mcgrape#48364
Azok gondolkodom hogy akkor most veszek egy 60-napos gamecardot, egyrészt mert bosszat hogy gyakorlatilag csak humant lehet csinálni XD és előre le gyártom teszem azt a 4 karaktert amivel majd tolni akarom ha vissza megyek prefered-be, tudom hogy most csak 2 elérhetp de ugye tervezik hogy többet engednek.
Azok a karakterek amiket legyártok törlődnek vagy csak elérhetetlenek lesznek ? és amikor majd jön a karakter engedély akkor vissza kerülnek!
igazánól 4 hónapot nem tudok bevállalni és ki tudja mi leszs 2 hónap mulva LOL d egy 60-napost most bevállalolk az egy éves évfordulóra, meglepem magam karira ezzel.
Aztán ebből megyek vissza preferedbe, és és tán ez alatt a 2 hónap alatt játékon belőle is talán tudok venni ezt azt teszem azt cargo bay helyet meg ilyenek.
El lehet lenni preferdként is zat alá kell írni eltekintve néhány olyan korláttól amik tényleg bosszantoka, pl a helmet elrejtés vagy a lila cuccok használata, wartone korlátot még lenyelem. hmm nah mindegy csak ezt akartam.
Jah és ha mondjuk indítok egy twileket akkor zat használhatom majd késöbb nem ?! mármintha vége az előfizunak, mert arrol nem szólt még a fáma hogy mi votl azokkal akik olyan karival voltak amit most preferdként nem érhetnek el, vagy csak én nem figyeltem :)