• j0nNyKa
    nem tudom, miert, de gep config alapjan valogatnak, ezt ok irtak valami statement-ben.. gondolom optimalizalas miatt probalnak mindenfele rendszereket bevalogatni

amerikai, de beta forumon irt par angol, hogy nyomjak ok is

4722: az a baj, hogy kurvara elfogult vagyok, es nem tudok rosszat irni a jatekrol, komolyan nem - egyszeruen elveztem, es kesz
    hianyossagok persze vannak, de alapveto problemat en nem fedeztem fel
    az end game content az egyeduli hatalmas kerdojel, mert arrol meg semmi info
    illetve olyan apro dolgok, minthogy nekem spec. nem tetszik a flashpointokban a converstaion rendszer, miszerint random kockadobas alapjan ad 1-1 valaszt 1-1 jatekos - es bizony vannak olyan valaszok, hogy "leszarlak, nem vallaljuk ezt a missziot" - szerintem ebbol lesznek problemak, ha az ember nem baratokkal jatszik

4723: sajnos nem az en fenykardom, de igen, megvan, es kurvara "elethu", engem nagyon megfogott, mint lentebb is irtam az animacioknal
    nem hegyesedik egyaltalan, vagyis nekem egyaltalan nem remlik semmi ilyesmi
    persze ertelek, es igy latatlanban azt mondom, hogy nem fogsz csalodni, elvezni fogod :)

4724: van craft, persze, en szemely szerint nem kuldtem el tarsakat craftingolni, de amikor belogoltam, dolgoztak boszen a hajon :)
    szoval velemenyem nincs, illetve az eddig kapott infok alapjan az, hogy kurvajo lesz, mert nem kell nekunk ott allni, es varni, hogy a craft csik 225x vegigmenjen, hanem ugye ezt csinaljak a companionok
    + ad egy jo kis feelinget a craftingnak, hogy a tarsak dolgoznak a bazison (hajon), te meg addig kalandozol (az egyik tarsaddal az oldaladon)

ami itt talan negativum lehet, hogy az erohasznalo kasztoknal teljesen folosleges az osszes crafting spec, csak az a jo, amelyik a fenykardokat turbozza fel kristalyokkal, es ilyesmikkel
    persze, wowban is ilyesmi volt a helyzet, megvolt, hogy melyik kasztnak mit erdemes gyurni, de ettol fuggetlenul picit zavar

economyrol sokat nem tudok mondani, AH van, bank van, ha valaki nagyon craftra akar ragyurni, az megteheti, es nyilvan meg lehet elni belole
    receptek esnek mobokbol, meg questekbol is, allitolag magas szinten vannak brutalisan ritka, egyedi receptek
    penzt en nem hianyoltam, mert rengeteg quest van, ertelmes, jo cuccok a rewardok, es a loot is kielegito, barmelyik sima mobbol kieshet olyan cucc, ami ha csak kicsivel is, de jobb, mint az aktualis targyad