Egyedul az act1 vegso bossai voltak azok, amelyek megizzasztjak az embert, ha az elvart szint alatt ment oda, vagy esetleg az adott szinten. Ezek azok a kvesztek, ahol a companion "veletlenul" pont eltunik, elkabul, elraboljak, stb a vegso boss elott, es 1 vs 1-ben kell legyurni az ellenfelet. Ez az egyetlen, ahol gondolkodni kell es figyelni mindenre, minden mas esetben, minden kveszt siman megoldhato, ha:
1, fejleszd a sajat es a tarsaid cuccait is, a penzt le kell sz*rni, ami hasznalhato, ne add el, hasznald.
2, ha heroic(2-4)-t latsz kveszt mellett, akkor oda minimum 5 szint kulonbseggel menj, de meg ugy is necces lehet healer nelkul.
NBe felj hasznalni az lfg rendszert, vagy a general csetet, esetleg a hungarian cseteket a servereken. Illetve, ne akarj mindent azonnal megcsinalni, van, hogy varni kell a partyra, vagy tarsakra, 1-1 kveszt vagy flashpoint eseteben.
Kollegam most kezdte, vegig f2p nyomja, annak minden korlatjaival, es azt mondja o is, amit Pares. Vagyis, aki veszi a faradtsagot, es kvesztelget, lore objektumoktol kezdve minden extra xp lehetoseget kihasznal, az siman tud haladni normalisan.
Viszont a kerdesem az, hogy kaptam egy "minor experience boost" nevu cuccost (Cartel Coin item a felirat szerint) kveszt rewardkent kezdo zonaban, amelyet eddig meg sosem lattam a korabbi jatek alkalmaval. Ezt mindenki kapja fixen egy-egy kveszt utan, vagy random, vagy random+statusz fuggo?