60330
-
El Protector #49120 visszamész a bolsterhez, rákattintasz megint és újra megadja a 300 elite comm-ot, én már az összes companionomat beöltöztettem arcanian armorba :)) -
#49119 Ez a pts masolas, upgradeles meg mindig el van szurva... persze a karimat nem tudja atmasolni, de nem baj, majd csinalok egy ujat es felhuzom 55-re. Nade lvl7 kell minimum, hogy felengedjen a fleetre... na jo, felhuzom lvl7-re.
Felmegyek a fleetre, minden tok jo, felhuzom magam lvl55-re... igenam, de AC-t nem enged valasztani :(
nem baj addig is felprobalom az uj pancelokat. Tok jo, de noob voltam es nyitva volt a bolt ablaka amikor jobb gombbal inventorybol fel akartam oltozni... hat nem visszacserelte? Es itt jon az ujabb faszsag... a visszakapott penz a heti 150 limitbe utkozik, tehat elveszett egy csomo tokenem, igy nincs lab, fej es melkas armorom :((((
itt fel is adtam a ptsezest... -
eXequtoR #49118 A vanguard melee dps. Az Ion Pulse ( villámot szór ) 10 méteres de a stockstrike miatt boss mellett kell állnia ( 4m ). Kb. legegyszerübb a "rotája" mivel a main dot felrakása után jóformán auto attackol ( kiegbe 100 ammo rendszerbe már lehet 2-3 ion pulse-t is tolni ). -
#49117 ott megvolt az, hogy sorc az kb mage, assa az kb rugó stílus.
trooper meg úgy tűnik, hogy mind a kettő jó dps (healt, tankot leszámítva) mind a 2 messziről. vagy lehet hogy én látom rosszul még, de 1-2 gameplay videót néztem, ott kb ugyanazt csinálta mind a kettő. messziről lőnek. vang kicsit közelebb megy, "villámot szór" a commando meg aoe-val zúzz kicsit távolabbról. legalább is így jön le pár videó alapján. itt nincs az az éles határ, mint az SI-nél van. szerintem. -
eXequtoR #49116 Sorc/Sage iszonyat fos lvl 30 körülig. Utána megvan az aoe és faceroll az egész. Amúgy mitől egyszerűbb a választás? Ott is ranged/heal vs tank/melee dps. -
#49115 bazzeg az inquisitornál könnyebb volt a választás xD sorcerer azt csókolom :D csak elég unalmas 2-3 gombot nyomogatni :D lehet h magasabb szinten jobb lenne, de lvl13-ig nem fogott meg annyira mint ahogy számítottam rá :( de lehet hogy még visszatérek hozzá :) -
#49114 valhogy ezeknek a fiuknak BW-nel el kene magyarazni az idozonak fogalmat, valamint hogy kell oket atvaltani, mert soha nem sikerul akkor szervert karbantartani amikorra kiirjak -
eXequtoR #49113 Ptsen vang kegyetlen durva dmg. Viszont dmgen kívül semmi egyébre nem képes pvebe kb. Commando tud offhealelni, cr-ezni és brutál aoe ( na jó új vang aoe már erősebb ). Amennyiben nem csinálnak záros határidőn belül valamit a shadow-val elkezdem cuccolni Turhát és a kiegbe váltok. A választásnál azt tartsd szem előtt, hogy melyik style jön be neked jobban: ranged/melee ill. dmg/tank/heal. Amúgy Gergo a mozgós fightokon sokkal több dmget tol a commando szóval ez is helyzet függő ( mint minden ranged ofc. kivéve talán a chargeolos marhapörkölt sentinelt ).
Fegyver bug: Szokás szerint a shadow-ok szopták be ( meglepő ). A hilt fél méterre a lábadon lóg és ugyan úgy mint a többi 2hnál ennek is eltűnik az egyik kard része combatba és 1hként kezdi el használni ( végülis csak fél éve van bent a bug no problem ). -
#49112 igazából pve dps kellene, tankolni nem szeretek, a heal meg absz. távol áll tőlem, pvp meg csak néha-néha.
wowban is inkább messziről dps-eztem (mage).
ezek alapján, sztem még mindig a commando lehet a jó megoldás :) -
#49111 eleg mas a ket altipus es masban erosek/gyengebbek:
1) heal (commando), tank (vg) vagy damage (mindketto) szerepet szansz magadnak?
2) pvp (commando csak healerkent jarhato szinte, damageben a vg az op) vagy pve (vg nagyobb damage-t tol de kozelharcban, mig a commando kicsit kissebbet sebez, de biztonsagos tavolrol es neha off-healelni is tud) -
#49110 Tegnap elkezdtem egy troopert, de ez nagyon komoly :D nem op egy kicsit amúgy? legalább is lvl10-ig vittem tegnap, és elég könnyen ment.
am most nemtom, hogy hogyan tovább. mármint, hogy Vanguard vagy Commando lenne jobb. mind a kettő tetszene, de inkább a Commando felé húz a szívem, főleg a fegyver miatt :D -
HyperMonkey #49109 Úr isten, mi ez a robottehén? -
#49108 -
#49107 Búcsús! :D -
#49106 nah kepbeszuras meg nem megy
-
#49105 mi a bug a fegyverekkel?
off: gunslingerem ma meglepte az 50-et, ideje volt feloltoztetni :)
-
eXequtoR #49104 Annyi token lett bezsákolva 4 karakterrel, hogy 2x kilehetne maxolni reput. :) Amúgy szerencsére repus fegyverek bugosak akár csak a marketesek, szal ismét parádés teljesítmény. -
#49103 vege az eventnek -
#49102 50 alatt a lila cuccok ritkák, többnyire a mellékküldetések illetve H4-ek jutalma. Mondjuk marketben akkor veszel, amikor akarsz.
50 után pedig szinte minden csak azt dob operations/flashpoint-on.. Arról nem is beszélve, hogy a napi küldetésekkel (BH, SX, Illum) naponta minimum 300k bejön + commendation-ök, ergo pár nap alatt olyan lila lesz a karaktered, mint a monokli utolsó fázisa:) -
#49101 Ugyanolyan a drop. A premium loot annyit jelent, hogy group-ban jobb, több cucc esik. -
DarkBlade #49100 350K lehet karakterenként. -
#49099 asszem 350k, de nem biztos
amúgy én preferred vagyok, cimborám előfizetős, és mikor party-ba lépek vele, akkor ki is ír valami olyat nekem, hogy premium loot aktiválva vagy valami ilyesmit.. szóval szerintem simán jobb dropja van az előfizetőknek -
#49098 Van 1 50-es imp karim.
Indítottam egy alt-o, acc, frakció, legacy ua.
lvl12-n vagyok vele.
A problémám, hogy nem tudok mailt küldeni neki.
Van valami szint megkötés, hogy mikortól tudok küldeni neki mailt vagy egyéb feltétel?
Köszi! -
Pacho #49097 Nem tudja valaki véletlenül, hogy preferred status esetén karakterenként mennyi a maximálisan birtokolható kreditmennyiség?
Ha már preferred státusz: nem tapasztalta valaki esetleg azt, hogy sokkal jobb a drop, mint amikor előfizető volt az ember? Én előfizetőként felhúztam két karit 50-re, ezalatt esett kb. 3 lila cucc sima pve-ből (ebből egy az crafting mission), flashpointból pedig soha semmi. Preferred státuszban viszont napi 2-3 lila item esik mobokból, ha pedig bemegyek egy flashpointba minimum egy 2 modolható itemmel gazdagabb leszek (nem amit leninjázok, hanem ami tényleg az én classom és senki más nem használhatja az fp résztvevői közül).
Szóval így akar "ösztönözni" a rendszer, hogy fizessek elő újra, vagy csak tiszta mázli? -
eXequtoR #49096 A kérdésed utáni irományból láthatod, hogy sok copy bug van így nem tehetsz mást mint vársz. 5. ticketre is csak annyit irtak, hogy köszönjük a reportot. -
Hurkans #49095 Volt valakinek hasonló? -
eXequtoR #49094 Nu végre sikerült összehozni egy pts raidet. Az ops faszára sikeredett látni, hogy egyre jobb boss mechanikákat csinálnak. Erősen kétlem, hogy az smet lefogjak pugolni. :) A KP puzzle nehézséget okoz a sok makinak így a mostanin max vért hugyozva fognak átmenni. -
#49093 Ok köszi :) -
Bandras DaSilva #49092 Van egy exit area nevezetű kis gomb a térkép fölött. Ha arra ráklikkelsz, kitesz az instából. -
#49091 Hali! Kérdésem lenne. LvL12-n bementem egy group qustre egyedül és nem tudom leverni a padavant a végén. Ki lehet vhogy jönni vagy abandon és akkor újra tudom kezdeni groupban? -
eXequtoR #49090 Ez május v júniusig nem lesz liveon, szal lesz idő javítgatni. Class balance is lófasz jelenleg. Shadowot a föld alá nerfelték, de ilyen scoundrelt az egekbe buffolták... vangról ne is beszéljünk, 2500 dps alatt nem toltam vele. -
#49089 Mondjuk inkabb itt deruljon ki mint live-on... -
El Protector #49088 pvp egyelőre sajnos élvezhetetlen pts-en, 8-900k hp-s ellenfelek ellen benyelni 90k sebzést nem túl kényelmes. Heti limitekből is lesznek még sírások, az sem világos, hogy az eddig összegyűjtött commendationokat resetelik majd, vagy sem. sok még a kérdés, rengeteg a bug is, kell ennek még egy hónap kb, mire éles lesz -
#49087 nem tudom, en elkezdtem kopizni, de a pts-t meg nem szedtem le... meg nem is annyirasurgos nekem, eddig inkabb a gree eventet farmoltam ki. -
eXequtoR #49086 Gergo nektek hogy all a char copy? Nálunk 8 emberből csak 3nak faild a main copy. -
Junger #49085 Ez nagyon jó volt!! :D -
eXequtoR #49084 A copyzott karakterek fele 2 server között megakad és se belogolni se törölni nem lehet. Szóval elképzelhető még pár bug. -
Hurkans #49083 Volt valakinek olyan hibája, hogy PTS-en azt írja: This account is not authorized to connect to our servers.
Elvileg sikerült a PTS copy azt írja az oldalon, akkor miért kapom ezt?
(Ja és kiírja, hogy 5 karakterem van PTS closed,open test szerveren) Preffered vagyok. -
#49082 ha előfizus voltál, akkor elvileg prefered a státuszod -
eXequtoR #49081 http://www.youtube.com/watch?v=oKV8Q3-Ztpw
Ha már jedi állatok. :)