Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
És akkor ha kicsit leül, akkor mivan? Inkább legyen csendes, mint tele flammel.
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kincs ami nincs Online? 😊
Na mi van, ha én nem szólok semmit leül a topik?
Valaki mondjon már valamit, mert csökken az elõfizetõk száma és hamarosan F2P lesz a gamma 😊
ja nekem is a kis retardalt oslako jutott eszembe 😄

anti hero

a.carkey
"Kõ kóláá?" 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Aham.

A medve nem játék.

PiszkosFred
Jo a nev, csak az a baj velem ilyenkor, hogy ha meglatok egy ilyen nicket a jatekban, mindig az eredeti, altalam ismert es kedvelt "draga jo egyugyu Ánulura" asszocialok, igy aztan mindig furcsa a szitu, ha ilyen nevvel egy jol megtermett "csillagharcos" jon szembe 😊 Viszont a film tankos jelenetebol kiindulva, erdekes jelenet lenne, ha Anulu egy ilyen kisebb lepegeto tetejen egyensulyozva, termeszetesen teljes torzsi diszben uldozne az jatekosokat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Anulu?
:o

anti hero

a.carkey
Hehe. Ma jött egy mail, hogy

"...you've already gone through a lot together so don't let Vette down. Log back into the game to continue your discovery of the galaxy with Anulu or another hero."

😄

Pedig tegnap pont beléptem megnézni a legacy vendort ...

A medve nem játék.

Ejnye, ki szaladt az óvónénihez árulkodni, hogy Pistike meghúzta a haját? <#idiota>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

[NST]Cifu
Megkérnék mindenkit, hogy a topicot ne terheljék feleslegesen egymás húzásával, kötekedéssel, trollkodással. Ha nagyon nem bírjátok ki, akkor priviben rendezzétek le. Köszönöm!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

darth devil
Sima razer naga egér jóval drágábban mert sw.

War, war never changes.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

a.carkey
Jó drága. Ráadásul darab közeli sincs a termékekrõl.

A medve nem játék.

Picket, Bonc, álljatok le.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Volt már?
Swtor mouse

picket
Szándékosan félre akartam érteni, szerintem rajtam kívül senki nem értelmezte hasonlóan. sarcasm_sign.jpg

&#3237;_&#3237;

picket
Nem azért, mert ennyire érzékeny téma nálam, hanem ennyire úgy érzem, hogy nem ezzel kéne egy vitában "vissza vágni". Case closed.

&#3237;_&#3237;

N1ggA
most shotoltam:

Spread De Love!

darth devil
Fegyvert nem tudok szétszedni, de armort lehet.

War, war never changes.

darth devil
Biztos az, de én mindig medálokra mentem, a win jött úgyis elõbb utóbb.

War, war never changes.

darth devil
Holnap is lesz egy DT 9-1ig.

War, war never changes.

a.carkey
De legalább nem kell Ahton 3-9 mit tudom mennyi gyõzelmet összeszedni. Ez azért mindenképpen változás, legalábbis egy atomcsapást megelõzõ atomcsapáshoz képest. <#idiota>

A medve nem játék.

DummyBoy
Igen ... azt tudom 😊

De mint említettem nekem igen kevés idõm van játszani, és inkább a sztorit szerettem volna befejezni ...

Scrapper scoundrelként akkor lettem firss 50-es, mikor kijött az 1.2 ... Szóval most épp a healerkedéssel ismerkedem 😞

Reward: A reward az kutyafüle ... maga a kveszt teljesítése vagy teljesíthetetlensége ami motiváló, vagy demotiváló ... (Nekem legalábbis ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

darth devil
Már benne van.

War, war never changes.

Patch notesból kimaradt:
1 gyõztes meccs 2 meccsnek számít a napi 6ból.

dev tracker a forrás.

darth devil
Most meg kellene lepõdni? 😄
Én félek mostmár a pvptõl, mert olyan is bejön aki semmi hasznosat nem tesz hozzá a csapat teljesítményéhez. De ne legyen igazam.

War, war never changes.

Tafaya
Minden segítség jól jön a gyûjtögetésben 😊 Ettõl függetlenül egy 16 meccses szopóroller így se úgy se kellemes 😊

‎"Custom (orange) moddable items that have no modifications installed can now be reverse engineered."

Ezt meg majdnem sikerült megcsinálniuk 😊

darth devil
Ha egyedül pvpzel akkor simán van esélyed bekerülni egy jó premade mellé, amivel nyerhetsz. Ha klánnal akkor azért illik elhozni egy két gyõzelmet. De nem értem miért ez a kétségbe esés, olyan nagy reward jár szerintetek a napi/hetiért?

War, war never changes.

Tafaya
Szerintem szuper a változás, még egy 17/1 wz win és olyan uninstall lett volna a vége, hogy füstöl...

darth devil
Nem értelek. Én fris 50esként 1.2 után felvettem a kis rec setet, és 2-3 hét alatt full bmbe öltöztem. Statban lehet rosszabb mint a mezei ruha, de az exp bõven kárpótól pvpben. A hiba benned van. 😄

War, war never changes.

Ha szándékosan félre akarod érteni, akkor küzdhetek napestig. Tehát meg sem próbálok neked megfelelni.

"Eleve képzavar: a troll nem dühös, hanem tudatosan cukkol."

Hát épp ez az. Bár én csak jóindulatú próbáltam lenni, mert a másik verzió cikibb, és egyre inkább beleéled magad.

Curze
Egy rövid megjegyzés a "mi van benne az 1,3 millióban" vitához:

A jelentésben hivatkozott idõszak 2012 március 31.-el került lezárásra. Az extra 30 napot 2012. április 12.-13.-án jelentették be és egy héttel ezt követõen kezdték aktiválni.
Röviden: az ingyen 30 nap irreleváns az 1,3-at illetõen.
Ugyanakkor aki kapott 30 napot, az biztosan benne van az 1,3 millióban, hiszen március 31.-én kellett legyen élõ elõfizetése, ha jogosult volt április 12.-én 😊

Az active subscribers azokat az elõfizetõket jelenti, akiknek élõ accountjuk van, tehát be tudnak lépni a játékba. Függetlenül attól, hogy ezt megteszik-e vagy sem. Ugyanakkor ha a trialosok benne vannak, akkor ez csúsztatás. Ha azok benne vannak akik megvették, de még nem fizettek új hónapot az elsõ után, az normális.

Kár ezen vitatkozni amúgy, hiszen már Churchill is megmondta:
"Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."
<#vigyor2>

DummyBoy
No ennek én is örülök ... még megvan az 1.2 elõtti WZ weekli küldim xD

Friss 50-esként, úgy hogy a leggyengébb enemy is minimum full BM-ben feszít, nekem meg fel kell vennem egy olyan recruit szart, ami egy jobb 45-ös gearnél is gyengébb nem sok esélyem van ...

Persze elõfordulhat hogy bekeveredik az ember egy jó WZ-be és megnyeri, de ez egyvalamire jó. Azokat is PVP-re ösztönzi, akik amúgy nem foglalkoznának vele, mert nincs gearjük, és nem akarnak idegeskedni azon hogy a Daily az valójában Monthly kveszt ...

@1Darton1: Ez megint sarkítás egy kicsit, a hasonlat arra vonatkozott, hogy mennyire bonyolult lenne a komplett motorcsere ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

"A mátrix cubeok bugosak lettek, eltûntek." aha profik...
darth devil
Nem tudom, még nem láttam rá példát.

War, war never changes.

Az afkolókat ki lehet rúgni, nem?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

darth devil
Ez világos. Csak messze nem jár érte akkora jutalom, hogy megérje ilyen felelõtlen módon belenyúlni. Szerintem így csak rosszabb lesz a wz, jönnek az afkoló full pve geares emberek.

War, war never changes.

A fórum színvonala napról napra alacsonyabb.
WZ win vs résztvétel: ennek viszont határozottan örülök. A magamfajta casual-oknak is van esélye leadni a daily questet ésszerû idõkereten belül (értsd: nem 6-8 nap alatt).

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Látom ez a nemi élet dolog érzékeny téma nálad, elnézést érte, nem hittem, hogy betalálok...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

picket
Rajtad sincsen füstszûrõs sapka, szerintem nemsokára boncolás alá vetik a nemi életedet 😄

&#3237;_&#3237;

picket
Az én hibám, ha nem érthetõ amit leírsz? 😛
A P1-es grafika csak egy szófordulat, mert ha azt mondod, hogy zsiguli kaszniban trabant motor, akkor azt mondod, hogy 40 évvel van lemaradva a technológia (mint ahogy a p1 a mai technológiától lassan 20 évvel), a ferrari jellel meg a csomagolásra, marketingre utalsz. Vagy nem, de akkor meg nem érthetõ amit írsz, mert szerinted egy ferrari jellel ellátott zsiguli a szép. Nem értem mibõl érzel dühöt, vagy trollkodást. Ha nem közlöd közérthetõen a gondolataidat, akkor ne másokban keresd a dühös trollt! Eleve képzavar: a troll nem dühös, hanem tudatosan cukkol.

&#3237;_&#3237;

Nem egyszer leírtuk már, hogy látjuk a hibákat,meg a csökkenést is.
Persze akin swtor hater szenüveg van, mert csalódott, az nem. olvassa el ezeket a hozzászólásokat.

darth devil
Inkább másolnák le. Kezdenének valamit a cc-kel. Mert az nem frankó, hogy stun, root, slow, root, root, slowt, stun, dead.

War, war never changes.

Ez lenne legjobb, de lehet hogy nem akarják ilyen nyíltan másolni a wow-os rendszert 😊

darth devil
Most nem azért, de mi jár a napiért? 99wz és 99 ranked commend. Ha mondjuk 3 winért kell menend 10 wzt, messze többet szedsz ki. Arról nem is szólva, hogy ugyanez a reward jár a hetiért is. Borzasztóan fogalmatlanok a pvp területén, egyszerûen nem tudják, hogy mit csináljanak. Ide kapnak oda kapnak, és csak rosszabb lesz a dolog.

War, war never changes.

picket
Az is igaz, hogy egyes idõkben esélyem sincs megszerezni a három gyõzelmet, meg az is igaz, hogy 6 összeafkolt wz nem biztos, hogy a megfelelõ ösztönzés... Inkább adtak volna egy questet, amiben egy gyõzelem 3 pont, egy vesztes wz 1 pont, és 10 pont a napi q...

&#3237;_&#3237;

Mondtam én olyat, hogy nekem nem tetszik a zsiga formája?
Egyébként sem a játék kinézetére asszociáltam.
És még azt sem kell mondanom, hogy "civilizált ember" nem állítja valamirõl azt, hogy hülyeség, ha nem is érti mirõl van szó. haha
Valami új, dühbõl jövõ trollkodási stílust szeretnél megalapítani. De nem látok rá fogékonyságot.

Mikor kaptátok a veréseket? Legközelebb szólj, és akkor logolok be Rep. karival, mert valahogy mindíg rosszul fogom ki 😞