napi több órát szánok arra, hogy valamilyen úton módon a magyar swtorosok betekintést nyerjenek a játékba, de...
...sajnos a bio/ea páros valami insane módon figyel arra, hogy ilyesmi ne történhessen meg, méghozzá mind a kétféle módon:
- megelőzéssel (észrevétlenül kurvanehéz bármilyen kézzelfogható dolgot kiemelni a játékból)
- megtorlással (aki eddig megpróbálta, AZONNAL banra került; ki tudja, hogy csak a bétából, vagy majd az eredeti játékkal is gondjaik lesznek -e?!)
azt már ugye tudjuk, hogy nem dvdn jön a játék, hanem digitális formában, és ha ezek nekiállnak ip, meg miegymás alapján bannolni embereket (és nagyon úgy állítják be a dolgot, hogy simán megteszik), az vérciki, nem szeretnék ilyesminek a közelébe sem kerülni
3 bíztató dolgot tudok mondani:
- tényleg rajta vagyok, hogy valahogy infó szivárogjon, de nem akarom bannoltatni azt az embert sem, aki lehetőséget ad arra, hogy én lássak ezt-azt, illetve magamat sem
- ahogyan én látom, nem áll rosszul a fejlesztés, sok apróság van még, de alapvetően nagyon egyben van a program - szerintem zárt körű bétafázisból ez lesz az utolsó, azt, hogy meddig fog tartani, nem tudom
- többször említette a bioware, hogy sejtetni fogják az emberekkel, ha valami nekünk tetsző bejelentés jön (open beta / release date), na, mostanság eléggé ilyen dolgokat sejtetnek (legutóbbi hírlevél, 1-2 elejtett forum post, a tény, hogy jön az E3, zárt béta fórumok, stb.)