60332
-
Although #46476 És na el kell ismerni, jó pár dolgot elolvastam amit a topicba betettek, ez nem egy lebutított 12 évesek számára jó játék lesz, és nem is rérteg mint a Secret world. Ez kaszálni fog minden korosztályban. Még a skyrimhez képest is jobban lefedi a korosztályokat, mivel az főleg a fiataloknak készült ez viszont mmo-hoz képest nagyon komoly felépítést kap. Ez verhetetlennek tűnnik, mondom úgy hogy maradok az SWTORnál és legfeljebb a TSW-nél. -
#46475 Remélem, miközben ezeket írtad, volt a közelben zsebkendő. -
Bhalage #46474 csak a magam neveben tudok beszelni: totalisan hidegen hagy es nem erdekel a gw2, nem azert mert zavar mert a hype vagy vmi, hanem egyszeruen nem erdekel. de kivancsian megfigyelem mi lesz, ha lesz kedv+ido meg talan meg is nezem majd 1x*
alapvetoen viszont en azt erzem, hogy a celkozonsege az mmociganyok, akik egy jatekban se talaltak semmit es ebben sem fognak (2szer olvastam forumot, szal nincs sok tapasztalatom tho, de TERAt is beistenitettek, igazabol nem is tudom megjelent mar? vagy mi van? mert a kezdeti nagy lelkesedes ota kurva nagy a kuss) -
Although #46473 Hát 2 nap és ősz de mindegy. Én nem várom de figyelem a dolgokat mégha a nyárt nem játékkal töltöm. ilyet még nem látott a pc-s piac amit a GW2 fog produkálni. Nem csak azért mert a Conanos ismerőseim akik semmit nem vártak a conan óta ők is be vannak indulva, ez nem kiindulási alap, hanem mert minden a GW2-ről szól.Eszméletlen módon várják USA-tól Ausztráliáig és onnan japánig, vissza Európáig. És jól időzítik a megjelenítést is 2 nappal a nyár vége elé. Ez profi csapatnak tűnik. Szóval ha lehetne részvényt vásárolni most a cégben aki csinálja én hanyatt homlok rohannék venni. Ez brutális lesz. -
#46472 GW2 Aug 28 :] nem ősz..
nem fog világot megváltani de meg érzi az mmo piac az elstartolását az biztos! :]
-
#46471 Bejössz trollkodni ... aztán röhögve beírod, hogy csak trollkodni jöttél ... Aztán mi vagyunk a trollok, mert te nem is trollkodtál?
o.O
BB -
Although #46470 Megvárhatták volna az őszt, nem nyáron kell ilyen döntéseket hozni. Látszik hogy zöldfülűek. Bár igaz ősszel jön a GW2, és erre már a funcom is készül. Szóval igen lehet ez a jó döntés. -
Although #46469 Azért szomorú hogy ilyen hamar f2p lett. Mindegy nekem jó. De ez tényleg rossz hír. innentől kicsi az esély hogy további komolyabb plusz tartalmat tegyenek bele belátható időn belül. Pedig szokásosan a játék messze átlag feletti ahogy ez a Biowaretól várható volt. -
#46468 Az ám és az neked trollkodás volt amit előtte írtam? Direkt írtam oda a végére, csak hogy az ilyen emberek mint ti vérszemet kapjatok. Na további szép napot. -
#46467 omg omg f2p lesz, megyek egyből... várjunk csak. Hát nekem már van egy mmo-m, amiért simán kicsengetem a pénzt, akkor semmi :D -
#46466 Öngól? -
#46465 Ez mar a harmadik kommented. Meg a vegen elofizetsz ujra. -
#46464 Már ne is haragudjatok de ti vagytok az igazi trollok. Bejön 2 ember aki nem is szídta a játékot és egyből torokra mentek 10-20 kommenten keresztül. Ez a nevetséges barátaim. :) -
#46463 xD
Crassus mesternek nem mindig a mondanivalójával volt a gond, hanem azzal ahogyan mondta ... -
#46462 Végre ő is indított egy karaktert, aminek pluszban van az xp-je -
Krassius #46461 őőő, Krassius =/= Crassus -
Bhalage #46460 bizony ment is ra a biglike+riszpekt! + meg is lepodtem :D -
#46459 Amugy vicces, hogy a sokat szidott Crassus mester irta be eddig a legnormalisabb kommentet a f2p trial kapcsan.
A tobbi "na most majd jol beugatok, hogy en megmondtam" emberket pedig hagyjatok a picsaba, ma es holnap hadd mondjak, ennyi oromuk lehet vegre az eletben. Minden csoda harom napig tart, hadd jojjenek, hadd mondjak a maguket, ha ettol nyugodtan alszanak vegre, vagy no 10 centit a...., szoval mondjak csak par napig. Annal hamarabb cseng le az egesz es ter vissza minden a regi kerekvagasba. -
#46458 Nephin hagyd rájuk.. nekik már a Trial is F2P volt... most, hogy jön az F2P a havi díj mellé mint opció végkép habzik a szájuk és jönnek szépen ide pörögni, hogy ők megmondták :D!
F2P = KOTOR 3 online környezetben
Havidíj = SWTOR
Trolloknak meg -
#46457 Az a baj, hogy az átlag egysejtű ha meglátja egy oldalon az SWTOR és az F2P betűket egyszerre szerepelni, már jön ide és élvezkedve fröcsög ...
Azt persze hogy ez mit jelent, egyik sem tudja ... Az egyik része nem szánt időt arra hogy elolvassa, a másik fele meg hiába olvasta volna el nem érti ...
Nem kell ezen meglepődni, ez most egy ideig menni fog, aztán leül ... -
Bhalage #46456 tekintve az offi oldalon felrakott tablazatot es hogy az huen tukrozi a valosagot, a subscriberek semmit nem fognak eszrevenni, ami az azelotti dolgoktol kulonbozik. aki most jatszik (es elvezi) az azutan is ugyanugy fog. vagy f2pvel kivalasztja mit akar, befizet errearra.
nem tudom mi ez a f2p horges, de geciszanalmas.
-
Kazagor #46455 Mi a szánalmas?
Hogy a TOR F2P lesz, vagy az, hogy pár unatkozó idióta gyökér bemászik egy fórumra és trollkodik?
Szerinted? -
Nephin #46454 Nahát, te is megjöttél? :D -
Bhalage #46453 nomen est omen baratom -
ezustszem #46452 Ez mar szanalmas... -
Nephin #46451 Lemaradtam, bezárták a szervereket? Megszűnt a havidíj? Oh wait... Picitrollok játszhatnak 50-es szintig, full korlátozva? Ez a nagy győzelem? Szobrot intézzem, hogy megörökítsétek az utókornak? :D -
#46450 Hja, de kozben mar toltik a klienst es peccselnek :) -
Kazagor #46449 Jajj nekünk, megint ránkszabadultak a gyökerek... -
#46448 Ja! Hogy mondogatták anno hogy ez biztosan nem lesz még hosszú hosszú évekig f2p, mekkora trollok akik ilyet mernek állítani! Ehhez képest mennyit is bírt az évek helyett? -
#46447 Ingyen végigtolhatom a sztori módot, ez a lényeg. Nekem más nem is kell:) -
Bhalage #46446 kb
az latszik, hogy eroforrast nem toltak ala (mik voltak/vannak a hosszu tavu tervek, van egyaltalan ilyen?), aztan mindenki cska nez EAnal, hogy hova a faszba tunnek az emberek, sztem fulrla raalltak a 60eur bf(x) 60eur moh(x) jatekra /ev aztan * sokmillio varalo + 3 dlc azt dől a zsé, szavatosság nulla, termékéletgörbe=tiszavirág élet, max profit, minden mas leszar -
Krassius #46445 Igazából ha tényleg szeretitek a játékot és szeretnétek hogy hosszú távon is szórakozást nyújtson akkor szurkoljatok hogy ez a model sikeres legyen. Ha meglépték az F2P-t az azt jelenti hogy a subok továbbra is drasztikusan estek, ergo ha ez F2P nem lenne sikeres akkor valoszinűleg beteszik a játékot az elfekvőbe a WHO mellé, ergo minimal support és közel 0 esély új contentre.
Nektek ez A Játék, az EA vezetőségnek viszont csak egy elem a kiadás - bevétel kimutatásokban, es ha nincs elég bevétel nem fognak további pénzt beletolni. -
Nephin #46444 Oké, köszi, vettük, szia. :D -
#46443 Olyan vicces, hogy ilyenkor próbálsz visszavágni. Nem fog érdekelni csak bejöttem egy komment erejéig trollkodni. :) Amúgy csoda, hogy idáig bírta... -
#46442 Nekem bejott Coruscant, szerettem/szeretek ott boklaszni. Unalmasnak tunik a massziv zart ter, meg szinte par textura valtogatja egymast, ez igaz. Viszont a TOR-t megelozo jatekokban, amivel jatszottam, folyamatosan csak szabad terben, dzsungelben, erdoben, pusztaban stb kalandoztam, most vegre jo volt egy kis zart ter. Arrol nem is beszelve, hogy mint laikus SW jatekos, mindig is kivancsi voltam arra, hogy ezek a bolygovarosok vagy varosbolygok vagy mik hogy nezhetnek ki.
A 4-5-6 filmjeit sokszor neztem (gyerekkori szep emlekek), az 1-2-3 csak egyszer, a jatek elott, valamint az Xwing majd Tie Fighter jatekokat leszamitva talan csak a Dark Forces nevu osregi fps-sel jatszottam, hiaba, sosem voltam SW fan (nem is leszek). Ezert szamomra udito volt a jatek jopar helyszine, hogy vegre lattam azt, amirol esetleg a filmekben beszeltek, vagy csak fel percig mutattak. Kozte a fovarost, vagy kozpontot, vagy legyen akarmi is ez.
Detto ez a helyzet Narshadaval is, sokan ruhellik, de nekem bejott a zart terben valo bolyongas. Skyrim utan kifejezetten udito volt. -
Kazagor #46441 Számukra ez a legegyszerübb és legjobb megoldás, csak számunkra a legrosszabb. Arra meg szarnak magasról amig profitot termel az új rendszer. -
#46440 Úgy látszik szokásához híven, a lehető legrosszabb változatot válaszotta az EA. :D -
Nephin #46439 Sok sikert ehhez a "f2p"-hez, ha leszakad a lábad félúton Tatooine és Nar Shaddaa között, mert nem tudsz rendesen utazni a korlátozásoktól, akkor is ennyire örülsz majd, remélem (költői kép, úgysem fogsz játszani, gondolom, de talán érted a lényeget). :P :D -
#46438 Szegény naív nephin, még hogy jó pár évig nem lesz f2p... (kuncog) -
Bandras DaSilva #46437 Nem annyira...csak kicsit:) , de ez inkább a munkahelyi hülyéknek szólt:)
És igen, coruscant szar... meg nekem nem nagyon jött be belsavis sem...hoth jó volt, tatooine is részben...meg a class küldik is többé-kevésbé.
Fpket szeretem...talán a directive 7 volt egy kcisit macerás, de már az is jó.