• mcgrape
    köszi szépen a toppet, de lehet letörlöm a francba azt felhuzom mégegyszer a Snipert LOL.
    kár hogy azért még mindig nem tették bele azt hogy legalább egyszer lehessen váltani alkasztot, mert néhány szint elég hogy érezd kell e ez neked, azon kivül hogy tudom magam gyógyítani hát nem tudom. Ezt most benéztem,
    Az hogy karikat törlök mert x szint után rá jövök hogy nem tetszik valami rajta az tényleg a magam marhasága, de ezt most racionális hibának érzem, .

" Régi játékosok visszacsábítására a f2p jelen formájában teljesen alkalmatlan "

Én mint régi játékos aki ugy mond vissza tért, noha én még egyetlen sztorit nem fejeztem be......
    Azért azt mondom hogy nem teljesen igaz az állításod, persze bizonyos megközések tény és való hogy boszantóak, de ha van olyan sztori amit még nem vittél ki arra tökéletes, noha értem én hogy 5 warzone egy héten legyen de hogy az utána való jutalmat meg pénzes tasakokat meg dobozokat nem kapod meg az mondjuk pofátlanság, xp csökentés stb sok a pofátlanság tény.
    DE a játék valmire való részét ami tényleg megérdemli azt hogy legalább egyszer megvedd a gamet, azt kitudod tolni , már ha van kedved ahoz hogy minden bolygon ujra végig nyálazni ugyan azokat a küldiket stb csak azért hogy más story legyen.

De engem azért vissza csaltak, nem azt mondom ha most lenne feles pézem tán még vennék is 2 hónapot hogy legyen néhány coin meg ilyenek aztán ugy átmenni ftp-re, de most nincs.

Hogy mennyire sikeres vagy nem az azt majd ugy is csak egy jo fél év mulva lehet megállapítani.