60331
  • picket
    De mondta.

#47184: "Ugy ertettem, hogy ha most regel es kap 30 ingyen napot vele..."

És máshol is van ilyen, ez egy általános tévedés, illetve hibás retorika az 30 nap játékidőt tartalmazó előfizetős mmorpg-kkel kapcsolatban.

Szerintem a tv-shopos reklámok retorikájából öröklődött a magyar nyelvbe, és ezzel a nyelv negatívan befolyásolta a mögöttes logikát: az emberek azt hiszik, hogy ha kapnak még valamit azzal a termékkel, amit megvesznek, akkor azt ingyen kapják, vagy ajándékba. Holott az természetesen benne van az árban. Mert senki nem olyan balek, hogy ingyen adjon bármit is termékéhez, ezzel negálva a profitot.
  • Bhalage
    en is igy gondolom.
    nincs semmifele "ingyen 30 nap" -.-
  • Nephin
    Persze, hogy nem ingyenes, nem is mondta senki. :)
  • picket
    Ez egy általános tévedés minden mmo-nál: az első 30 nap nem ingyenes, hanem a játékhoz jár, tehát a játék ára tartalmazza az első 30 napot, így rendes "előfizető" vagy az alatt is. Legalábbis az eredeti szöveg erre utal: "30 days subsription included with purchase".
  • elementalcsirke
    Csak gondoltam megkérdezem, mert feleslegesen nem akartam leszedni :)
  • Bandras DaSilva #47190
    Még 2 nap is kipróbálhatod:)
  • elementalcsirke
    Sziasztok, régebbi procival lehet vele játszani minimum baállításokkal? (AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+)
  • Nephin
    Erre tippelek, ugyanis a f2p-hez meg sem kell venni a játékot, ergo aki megveszi, az már fizetett és abban a 30 napban kvázi előfizetőként funkcionál.

• Pluskast
    Na ez jó kérdés:) A választ asszem tényleg csak holnap tudjuk meg :)
    Amúgy én megnéztem, hogy mennyi cartel coins-t kapok és az igazság az, hogy egy picikét többre számítottam. A játék eleje óta fizetek elő és "csak" 1950-et kapok. Nekem egy kicsikét kevésnek tűnik.
  • PiszkosFred
    En is ebben bizok, hogy van ennyi esze ott a penzugyieknek, es inkabb mezesmadzagkent megkapja minden "elso honapos" az extrakat, hogy aztan lassa, mit vesznek el tole es hianyozzon - ergo fizessen :) Mert amirol nem tudsz hogy van, az nem hianyzik.
  • ShaiHulud
    hat ugye a fair az lenne, ha új acc regelésnél első 30napban subscriber jogokat kapna az illető és utána aktiválodna az FP, amennyiben nem fizet tovább kartyáról, gcről.
  • PiszkosFred
    Ugy ertettem, hogy ha most regel es kap 30 ingyen napot vele, akkor ot ezzel a F2P rendszer majd holnap mint "korabbi/aktualis elofizetot" fogja kezelni es vele egyutt 27 napig megkap minden extrat (plusz par coint)? Vagy, miutan csak a 30 nap aktiv, es nem lesz/nincs "direkt" elofizetes (ergo nem lesz penzmozgas egy CC-rol vagy addolva GC), igy mi lesz holnap, ugrik az extra?

Bar, ha nem is tudjuk ra a valaszt, legkesobb holnap este kiderul :) Csak kivancsisagbol kerdeztem, vajon gondoltak e ilyenre.
  • Pluskast
    Szerintem max a cartel coins-ok tekintetében. Gondolom aki csak most fizet elő az nem kap semmit.
  • csgj
    Te jó ég. o.O
  • Hurkans
    Nálam 39 Gb-ot ír a mappára és ha jól gondolom ez ténylegesen ennyi.
  • levente256
    Köszi a segítséget sikerült .Amúgy a 30 napot is megkaptam simán.Úgyhogy nem fog az f2p bekavarni.
  • csgj
    Sziasztok! Ha letöltöm most a free trialt, akkor a f2p elindulásakor folytathatom azzal a játékot? Vagy várjam már ki azt a 2 napot? :-D
    Ja, és még egy kérdés: Kb. hány gigát foglal? 20-30? :-D
  • Nephin
    Törölni kell az előfizetést az accountról, be kell lépni a hivatalos oldalon.
  • Nephin
    Igaz, ez jó kérdés. Őszintén szólva fogalmam sincs.
  • levente256
    Illetve van még egy gondom. Öcsém véletlenül benyomta azt az opciót hogy havi 3999ft-ot emeljenek le a számlájáról azt hogy lehet visszavonni?
  • PiszkosFred
    Ebbe a rendszerbe (alapjatekhoz 30 nap) nem kavar bele a holnaputani F2P startja?
  • levente256
    Köszi az infót srácok.
  • Nephin
    Vagy venned kell egy gc-t, vagy beállítani egy bankkártyát, erről nem von le semmit, míg tart a 30 nap.
  • Pluskast
    Amúgy meg próbáld ki. Ha beenged a játékba akkor tuti, hogy a 30 napod megvan.
  • Pluskast
    Szerintem alapból kapsz 30 napot. Legalábbis én anno kaptam. Bár ez a kezdetek kezdetén volt most nem tudom mi a szitu.
  • levente256
    Az volna a kérdésem hogy ma vettem meg a játékot.30 napos előfizetés jár hozzá vagy vennem kell egy vennem kell-e feltöltő kártyát.
  • Nephin
    Mivel mi nem vagyunk rajta azon a listán, ahol a külön országokra szóló számok vannak, nekünk ez a szám, igen.
  • N1ggA
    +36 magyarország lenne, ez pedig külföldi szám, úgyhogy +44 20 356 42 555 a szám szerintem
  • Java33
    Ez volt a levélben:
    For calls originating from countries not listed above, please call the following number: +442035642555

Please replace the '+' at the beginning of the number with the international call prefix for your country (for example, the prefix for European Union countries is '00', so the number to call would be 0044 2035642555.)
  • Nephin
    Ha ezt a számot adták meg, akkor ez lesz az. Csak telefonon tudod lemondani, kellenek hozzá az adatok, amiket a regnél megadtál.
  • Java33
    Sziasztok!

Még egy kérdés.
    Le akarom a közeljövőben cserélni a telefonom.
    Az authenticator-t milyen számon tudom lemondani?
    Küldtek ez ügyben egy válasz e-mailt, de nem egészen volt világos számomra. Ha jól értelmeztem, akkor ezt a számot kell hívnom: +36 44 2035642555.
    Ez ügyben várok megerősítést, ha netán valaki csinált már ilyet.

Köszi a válaszokat.
  • Nephin
    Persze. Fent kattints a birodalmi és köztársasági guildek címekre, attól függően, hol játszol.
  • Java33
    Sziasztok!

Van most magyar klán, ahova van felvétel?

Köszi előre is az infót..
  • Bhalage
    igy van
  • Barbosa
    Gyorsan átfutottam, ha ez marad, akkor sokkal inkább megéri előfizetni, ugyanis ha csak egy dologra koncentrálsz, akkor is kifizetsz annyit, mint a havidíj. Amellett meg még el is tudsz költeni legalább 500 coint.
  • Barbosa
    o.O

"Unlocks an additional Quick Bar for abilities"

Az egérkattintás nem fog pénzbe kerülni, ugye? :D
  • Bhalage
    ezen az oldalon nezzel szet tobb cikk is van rola
  • Barbosa
    Az alap játékhoz járó egy fizetett hónap nem számít a cartel coinokba?
  • Pacho
    Azt hol találom meg, hogy melyik "extra" feature mennyi cartel coinba fog kerülni (pl. WZ-k, flashpointok). A héten néztem az account-os részt, de ott még nem találtam.
  • Ozzyehh
    Hm értem csak az az érdekes, hogy csak a 2012 10. havit írja ki a ledge nél vagy hol a tökömbe pedig én előtte is befizettem