maniac001#47055
Nálam jobban kevés ember utálja az EA/BW-t azért mert a játék olyan lett amilyen (azaz nem olyan amilyet én akartam).
Tehát én elvileg hater vagyok.
De… Ettől függetlenül reálisan kéne látni a dolgokat. Pontosan azt kapja az F2P amit ígértek, és amiért nyafogtak a haterek. Kaptak egy KOTOR 3-at, ez kellett, ezt kapták. Én nem leszek se előfizető, se F2P játékos mert úgy unblock nem érdekel a game, de ezek az F2P korlátozások teljesen jogosak. Kaptak egy single player game-et, amiben pontosan azok vannak benne ami bármi más single gammában van, még pár plusz-t is kaptak hozzá.
Lehet „multizni” is, lehet partyzni is (ha jól tévedek). A legtöbb hater azért nyafogott hogy miért nem a KOTOR 3-at csinálták meg inkább, mert én ezért nem fizetek, a KOTOR 3-ért meg nem kéne csengetni mert az single player gamma. Tessék, a kívánság teljesült. Megcsinálták a KOTOR 3-at és nem kell érte fizetni mert single player gamma. Az insták/raidek/WZ-ok, epix gyűjtögetés az mind, mind MMO elem. Az meg fizetős, mert NEM TRATALMAZZA ezeket az elemeket az oly hőn áhított KOTOR 3 single player game. Tényeg nem értem a fanyalgókat. Szerintem, és a sok hater/leaver szerint a játék nem jó MMO. De jó single game. Rá vagy kényszerítve hogy egy rossz MMO-val játsz? Nem. Kaptál egy jó single gammát ami a kedvenc világodban játszódik? Igen. Ha játszani akarsz normálisan fizetned kell? Miért? Sztori megvan? Meg. Végigviheted? Végig. Ennyi, és nem több egy single gamma. És ezen kívül még van benne jópár dolog ami elérhető és más single gammában ennyi sing. Nem védek én senkit, de azért maradni kéne a realitás talaján.