60331
-
#47315 The patcher service is temporarily unavailable.
Esélyes hogy csak nekem van ez? :D Most bent tudnám hagyni egész este hogy letöltsön, de nem tudok tölteni, pedig lassan megyek el itthonról :S -
Nephin #47314 Van két vendor, ahol vehetsz pár extra cuccot attól függően, melyik oldalra álltál. -
#47313 Na ki próbálom én is az ingyenest, fingom sincs milyen castot indítsak, szerintem Sith leszek :D -
#47312 Karakter infó képernyőnél mire jó az a csúszka ami mutatja hogy sötét vagy a jó oldalon állunk? azt értem hogy storyba én befolyásolhatom ezt de ez mire is jó konkrétan és mit érdemes?? -
#47311 Van értelme kipróbálni ezt az ingyenes verziót? Bár ha már ennyit szenvedek a letöltéssel akkor azt hiszem igen! :D
Piszok lassan jön amúgy! -
#47310 Felléptem megnézni a rég elfeledett karaktereimet.... Most ez komoly hogy a + action bar-t is venni kell?? WTF -
#47309 Azert az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy eleg komoly valtozast jelent a F2P, amelyet nehez elozetesen tesztelni, igy a hibak torvenyszeruek. Majd megoldjak 1-2 heten belul. Aki eddig kibirta swtor nelkul, az ezutan is kibirja par hetig. Mivel ingyen van, meg penzt se buksz rajta, keress addig mas jatekot.
Egy percig ne aggodj a BW miatt, mar masra koncentralnak (nagyon helyesen, beindult a DA3 es a ME:NC kampanya), az SW tartalmat meghagyjak a Disneynek. Utobbiak a kovetkezo 2-3 evben annyi SW alapu jatekkal es szolgaltatassal fogjak nyakon onteni a vilagot, hogy ember nem lesz, aki ne sokalna majd be. Mert jobol is megart a sok.
Legy kis turelemmel, vagy jatssz mas bugmentes jatekkal. -
olymind1 #47308 Jah, még valami lemaradt: az ember azt hinné, hogy lassan 1 év alatt sikerült rendbe hozniuk a játékukat, de ismét sikeresen eltörölték a beléjük vetett hitem. -
olymind1 #47307 Tegnap előtt szedtem le friss klienst, most 20.4gb-ot foglal telepítve.
Mintha megint béta teszt lenne, csak most a f2p játékosokkal is teszteltetik... Hivatalos forumán annyi hibát jelentenek, hogy szerintem a fejlesztőkenk a bug fixálás helyett olvasással telik az idejük
Jelen pillanatban a nyújtott szolgáltatások sorrendje: Subscriber > ...... > F2P > ...................................... > Prefered status
Új karakter kreálás az luxus De azokat a bugokat is "bírom", hogy vesznek emberkék CC-ket, majd vesznek/vennének valamit, és nem kapnak semmit, ellenben a CC-okat levonja... Tiszta pénznyelő, mint valami szerencsejáték gép
Más játékok bug mentesnek tűnnek mellette.
Gondolkodtam, pár Unlockot érdemes lenne megvenni, de ilyen állapotban egy forintot nem fogok rákölteni. -
Nephin #47306 Nyomj egy szünetet aztán indítsd újra. -
ricsa008 #47305 most csak pár kb/s-el jön valami gond lehet? kb 2 gb kell még... -
Nephin #47304 Mi simán bent vagyunk, hmm. -
#47303 Nekem sem jó, de már délben is ezt írta ki. -
Pares #47302 Megint karbantartás van, vagy mi? Mert csak úgy összeomlott a játék, ledobott az asztalra, és most nem tudok bejelentkezni, azt írja, hogy "the login service is currently unavaible"?! -
xido #47301 a felhasználó nevet nem szereti...ha ilyen 4-6 betűs..bezzeg ha végigírom mind a 16 karaktert,azt csipázná..
addig invalid:) -
Nephin #47300 A jelszónál? válts böngészőt, ha nem megy és ne legyen ékezetes karakter. -
Nephin #47299 Bug lesz link -
xido #47298 Na jó..most már bekérdezek mit rontok el?
szerintem régen nem regisztráltam előre,hiszen nem léptet be,
de hiába írok be bármit is,nem fogad el... -
#47297 Sajnos igen -
Nephin #47296 Lépj ki, indítsd újra az egész launchert, úgy is rosszul mutatja? -
El Protector #47295 ingyen respec szerencsére megnövelte a healerek számát imp oldalon, nem annyira gáz már így a pvp :) -
#47294 Most töröltem az összes karakteremet, és nekem sem enged újat létrehozni, azt írja töröljk le mégtöbbet. Viszont már egy darab sincs az összes szerveren. -
Nephin #47293 Egyik szerveren sincs semmi, biztos? -
Nephin #47292 Szerintem 2 van, vagy az csak a preferrednek? Mindegy, ha előfizettél, prefererred vagy. :) Megvan a többi karakter is, de addig nem tudsz újat kreálni, míg nem törölsz annyit, ami belefér a preferred keretébe. -
ricsa008 #47291 gyá az még odébb van egész éjjel ment és 16 GB jött le :D -
ZSOOLT2 #47290 25 Gigabyte-ot -
#47289 Egy karakter slot van? És ha több volt free elött ,mi lett velük? -
ricsa008 #47288 mennyit tölt le először? -
olymind1 #47287 Van egy régi 50-es szintű karim, akarok egy újat létrehozni, de azt írja ki nincs elég hely új karakternek -
#47286 Hát mindenesetre a general chat be lázadás van :D -
ricsa008 #47285 megvan csak másik böngésző kellett... -
ZSOOLT2 #47284 Account name-hez meg csak betűk jók, és abból is 7, vagy 8 -
ricsa008 #47283 semmit nem fogad el... -
ricsa008 #47282 már próbáltam de semmi nem jó... -
ZSOOLT2 #47281 Nagybetű, kisbetű, szám kell, min. 8 karakter -
ricsa008 #47280 senki? -
ZSOOLT2 #47279 Most úgytűnik, működik -
ZSOOLT2 #47278 Nekem server maintenance-et ír ki... -
#47277 Mondjuk kíváncsi lennék hányan töltik rajtam kivül hogy csak 400kb/sec el jön a 6mb/sec helyett. 25giga ilyen sebességgel necces... -
Nephin #47276 A skillbaron lamentáltál, arra válaszoltam. :P A többit lehet unlockolni. :) Mondjuk a skillbart is. :)