• HyperMonkey
    Írok egy kis össze-szösszenetet az új SWTOR élményemről. Ezeket főleg azoknak írom, akik gondolkodnak a visszatérésen.
    Rájöttem hogy én CC játékos vagyok. Azaz Casual Cube. Ez meg mi nem? Hát ez olyan, hogy sokat játszom, de nem szeretek hónapokig farmolni egy alap gearért. Az SWTOR-t a közel 8 hónapos kihagyásom alatt pontosan olyanná tették ami a CC playereknek is jó. Ez most derült ki, hogy 50-es lett a sage-em. Alapesetben ugye az van, hogy eléred a max szintet és mehetsz geart szerezni. A wowot azért untam meg most, mert egy kurva LFR-be nem jutottam le, mert HC instákból semmi nem esett, napi 50 „napirepu” küldit meg nem volt kedvem csinálgatni. Na az SWTOR ezt remekül megoldotta. Elértem az 50-et, jött egy levél, advanced gear access címmel, benne egy item. Nem tudtam mi ez, használtam az itemet, azonnal adott 99db Tier 1 (Tionese) gear tokent és mondta hogy menjek már el a Tier 1 gear vendorhoz. Kiderült, hogy a T1 full set 100 ilyen token, tehát egy kivételével mindent kivettem. Ez a kezdő lila gear + fegyó ugye. Na kivettem mindent az offhand-en kívül, majd kaptam egy küldit hogy egy HC instát menjek már az instakeresővel. Mint kiderült, itt esett a századik T1 token, így kivettem a full set-et. És már mehetek is raidre. Persze nem progress rédre, de a klán szervez gearelődő raideket. Na oda már tök jó vagyok. Na mondom akkor pvp-zzünk kicsit 50-en is (eddig is sokat pvp-ztem). Odamegyek a pvp terminálhoz ahol a napi pvp küldit adja. Felveszem a küldit, és ad még1 küldit. Megnézem, feljön a loot ablak, benne két kezdő pvp set. Egy dmg és egy heal, válasszak. És megkaptam a recruit pvp geart. Na hát ez nagyszerű.
    Az alap raideken lehet viszonylag jól teljesíteni az alap lila cuccokban, persze senki nem lesz így top dps, de nem is ez a cél. Legalább lehet menni raidekre.
    Tudom hogy van sok F2P korlátozás, de ezeket egyesével is fel lehet oldani. Pl az XP korlátozást és a gear korlátozást is. Ott a GW2, ahol nulla endgame van, van egy fractal insta amit kb 3-4 run után megunsz meg van a wvw pvp ami meg kösz de kösz nem. A kihagyás után olyan faszává tették az SWTOR-t hogy csak kamillázok. Bug van azért nálam (kidobott WZ-ból), de az 1 hónap alatt 2 buggal találkoztam, ami nem permanens csak nagy ritkán előfordul. Tegnap dobott ki először, és az 1 hónap alatt naponta 4-5 WZ-t mentem. Már nincs olyan hogy mindig az imp-ek nyernek, többször nyertünk mint vesztettünk. Szóval én egy ilyen SWTOR-t akartam. Ha így adják ki, eszembe nem jut eljönni onnan. Az cartel coin marketből meg olyanokat vehetsz ami könnyít de nem juttat nagy előnyhöz. Persze vannak jó imba cuccok a hajóhoz, de az ugye mást nem befolyásol plusz ingame is megvehető. Az EA mindig is egy szar szemét lesz, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Nekem most lett az SWTOR olyan mint amilyet az első infók után vártam. Plusz sokan vannak nem kicsit. Szóval én ezeket a droidokat kerestem :)