• Shiwo
    a narancsságra cuccok tulajdonságát a benne lévő modok határozzák meg..

én úgy vettem észre, hogy ha kiveszed belőlük a modokat, akkor mindegyiknek teljesen ugyan az az értéke.. tehát ha van egy narancs item látszólag rosszabb értékkekkel, annak az az oka, hogy vacak modok vannak benne.. de ha megveszed, és lecseréled a modokat, akkor jó értékei lesznek

bár még nincsenek magas szintű karaktereim, de eddig az a tapasztalatom, hogy mondjuk egy lvl 15-ös modokkal telepakolt narancssárga tárgynak jobbak az értékei, mint a sima lvl 15-ös tárgyaké.. tán csak a lilák jobbak, de az sem biztos (ráadásul beletehető modból is van lila)

értelme:
    az egyik értelme, ha találsz valami cuccot, ami megtetszik a karaktereden, pl egy pánélcélt, akkor nem lesz az, hogy később le kell cserélned - mert túl gyenge - egy olyanra, ami nem tetszik, egyszerűen szerzel bele a szintednek megfelelő modokat, és már is ugyan olyan jó lesz a páncél, mint kisebb szinten

ráadásul a különböző tárgyak modjai átfedésben vannak.. tehát ha mondjuk találsz egy narancssárga lightsaber-t, abból legalább 2 modot át tudsz pakolni egy narancssárga páncélba.. még a kristály sem megy kárba, mert a lőfegyverekbe is az kell..

nem beszélve arról, hogy vannak olyan skill-ek, amikkel speciális modokat tudsz készíteni (pl kristályt a fénykardba, puskába)