Én sem teljesen értem mert általában ennél sokkal többet elkölt az ember egyéb hülyeségekre, de valahogy úgy van, hogy sokan azt hiszik, hogy az a jó ami ingyen van. Mellé még azt is várnák, hogy kb ugyanazt kapják meg mint a fizetősök, de azért legyen fejlesztés, support meg minden csúcs szinten.
Azt hiszem, hogy elég sok játékos el van tévedve és érdemes volna szétnézniük kicsit a nagyvilágban.
Én speciel nem f2pzek sehol, mert nem szeretem a kötöttségeket, bár az is igaz, hogy annak aki csak ki akarja próbálni a dolgot mert nem tudja mit kap, annak jó lehet.
A nehézséget itt az okozza a cégek számára, hogy úgy kell belőni az arányokat, hogy a f2p játékos is élvezze a dolgot és akarjon költeni, ugyanakkor a fizetős se járjon rosszul.
Swtorban ahogy olvasom túlzottan sok lesz a megkötés és elég sok dologért kell majd fizetni. Ez meg pont eltántorítja azokat akik esetleg egy próba után mégis megvennék/előfizetnének rá.
Ráadásul lehet várni elég sok szarozó hozzászólást majd itt-ott plusz rengeteg agyhalottat a játékban.