• Bandras DaSilva #48755
    Általában van azért egy kis félsz egy adott mmo játékosbázisában amikor f2p lesz az adott játék. Sokszor tele lesz a játék teljes hülyékkel és sok kötözködővel ezek persze egy idő után kikopnak vagy beletanulnak, de az átmeneti időszak egy kicsit mindig gáz.

A másik dolog ami ilyenkor elő szokott fordulni, hogy kicsit mellélőnek a korlátozásokkal és ezért csak ilyen szitkozódó dumákat olvashatsz a chaten. persze ki lehet kapcsolni, de azért zavaró.

Mostanában ez egy kicsit kellemesebb mert igen sok játék lett f2p, szóval oszlik a közeg.

F2p után én is visszanéztem kicsit, játszogattam,csináltam egy új karit is és már majdnem sikerült megint rákattannom, amikor egymás után belefutottam iszonyú gáz groupokba és megint eszembe jutott, hogy mennyi x-szer játszott questen kell végigküzdenem magam ismét. Ez kb. el is vette a kedvemet.

Viszont arra még mindig jó nekem a f2p hogy nagy néha felugrom ha épp van kedvem és akkor megcsinálok pár questet, esetleg egy fpt és megint kilépek pár hétre. Így azért érdekes tud maradni.

Ezzel együtt én továbbra is ajánlom mindenkinek a játékot mert az első 1-2 körben nagyon élveztem.