• Pares
    Én f2p-van vagyok még mindig, és nem nyafogok, nekem nagyon tetszik a játék, és hálás vagyok, hogy ingyen játszhatok vele, de így is valószínűleg be fogok rá fizetni, mert ez a játék és a BW megérdemli igazán a támogatást.

"Nem lesz feltoltve (foleg nem masfel ev alatt, ez vajon honnan jott?) a regi terulet a konnyebb szintezes miatt, hiszen aki esszel csinalja, az mint kes a vajon tud haladni. Aki persze siet, es nem akar kvesztelni, hanem csak haladni elore a max szint fele, az bizony tenyleg elobb utobb belefut egy bossba, aki raadja a jatekosra a szopoalarcot."

Ehhez nem is tudok mit hozzátenni, a számból vetted ki a szót.

"F2p eseteben ez ennyiban modosul, hogy a csokkentett xp (kill es reward(?)) miatt minden kuldetes soran erdemes a jatekosnak raszanni meg par percet, es irtani a mobokat a kornyeken, hogy a f2p statusszal jaro negativ xp modositast kompenzalja. De ez sem vilagvege, max lassabban halad, es igen, nemi grinddel jarhat esetenkent."

Vagy úgy csinál mint én, hogy keres egy hasonló helyzetben lévő játékost, és összeáll vele. Még extra pontok is járnak, ha nem egyedül csinálod a questeket, akkor miről is beszélünk?!