• Skyline
    Urak hölgyek. Én anno negatív véleménnyel voltam erről a játékról és reméltem hogy bukik,majd kiadnak egy SP alapú MMO-t.
    Az F2P lehetőséget adott hogy kipróbáljam a játékot, és be kell valjam annyira megfogott hogy 2 nappal késöbb megvettem, és még 60 napot is pluszba kifizettem. Azt kell mondjam megérte.
    Egyrészt azért mert F2P-ként ez a játék GIGASZOPÁS, hacsak valakinek nem probléma hogy csökkentett XP mennyiség miatt napokig kell tápolni hogy olyan szintre emeljük karakterünket amivel az akutális SZTORI feladat megoldható...(a többi korlátozásról nem beszélve)..
    Másrészt mert a sztori simán SP szinten mozog a mellékküldikkel és a főszállal, amik a régi KOTOR játékokra emlékeztetnek.

Aki teheti szerintem vegye meg, 3500 Ft boltból kihozva (30 nap reggel), és annyi pluszt és élményt ad az "előfizetés" valamint annyira játszhatóvá és élménydússá teszi a játékot hogy simán megéri...Még többet is,elvégre nem sok játékról lehet elmondani hogy hónapokig játszik vele az ember de ez ilyen,még ha csak a fő sztorit (sztorikat,mert ugye más a Sith, Jedi, fejvadász stbstb oldallal játszva) nézzük akkor is, a többi multi nyalánkságról nem beszélve.:)