60332
  • Kisponyi
    Lehet már én nálam van a léc picit magasan, vagy hozzászoktam a kiszámítható rendszeres karbantartásokhoz amihez lehet időzíteni/tervezni. :D
  • Kisponyi
    A végén kezdem :) Nem Lacor vagyok, esetemben azt se tudom kicsoda. Ami pedig a pörgést illeti, több, mint 10 éve játszom MMO-kkal(mondjuk inkább úgy, nem játszom single player gémekkel) és ilyen szintű káoszt karbantartással sehol sem találkoztam. (sajonos nem a jó értelemben).
  • Nephin
    Gondolom az kiesett, mikor nem volt karbantartás, meg mikor egy-két órás volt, vagy bőven a megadott idő előtt befejezték. A többire nem reagálok, nekem aznap válaszol a support általában, max másnap, ha neked nem, az pech.

Minden karbantartás-hírhez odaírják, hogy szükség esetén meghosszabbítják. Hihetetlen, hogy még mindig ezen kell pörögni... Nem Lacor vagy véletlenül? :D
  • Kisponyi
    Nem szokásom cégeket becsmérelni, de ennek a BW/EA párosnak, hogyan sikerült ennyi inkopetens és használhatatlan embert összeszednie ezekre a heti karbantartásokra hihetetlen. Névtelen cégek/MMOk, sőt SWTOR-nál nagyobb játékoknál is normálisan megtudják ezt oldani. Itt a megjelenés óta egy mp-et nem gyorsult support/update/upgrade, ami lassan már átcsap downgrade-be.
  • El Protector
    jahh, de most meglepne, ha ma elkészülne, még mindig nem tudják megmondani, hogy mikor végeznek, aztán lassan vége a napnak :/
  • gergod
    pedig meg anno azt irtak, hogy delutan 1-ig megcsinaljak...
  • El Protector
    na, a srácok még mindig készítik a peccset? :)
  • Kryon
    PvP-ben ezt nehéz lenne eldönteni, mert teljesen más stílus a kettő.
    Mindkettő elég jót tol, csak a shadow sunyin a hátadba, sentinel meg csak simán neked megy (shadowhoz talán több skill kell, de egyik sincs így nemtom megítélni). Sentinelt sokan szidják, ismerek olyat aki 50-en törölte a sajátját, de lehet másnak bejön :D
  • Tomyh
    Melyiket mondanátok jobb DPS class-nak,melyik tolja a nagyobb damage-t hosszú távon PvP-n?Shadow vagy Sentinel?DPS spec mind2,úgy gondoltam.
    Def.nem érdekel csak a Damage:)
    Köszi
  • Tomyh
    Nem
  • Jeffjohnson
    Ha veszek egy új játékot ami most kb 9 dollár körül mozog akkor azt a régi accomra rá tudom "tölteni"?
  • Jeffjohnson
    Van valami infó arról, hogy a jövőben az űrrészen változtatnak esetleg coop mission nyitott szabad űr pvp? Gondolom pontos dátum még mindig nincs a F2P-röl csak, hogy ősszel jön.
  • a.carkey
    Azért az audiót nem meg nyerni ... Röhej, hogy abban a - vizsgált időszakba éppen csak befutó - Diablo 3 verte meg.

Egyéb helyeken viszont nem volt túl erős a mezőny. FB játékok, browserek, és több futottak még.

A vizsgált időszakban kb. ezek azok, melyek "komolyabb" MMOnak számítanak a véleményem szerint:
    Gods and Heroes
    Age of Empires Online
    APB Reloaded
    SWTOR
    TERA
    Diablo 3
  • maniac001
    No Offense tényleg, de elég nehéz elhinni hogy ennyi díjat besöpört. Az audio még szerintem is oké, de az összes többi csak valami tréfa lehet. Ez alapján úgy néz ki, mintha a legjobb MMO lenne jelenleg a piacon, de ettől a címtől van a legmesszebb.
  • gergod
    Haat, hogy a best online technology azzal lehetne vitatkozni...akkora lagok vannak neha, hogy akkor bizony jatszhatatlan.

Viszont a Best Audio in an online game -et siman megnyerhette volna ezzel a sok voice overrel.
  • Nephin
    Díjeső
  • Nephin
    World PvP event a The Red Eclipse-en!
  • Shiwo
    konkrétan lvl 15 a szintmaximum free-seknek ...még :)
  • Trucker39
    Tudtommal nem kell semmi meghívó kód (legalábbis nekem nem kellett). Olyan 15-s szintig fejlesztettem 2 karaktert próbaképp.
  • aknakukac96
    Üdv!

Szívesen kipróbálnám a játékot, így ha van valaki, aki meg tudna szánni egy meghívó kóddal, akkor azért nagyon hálás lennék!:)
  • buhajla
    Hello!
    Érdeklődnék , hogy érdekelne e valakit eladó SWTOR account, 2db 40+os karakterrel.Star Wars™: The Old Republic™ Digital Upgrade Pack (dobozzal mindennel tudok szolgálni.
  • hullk
    Okés köszi
  • Kryon
    Még nem, de novembertől az lesz.
  • hullk
    Hy most kezdtem érdeklödi a játék iránt és azt szeretném kérdezni hogy ingyenes e ? :o
  • lightjack
    Üdv mindenkinek!

A múlt héten feltelepítettem a játékot (swtor.com-ról töltöttem le ingyen) és eddig telejsen meg vagyok vele elégedve de a problémám az hogy elég sokszor előfordul, hogy a játék közben ami eddig folyamatosan halad akkor hirtelen nekiáll ugrálni a kép. Az történik hogy a mozgás folyamatossága megszakad és valahogy úgy fest mint ha (SW hasonlattal élve) folyamaotsan ki-be ugrálnék fénysebességből normális sebességbe, de ezt egy másodperc alatt kb 4szer 5ször, tehát elég szaporán. Mindent próbáltam már, rengeteg féle konfigurációt, very hightól a very low-ig, de az összesnél fennállt ez az ugrálás. Nagyon élvezhetetlenné teszi a játékot. Igazából ezt csak akkor vettem észre miután a most szerdai (09.26) karbantartás után új karaktert csináltam. Az elsőnél is észrevettem de sokkal kevésbe.
    A konfigom (laptopon játszok): Intel Core i3-2300M CPU @ 2.20 GHz 2.20GHz | 4Gb RAM | Nvidia GeForce GT 520 M
    Mivel a laptopra rákapcsoltam egy monitort, mert annak nagyobb a képe, ezért gondoltam hogy esetleg a probléma valahogyan ezzel kapcsolatos de kipróbáltam laptop monitorján, változás ott sem volt. Esetleg lehet hogy a monitorfrissítést kell beállítani valahogy? Mert a nagy monitor 70Hz, de a laptop meg 75Hz -esre van állítva. Lehet ez probléma? A játékon belül ugyanannyi hertzre kell állítani mint a monitor értéke?

Remélem tudtok segíteni mert nagyon tetszik a játék, csak így nem igazán tudok játszani.

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
  • Anhré
    A Red Eclipse szerveren a nagyszerű Renegade Klán mellett a Resonance is várja kalandozni vágyó köztársasági emberek társaságát! Heti 2-3 raid nálunk is van, fél-hc, casual jelleggel, kötelező részvétel nélkül! Célunk, hogy ne csak azok részesüljenek előnyben, akik már régóta vagy többet játszanak, hanem azok is, akiknek csak néha adatik meg az idő a játékra, és nem munkaként, hanem kikapcsolódásként tekint rá! Felkereshettek minket a http://www.resonance-guild.eu oldalon, ahol a megfelelő jelentkezés kitöltésével részese lehetsz te is egy, a kezdetektől összekovácsolódott csapatnak!

Üdvözlettel: The Resonance
  • Nephin
    Mivel nem egyjátékos klán vagyunk, a csapat egyfajta "családként" törődik a tagjaival több játékban és a keménymag részben irl is, embereket veszünk fel, nem accountokat és ehhez szükséges egy előszűrő. Ennek semmi köze nincs a casualséghez vagy a HC-záshoz (nem vagyunk HC-k), egyszerűen jobb mindenkinek, ha már az elején kiderül, hogy van-e esély arra, hogy az érkező beilleszkedjen vagy már elsőre sincs.

Ha egy 10 perces kérdéssorozat normális megválaszolása gondot okoz, akkor te tudod. :)
  • Tikal #46929
    Ugy ertem amit neztem ott tul sok a kerdes:)
  • Nephin
    Nincs semmilyen procedúra, egy jelentkezési lapot kell kitölteni... :D
  • Tikal #46927
    én csatlakoznék, de nekem ez túl komolyan hangzik.. mármint a csatlakozási procedura :) Én csak casual player vagyok :)
  • Bhalage
    ugyanezen a szerveren, ha valaki az uralkodot kivanja szolgalni es kozben egy erett, jo hangulatu es eros magyar kozosseg tagja szeretne lenni, akkor itt a helye:
    http://hungarikum-swtor.enjin.com/
  • Nephin
    Ó, ti, a Vörös Napfogyatkozás kallódó köztársasági hősei!

Ti, kiknek társai már más világokban harcolnak, vagy mindig magányos farkasként róttátok a Galaxis csillagporos útjait, egyedül kínlódva bedugult karburátorokkal, bőbeszédű droidokkal és hisztis companionokkal!

Van egy hely, ahol megpihenhettek, átélhetitek kalandjaitokat, feketeimport birodalmi sör mellett legeltethetitek a szemeteket a legcsinosabb twi’lek tánco…. ööö mesélhettek arról, hogy győztetek le félőrült trandoshan zsoldosokat, mutáns hörcsögkukac-skorpiókat és még mutánsabb csigaszemű ugróbékákat (tech-analfabéta sithek, mehh, ránkszabadítottak minden rusnyaságot…)!

Kényelmes díványok, fahéjas kéktejkrém-torta, peremvidéki hírholók napi sith viccekkel, a legfrissebb hutt slágerek, új barátok, remek társaság – gyertek hát!

Nephin, jedi shadow, helyettes igazgató extraordinaire

A Galaktikus Köztársasági Posta jutányos áron juttatja el a címzettnek jelentkezéseiket. Galaktikus Köztársasági Posta – az Ön hiperpostása! (x)

A Renegade szeretettel várja leendő tagjait a The Red Eclipse köztársasági oldalán, jelentkezés nálam vagy itt.
  • Nephin
    Itt az 1.4!
  • Paxton
    Arrggghh... Most tölti le a 1.4 patch-et 60Kb/sec átlagsebességgel. :( Ez így sose lesz kész. Pedig ma még játszani akartam.. Természetesen minden más 20MBit/sec-kel jön le. Szokás szerint megint elbarmolták a dolgot..
  • Kazagor
    Game Update 1.4: Terror From Beyond
  • El Protector
    elméletileg ötre okés lesz, mondjuk akkor én már a fogorvosnál leszek, hiába, élni tudni kell :D
  • Bhalage
    leszarom, de 18ra legyen meg :d
  • El Protector
    meglepett volna, ha háromig be tudják fejezni a peccselést :)))
  • Tikal #46918
  • Pacho
    Open Pvp