Szerintem nem azon van a hangsúly, hogy 3k sok-e hanem az ahogyan ezt az egészet meg akarják valósítani. Az első hírek még nem egy ennyire rossz F2p rendszerről szóltak ha tele van korlátozással sokan nem fognak még játszani se vele nem ezzel kellett volna fizetésre kényszeríteni a játékosokat lehetett volna ezt sokkal normálisabban is csinálni. Ha már most ilyenek vannak akkor később azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy jön majd a pénzért vehető nagy előny jelentő cuccok aztán akkor vakarhatják a fejüket az előfizetők.
Őszintén szólva a játékba semmi olyan tartalom nem került bele az utóbbi időben amire az ember felkapná a fejét. Foltozgattak belepakoltak 1-2 dolgot ami indulásnál benne lehetett volna és kb. ennyi. Semmi extra nem fog a "F2p"-en kívül történni a játékkal ebben az évben.
Tippem szerint jövőre kb. hasonló utat fog bejárni mint a mit anno a WHO-al csináltak jön 1 kieg 1 új classal és 1 pvp sziget/bolygó és ennyi. Nem értem az űr rész felé miért nem fejlesztenek javítsatok ki ha tévedek de mostanában nem olvastam, hogy ezen a röghöz kötött játékmeneten valamit is nyitni akarnak és szabad űrrészt csinálnának vagy esetleg coop űrrészt.