Tibbbor#47513
Tekintve, hogy imádom az SW univerzumot, tettem egy próbát a játékkal.Tetszik vagy nem tetszik, de F2P játékosként.Elolvastam a korábbi kommentjeiteket, utánanéztem a neten is pár dolognak, szóval tudom, mik a korlátok.Úgy döntöttem, kipróbálom a teljes élményt is, vagyis megveszem a játékot a serial miatt + 60 napos kártyát, mert arra már az account frissítésnél szükség lesz.Egy dolgot nem tudok és erről még igazán nem is lehet senkinek tapasztalata: ha mondjuk lejár a 90 napom és nem veszek újabb GC-t, mi történik pl. a crewskilljeimmel?Subscriber-ként ugye 3 jár a mostani 1 helyett(Preferred-ként 2).Melyiket fogja a karakterem úgymond "elfelejteni"? Mert gondolom, azért a játékot folytathatom GC nélkül is, csak nem Subscriber-ként, hanem Preferred-ként.Vagy hová tűnnek majd a 4 bank tab-ba helyezett cuccaim, ha Preferred-ként csak 1 tab jár?Vissza az inventorym-be?És ha az fullos?
Megjegyzem, engem jelentős részben a Quickslot-korlát zavar, vagyis az, hogy alul mindössze egy Quickbar látható egyidejűleg és harc közben elég kellemetlen váltogatni, ha már sok képességet és tárgyat használ az ember.De nyilván nem csak ez motivál.A fentiekre viszont szívesen várnék választ.
Ha lehet, a F2P-eseket cikiző beszólogatók kíméljenek!