Orbitalis szopasom tortenetet megosztom veletek,tanulsagkepp.
Accomhoz regiztem security keyt (elonye havi +100ccm a vndor nem er semmit)
Halisten, hogy a gepemen a game 2 orankent fixen lefagy (memcleaner ide vagy oda) szoval csak a szopas volt vele.
Egyeb okok miatt a telomon factory resetet kellet vegre hajtani, viszont a secu key appot reinstall utan mar nem lehetett hasznalni, mivel a processhez be kellene lepni az accountba, amihez kell a secu key...szoval maradt a support felhivasa telefonon, kemeny magyar huf-ert...
Nos itt kezdodik a szoporoller tolas igazi resze, mert az On hivasa fontos nekunk cimu notat eloszor 20 percig hallgattam, majd 30 percig(ekkor feltoltottem a min egyenleget a skypomra, mert kezdett szarul kinezni a dolgo), ekkor mar 90 percig birtam, mikor elkezdtem olvasgatni a neten...sorstarsaim atlagban 2-9 orat vartak a britt swtor telefonos supportra...viszont volt egy cseh csoka aki az swtor-on leirtak ellenere, nem a britt hanem az usa telefonos supportjat hivta es 10 perc alatt megvolt...en is igy tettem.
egybol felvettek, es 2 secu question valasz utan a secu key mar le is kerult az accomrol...
szoval a britt telefonos supportot el kell felejteni , csak a US-t szabad hivni.
Udv