60331
  • sanya200
    társakhoz hol lehet cuccot szerezni?pl a droidomhoz is alig van a t-07-eshez alig találni vmit de még venni se nagyon lehet :S
  • Skyline
    Beindult a "Csak minőségi hosszan tartó játékért vagyok hajlandó fizetni" szintű Pc-s társadalom az F2P miatt.:)
    Pár hét és lemorzsolódnak a korlátozások miatt némi hisztis és nyafogás közepette.:)
  • PiszkosFred
    Van nemi elteres ido tekinteteben, nezd meg maskor :)
  • El Protector
    a lehető legszarabb megoldás lenne az, szóval lehet, hogy meglépik :s
  • FrostBite
    Ahogy elnézem, csak az eu szervereket "rohamozták" meg ennyire, mert az amcsi illetve ázsia szervereknél nem nagyon látok Heavy, Very heavy, illetve full szervereket.
  • Skyline
    Majd tovább korlátozzák az F2P-t hogy csökkenjen a létszám (remélhetőleg) ez így gáz...
  • El Protector
    Összes angol szerver full, a németektől egy full, kettő very heavy, a franciáknál "csak" heavy mind a három...
  • El Protector
    Tényleg nem hiszem el, hogy erre nem gondoltak f2p előtt :/
  • Skyline
    Fossá volt terhelve, behalás elött 423. voltam QUEUE-ba előfizetőként....
  • El Protector
    ne félj, az előbb, amikor kidobott, gyakorlatilag az egész küldit elvette, szóval lehet, hogy megint el kell menned a bossig...
  • FrostBite
    Pont boss lootnál halt le az eclipse.
  • El Protector
    Elég az egy szerver, persze...
  • Skyline
    Na mivan a Red Eclipse szeróval?? Offline....
  • PiszkosFred
    Az elmult napokban sokszor jott elo ez a korabbi trial account kontra f2p idejen krealt account kozotti atallas es validalas nyugje. Nem lehet, hogy nalad is hasonlo a "gond"?
  • Plata
    Ma már nem megyek,fel,holnap nem leszek itthon asszem,szóval leghamarabb holnap este hozok róla egy képet hogy nekem kiírja.
  • Pares
    Hát nem értem, Isten bizony, hogy nekem működik.
  • Plata
    Nem tudom,kezdtem egy új karaktert mert smuglerrel rendesen leragadtam,alig jön xp,sosem jön jó cucc neki,flashpointon is voltam,ami be is jön,xp is jön,de cucc nem igen,és kíváncsi voltam jedire így kezdtem egyet,jedivel próbáltam beírni hogy /cjoin hungarian,de folyton azt nyomta hogy f2p nem csatlakozhat kreálhat,egyébként flashpoint az mellett hogy jó móka,rohadt idegesítő is tud lenni a sok pofázás miatt.
  • Plata
    Mikor csatlakozni akarok magyar csetre kiírja hogy free to play,nem kreálhat és nem csatlakozhat custom csethez.
  • Nephin
    Komolyan, honnan veszitek ezeket a hülyeségeket? :D Nem csatlakozhat meg grafikai korlátozás meg mittudomén.... hihetetlen.
  • Pares
    Dehogy se nem. /cjoin hungarian és már csatlakoztál is. Én is f2p vagyok és működik.
  • Plata
    Ezzel az a gond hogy f2p nem csatlakozhat custom csatornára.
  • Pares
    Nephin, írtam verset nyereményjátékra én is :D
  • Tibbbor
    Amúgy túl vagyok az első úrcsatán, nekem ez nagyon bejött!!! :) Igaz, harmadszorra, de sikerült!
  • Tibbbor
    Nekem azonnal jött a gmailemre válasz.De véletlenül én is többször beírtam a címemet, mikor save után eltűnt és emiatt 3 levelet is kaptam és csak az elsőben írták, hogy ok minden, utána már azt, amit Neked is.
  • Nephin
    Fogd vissza magad...
  • sanya200
    hát ez az hogy gmailem van és még mindig nem jön levél se a spam között nincs se a többi között ha rákeresek az utolsó nov-17.
    akkor jött ez a levél
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

JessicaSheapard:

We have received your request to update your email address for the Star Wars™: The Old Republic™ website. To complete this request, simply click here to verify your email address.

Remember, if you have a linked EA account, it will be changed with the new email address.

If you did not request this change, please delete and ignore this message or, if you need assistance, please contact a member of our Community Team.

May the Force be with you,
    The Star Wars: The Old Republic Team

csak ha a linkre megyek most akkor ezt dobja ki

An error has occurred.

Your email address could not be validated.

Please check the URL and try again.
  • Nephin
    Freemail, citromail és hasonló vackokat nem szokta szeretni. Csinálj egy gmailes accot.
  • sanya200
    neked mennyi idő alatt jött levél?csak mert én ezt már tegnap megcsináltam és semmi meg most is megcsináltam és megint nem jön levél.
  • Tibbbor
    Na, nálam már minden ok!
    Szóval: én eddig se email címmel léptem be, hanem display névvel.Most beléptem az accountomba, ott van egy olyan, hogy Update account information.Erre klikkelj, bejön egy oldal, ahol ki kell töltened rovatokat: email adress, telefonszám(beírtam a mobilt(36.....stb., folyamatosan írva a szolgálató számát és a számomat, lényegtelen, úgyis megkavarja majd), ország, nyelv, majd alul klikk a Save-re és kész.Ekkor eltűnik majd az email címed a rovatból, de semmi gond, mert már kaptál is egy levelet a megadott email címedre!Ezt kinyitod, ott lesz egy link, arra klikk és megköszönik, hogy validáltad az email címedet!Utána be tudtam lépni UGYANÚGY mint rég vagyis a Display nevemmel.nem tudom, miért kellett ehhez az email címemet megerősíteni, de mindegy.Próbáld ki és írj, jó lett-e?Remélem, segítettem! :)
  • sanya200
    hát kb mert most vagyok lvl6
  • Tibbbor
    Mától engem se enged be, tőlem is az email címem validálását kéri, holott azt eddig sose kérte, mindig a Display nevemmel léptem be.Állítólag az okozza a hibát, hogy korábban lev.15 volt a trialban a szinthatár és gondolom, Te is 15 folé léptél, mint én.Keresem a megoldást...
  • Vaxi
    Sziasztok!
    Gaboo vezetésével megalakult az Ancient of the empire birodalmi guild a tomb of freedon nadd szerveren.
    Mindenki szívesen látunk, az alap irány a PVE / Rated BG
  • sanya200
    ha adok neki más email címet azzal jó lesz?mmint az oldalon akkor adok más címet, mert az oldalra a mostani mail címmel nem enged be,az account nevemmel meg igen.
  • sanya200
    az oldalra betudok lépni az accountnevemmel ott megvan adva az email cím is ha meg arra a levélre megyek amit korábban küldtek,még regisztráláskor, hogy aktiváljam vagy ilyesmi akkor kidobja hogy nem valós email cím.
  • Shiwo
    nem lehet, hogy neked is sikerült valami módon 2 accountot létrehoznod? (pl trialos meg f2p-s)

próbáld meg, hogy a weboldalra is az account neveddel lépsz be, nem az e-maillel, és úgy nyomsz validate-et
  • Nephin
    /cjoin és csatornanév
  • Nephin
    Ami megvan, azt igen, az új szerzeményeket nem.
  • novvan
    Unlock nélkül nem használhatod. (Elméletileg van némi türelmi idő, de utána perkálnod kell érte)
  • stenga33
    ja meg még mindig lf guild tombon , republic oldalon
  • stenga33
    Ha most sub vagyok, veszek ki articat cuccokat, késöbb az preferedkénet tudom majd használni vagy kellesz az unlock?