobb híján elkezdi farmolni a Classic commendation-okat az erősebb cucc reményében.A nagy átlag számára ez 1 comm-ot érő daily küldiket, illetve 3 comm-ot érő heroic-okat jelent.A szerencsésebbek FP-kben gyűjtögetnek.Közben a delikvens azon kapja magát, hogy már 55-ös lett és érdemesebb lenne Basic commendationok-at gyűjteni.Főleg azért, mert az időközben összegyűlt creditekből komolyabb mod-okat és enhancement-eket, valamint hilt-et és color crystal-t vett, melyektől jelenlegi gear-je jóval erősebb, mint az alap gear volt.Olyannyira, hogy mikor a classic gear vendor kínálatán végig viszi a kurzort, azt látja, hogy az egyes szett darabokkal több statja romlana, mint amennyit nyerne a vételen.Ráadásul a szettbónuszokat is figyelnie kell, ha új gear darabokat szeretne viselni.
Ti milyen módszert, taktikát alkalmaztatok end game gear terén?Ne linkeket adjatok, azokat átnéztem már.Személyes vélemény érdekelne.Bár DPS irányban talenteltem, nagyon kellene növelnem a HP-met is.Szinte ég a képem, amikor szintén 55-ös guardianok álldogálnak mellettem 25-28 ezer HP-val(tegnap egy 34 ezressel futottam össze...persze buffokkal), én meg még a 21 ezret sem értem el. Nézegettem, mit lenne értelmes basic comm-ból kivenni majd, egyelőre egy sisak tűnik a legjobbnak.Furcsa módon a basic gear vendor által árult heavy chestguard némi armor, endurance és strenght bónusa mellett is elég sok accuracy-t és power-t veszítenék.Szóval nehéz dönteni, mi éri meg és mi nem?150 comm összegyűjtése azért nem kis időbe telik.GTN-en egyszerűbb egy endgame módosító megvétele, igaz, milla alatt szinte semmi sincs már ebben a kategóriában.