60331
  • Tibbbor
    Nekem is!Kreáltam egy csini leányzót(már csak a Legacy miatt is, hogy gyarapodjon a család) és az se mellékes, hogy teljesen új sztoriba csöppenhettem!Ja, és az se mindegy, hogy a játék alatt legalább egy kerek popsit bámulhatok...
  • Monoton
  • Tibbbor
    A Red Eclipse másnál is elszállt?
  • Master91
    Troopert nagyon ki próbálnám, baromira tetszik a ruhájuk.

csak hát ha mindig kezdek egy kis karaktert, soha se fejezek be semmit. Már 3 karakterem van így is :S
  • Tibbbor
    Hát azért a Jedi Gardian után szokni kell a Trooper-t...Állandóan be akarok ugrani az ellenfelek közé, de valahogy nem sikerül...
  • Pares
    Szerintem nincs, miért is lenne.
  • empie
    SWTOR 60 napos gamecard-ban van külön eu/us verzó,vagy csak 1 fajta van?

Segítséget, előre is köszönöm.

• Nephin
    De tudnak csatlakozni, ha elérték a 10-es szintet.

Ha anyáznak, akkor már mehet a ticket inappropriate language miatt. Sok ticket és figyelmeztetik őket, ha foyltatják, akkor ban. Persze lehet hagyni is őket, gondolom a BS is így kezdte valahol...
  • Although
    Általános az oroszoktól sokat nem lehet várni ezt a mentalitást be is hozták az országba 1945-be. A szlovák egy sose volt, létezett nemzet és így velük elnézőnek kell lenni. Aki még neccesek azok a spanyolok de köztük rengeteg a jó fej. Akiknél még a hírét se látod ennek azok nagyjából a finn,svéd, norvég. nekem spec. a franciák sem jelentenek problémát meg az angolok sem. És a német is relative normális nagy számokba nézve. Kb én így látom általánosan. A magyar nos nehéz dió.
  • MaRee
    Rájuk szóltunk, a válasz az volt, hogy na ez a tipikus magyar köcsögölés egymással stb... Aztán ha próbáltuk elmagyarázni miért nem jó ez, akkor flegmázás meg anyázás ment, és dumáltak tovább. Custom channelre nem tudnak csatlakozni ugye mert f2p játékosok. De ezt csinálja az összes orosz meg szlovák is ha jól láttam.
  • Nephin
    Ti tehettek ellene, akik ott játszotok, rászóltok, ticket (ha anyáz), stb. Ha hagyjátok, előbb-utóbb jön a Bloodscalp-effektus.
  • MaRee
    Freedon Naddon sajnos elég sok ilyen idióta van, főleg a kezdőzónákban.
  • V43 1105
    Jézusom .. ismerem amúgy.. :D minket múltkor nem tudom már hol nyaggatott hogy segítsük húzni.. xD
  • Nephin
    Telespammelte magyarul a generalt, aztán ignorált, mikor szóltam neki, hogy van magyar chat is :D Végül aztán mások segítségével sikerült neki a quest és odatalált. Arrogáns figura.
  • V43 1105
    Why?
  • Nephin
    Ismer valaki a Red Eclipse köztársasági oldalán egy Geeneral nevű díszpintyet?
  • ricsa008
    nekem nagyon belassult most a dolog...
  • Vaxi
    hehe, ez nagyon komoly :D
  • DoctorStryker
    Amúgy meg nem értem mi köze a ram-nak ahhoz, hogy hogyan néz ki a játék?
    Egy kicsit el vagy tévedve a fogalmak terén.
  • DoctorStryker
    Levettem pár, extra grafkiát mert Ilum OpenPvP területe eléggé megeszi a gépet.
  • Plata
    Hát ezen most ledöbbentem,azt hittem 8 giga rammal sokkal szebben nézne ki a játék.
  • DoctorStryker
    Szerver: Tomb Of Freedon Nadd

CPU: i7-2600
    VGA: AMD6950@6970
    Ram: 8GB Ram
    SDD: OCZ vertex 3

honlap
  • mcgrape
    Na ez igy már tényleg hanguatos dolog, már már igai SW feeling , mint anno a Hope előzetesben :)
    Kár hogy a birodalmi oldalon nincs egy ilyen egység klán :(.
    Augy had kérdezem meg mien géped van, csak mert tényleg szépen fut neked itt a dolog
  • DoctorStryker
    Hogy miért érdemes népes guild-z tartozni?:
    ezért:

Remélem jövőhéten megint találkozunk .)

Mindkét csapatba inkább PvE-s emberek vettek részt.
  • Pares
    Amit megvettél CC-on az tiéd lesz mindörökre, függetlenül a státuszodtól.
  • Kryon
    Igen

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ha a kapott CC-ből preferredként unlockolok néhány dolgot a megmaradók közül. Azután valamikor ismét előfizetek majd újra nem és visszakerülök preferredre, akkor megmarad amit CC-ért előfizetés előtt unlockoltam vagy sem?
  • MaRee
    Na akkor értetlenkedek kicsit.

Tehát a cartel marketben vannak az authorization és unlock típusú vásárolható dolgok(pl display titles, quickbar slot), amiknél azt írja, hogy az előfizetők automatikusan megkapják őket. Na akkor ha előfizetek, akkor ezek csak addig élnek, amíg az előfizetés is, és utána ha preferredként akarom őket használni, akkor meg kell vennem őket az előfizuért kapott CC-ből?

Másik kérdésem, hogy az account oldalamon a cartel coin menüben azt írja, hogy earn at least 900 cartel coin by becoming a subscriber. Viszont lejjebb kilistázva az előfizetésért és a digital deluxért (haha, emlékeztek, meg lehetett valami 10 forintért venni mert bebugolt az oldal? ) kapott pontmennyiségem közel nincs 900. Most akkor honnan tudhatom mennyi pontot kapnék?
  • Aloe Vera
    jogos, lustaság fél egészség
  • Nephin
    A fejlécben ráklikkelsz a magyar guildek listája alatti linkekre és voila.
  • Aloe Vera
    köszike akkor megpróbálom megkeresni őket ingame
  • PiszkosFred
    Van, tobb is
  • Aloe Vera
    Sziasztok!

A Red Eclipse szerveren van még magyar guild?
  • nyirog
    hm, érdekes, köszi az infót; még gondolkodok h egyszer majd beruházok egy 60 naposra mikor intenzívebb kockulási időszaknak nézhetek elébe. Addig viszont marad a f2p, amúgy Aszpik néven tolom jedi shadow-val ha valakit érdekelne
  • Asperot
    Persze, akad sok extra. Ráadásul sok creditért vásárolható unlock kiváltható vele. Én inkább költöm az havi cc keretem, mint milliókat költsek pl raktárra, stb.
  • nyirog
    és ha meg veszem a 60 naposat akkor van egyáltalán értelme a cartel marketet használni?
  • Pares
    Nem mind.
  • nyirog
    köszi, ez érdekelt volna, tehát 60 nap után az unlockok eltűnnek.
  • Pares
    Veszel 60 napos gamecardot, 60 napig előfizetői státuszban leszel, minden unlockolva. 60 nap után preferred státuszt kapsz, ami korlátozásokban a f2p és az előfizetés közt van. De itt a fejlécben kismillió link, olvasd át őket.
  • nyirog
    Hali, f2p vagyok, de pl ha most veszek valami 60 napos cuccot, akkor mi fog történni? vagy én csak cartel coinra lennék jogosult? nem nagyon vágom a játék ezen részét.
  • Shiwo
    nézd meg, hogy ki van-e töltve rendesen a játék oldalán az acco-od (5 biztonsági kérdés meg van-e adva, ilyesmi), esetleg próbáld meg lecserélni az e-mail címed..

arra figyelj, hogy a játékba is, meg a website-ra is beléphecc mind account névvel, mint e-mail címmel.. mindkettőbe ugyan azzal lépj be, én speciel láma módon simán belefutottam abba, hogy a játékba accounttal léptem be, a webre viszont e-maillel, csak épp utóbbi címre a bétás accountom volt beregisztrálva, és nem az, amivel játszottam, így hiába variáltam vele, míg rá nem jöttem a dologra