60331
  • Shiwo
    játékon belül ha rányomsz a cartel coin-ra, akkor behozza, hogy mi mennyi cc-be kerül.. értelem szerűen ami ott szerepel, az korlátozott vagy nem hozzáférhető az f2p-seknek.. lehet weben is le van valahova írva, én így találtam meg
  • Nephin
    Muhahahaha :P
  • picket
    így
  • DoctorStryker
    gonosz vagy :P
  • Nephin
    A magyar és a hivatalos oldalon keresgélj.
  • Nephin
    Bocs, Stryker, többször szóltam.
  • Master91
    És felül melyik az ami le írja hogy az ingyenes mit nem kap, meg az 5$-s mit kap?
  • Pares
    Különben meg én is f2p-n vagyok, szóval...
  • Pares
    Csomó helyen értelmesen magyarul le van írva, hogy milyen korlátozások vannak. 5 percbe nem tellett volna utánanézned, hisz a fejlécben is nem egy link van erről.
  • Pares
    Szívemből szóltál!
  • Master91
    Mert mint lentebb is írtam (!!!) nem egyértelmű számomra hogy milyen blokkokat kap az f2p.

Az, hogy valakinek nem tetszik hogy ingyenese játszok, nem igazán érdekel.
    Ő mért nem ?
  • Nephin
    Stryker, ne provokálj. Hagynátok ezt a "f2p búú - előfizetők közt is van búúú" témát? Köszi.
  • Shiwo
    azt ne mond, hogy még nem találkoztál f@szláma fizetős játékossal..

szerintem nem pénz kérdése, hogy ki mennyire értelmes, mert lehet valaki tök gyökér, ha apuci befizeti a játékba, és lehet valaki tök értelmes, de nem tud vagy nem hajlandó fizetni a játékért

szóval jó lenne, ha nem fikáznád ész nélkül az f2p-s játékosokat se te, se más, mert azzal speciel engem is fikáznak, amin joggal meg is sértődhetnék, pedig nem érzem úgy, hogy rászolgáltam volna arra, és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül

ha megfontolod írásomat és visszaveszel az előítéleteidből, azt előre is megköszönöm
  • Shiwo
    gugliba sem találtam, pedig néztem..

amúgy ma még nem próbáltam, majd este ránézek, hátha magához tért és beenged...
  • Nephin
    Nem f2p sajátosság, hogy egyes karakterekkel beenged, mással meg nem, néha előjön ez a bug. Lépegess a másikkal, meg szokott javulni.
  • Nephin
    A repairt próbáltad?
  • Nephin
    Álljatok le, ha nem akarsz válaszolni, ne válaszolj, de csesztetni felesleges.

A másik oldalról viszont utána lehet olvasni a dolgoknak és akkor kérdezni, mikor nem találsz választ.
  • Pares
    Mi a francért nem nézel utána akkor?
  • DoctorStryker
    f2p pvp-s emberektől mentsen meg az ég minket..
  • Pares
    Az email elfogadásával van még nindig gondod, hogy nem enged be? Tegnap reggel nekem is kérte, először még nem fogadta el, aztán megjavult és működik. Segítségért meg legjobb a google felé fordulni.
  • Master91
    Ó franc :(

Kevés :D :D Nagyon nagyon élvezem a játékot, haverom már fizetett 5$, valszeg nekem is lesz, Sith Warriorok vagyunk.

Ő Juggernaut, én meg a Marauder, és szaggatunk :3
  • Bhalage
    csodalom turelmed, en mar szetteptem volna
  • Nephin
    Lvl 50 a max. F2p is addig mehet.
  • Master91
    Korlátozásokkal nem vagyok tisztába, de ingyenesek csak lvl 50ig mehetnek?

Mennyi is a max szint?

Ha megveszem az 5$-os packot, ugye akkor nem vagyok már f2p-s, akkor végig vihetem a fő szálat 100%-ra?
  • Shiwo
    azzal nincs is bajom, hogy korlátozott hozzáférésem van a játékhoz.. de legalább egy minimális support legyen már a f2p-s játékosok felé is, és legalább a nem-láma kérdésekre válaszoljanak, vagy legalább annyit böfögjön vissza, hogy "igen, ez bug, várj türelmesen, vagy csinálj másik karit" esetleg, hogy "azért írja ki, mert f2p-s vagy, a sith meg fizetős".. bár utóbbi esetben nem értem, hogy vasárnap miért engedett be vele...
  • Nephin
    Szerintem itt pont ugyanez van, azzal a különbséggel, hogy ingame nem tudsz coint szerezni. Játszol, ha fizetsz, gyorsabban fejlődsz (több xp), haladsz (sprint, mount unlock), egyedi kinézeted lehet (lehajthatod a sapkát, armorskinek stb.).
  • NPite
    Most őszintén kaptál egy játékot ingyen ha nem tetszik nem játszol vele és kész. Amíg nem fizetsz nem fognak veled foglalkozni ez van.
  • csgj
    Ettől függetlenül én nem fogok nyafogni, élvezem a sztorit, csinálom a küldetéseket, nem törlöm morogva meg mérgesen... :-)
  • csgj
    Én is ezt érzem... Az a helyzet, hogy más f2p-s játéknál (vagy ami azzá vált, mint pl.: LOTRO) ez úgy működik, mint ahogy elsőnek írtad: "játszhatsz ingyen, ha fizetsz, gyorsabban fejlődsz és haladsz, valamint egyedi lehet a kinézeted tehát elő a pénztárcával"
    És sok játékos még így is fizet!! Ezzel a túlkorlátozós hozzáállással viszont pont hogy inkább elüldözik a játékosokat! Mennyivel jobb lenne már, ha az f2p-s játékosok is elégedettek lennének! Remélem, ezen elgondolkoznak... a játékchatben is észrevehették már, hogy sokan értetlenkednek (jogosan is).
  • PiszkosFred
    Csak azert fizetsz mindig, ami hianyzik. Ha megkapna mindent a F2P, akkor nem maradna indok, a fizetesre. Kapsz egy csupasz es ures hazat, amelyben ellakhatsz nomad korulmenyek kozott, es ha majd ugy erzed, hogy ez nem eleg, kellene melegviz, futes, butor, festes, kiskert kankalinnal, akkor aprankent megveszed hozza.

Ennek ellenere vannak tulzasnak tuno korlatozasok, amelyekert vicc penzt kerni, DE! A F2P alapelve az volt, hogy a "penzert szar a jatek, de ingyen kurvajo" jatekosok mellett mindenki mas, aki eddig nem probalta ki anyagi vagy egyeb hater okok miatt vegig tudja tolni a sztori kveszteket 50-ig. Marpedig ez jelenleg egyetlen egy CCoin elkoltese nelkul is megoldhato, kivitelezheto es vegignezheto, es a F2P lehetoseg az SWTOR eseteben csupan ezt jelenti.
  • Shiwo
    és még mielőtt jönne a "csóró f2p-es ne sírjon", meg tudnám fizetni a havi díjat is, de hetente 4-6 óránál többre ritkán lenne rá időm, úgy meg nem igazán lenne kedvem 3-4 ezer forintot beáldozni.. az, hogy egyszer kifizetek 5000 v 10 000 ft-ot, még elgondolkodtató lenne a számomra, de így az az érzésem, hogy szarnak rám... és nem valami csipp-csupp hülyeséggel zargatom őket, mert se itt a fórumon, se a játék chat-jében nem tudtak megoldással előállni az emberek...
  • Shiwo
    nah igen, de azért van némi különbség aközött, hogy "játszhatsz ingyen, ha fizetsz, gyorsabban fejlődsz és haladsz, valamint egyedi lehet a kinézeted tehát elő a pénztárcával" és a "nahjó, jáccá ingyen, de korlátozunk minden vackot, csak hogy kínodban már befizess és amíg nem tejelsz addig sz@runk rád" hozzáállás között... az elsőnél valahogy nagyobb lenne bennem a motiváció ahhoz, hogy pénzt áldozzak rá
  • picket
    Akkor rosszul emlékszel :p
  • Asperot
    Kártyát használok, de látok PayPal lehetőséget is.
  • lordbalu
    Sziasztok! Lehet paypal-al fizetni? Mert eme opciót nem sikerült megtalálnom. Mindenképpen kel regisztrálnom a kártyám?
  • hematit1976
    megpróbáltam, nem csinál semmit -> nem megy tovább :(((
    pedig nagyon szeretném kipróbálni ezt a játékot.

ha kilövöm a "launcher"-t feladatkezelővel akkor meg ezt írja rá:
  • Masakari
    Finoman fogalmazva parasztság. Mondjuk engem nem zavar,annyira nem vett meg a játék hogy előfizessek rá. De ez a nincs support korlátozás csak a kisebb dolog ami bunkóság a korlátozások közül.
  • Kryon
    Kényelmes, de érthető. A support sokba kerül, nem szívesen fizetnek új alkalmazottakat, ha bevétel nincs mögötte.
  • Fpocok
    lol... az milyen kényelmes már, hogy a f2pnek nincs support. Bazz.
  • Kryon
    Pedig nem fognak reagálni, amíg nem fizetsz elő, lásd 2-vel lejjebb.