• Tibbbor
    Nemrég írtam arról, hogy lassacskán jó lenne egy klánba belépni.Kicsit elbizonytalanított azonban egy beszélgetés, amit a közelmúltban csíptem el a Hungarian channel-en. Lényegében arról diskuráltak ketten, - nagyon korrekt és egyáltalán nem bántó hangnemben - hogy egy klánban is lehet magányos valaki. Véleményük szerint röviddel a belépés után minden ugyanolyanná válik, mint a belépés előtt volt: mindenki megy a saját szintjének megfelelő küldik után, az 50-esek saját klikkel csinálják az operation-öket és a WZ-t, újoncokat a taktika ismeretének hiányában nem szívesen vesznek be(így aztán azok soha nem is fogják megtanulni), ha valaki társat keres egy feladathoz, ugyanolyan nehezen talál, mint régen. Nem alkotok véleményt egy elcsípett társalgás alapján, de tény, hogy a WoW-os időkben 3 klánnak is a tagja voltam, melyek szép sorban széthullottak, majd közel ugyanazon tagokból, más néven, más vezetőkkel újraalakultak.Kezdetben nagy volt az öjömbódottá', aztán klánkeretek között mindenki ment a maga útján.
    Mire akartam kilyukadni? Nektek mi a tapasztalatotok az SWTOR-ban a klánokkal kapcsolatban? Mennyire segítik a nagyok a kicsiket?Mennyire veszik tudomásul a rutinos 50-esek, hogy az újoncok gyakorlás nélkül nem rázhatják ki a kisujjukból az Op. és WZ taktikákat? Összedolgoznak-e a különböző crewskilles tagok?
    Szóval a véleményetekre lennék kíváncsi.