A múlt héten feltelepítettem a játékot (swtor.com-ról töltöttem le ingyen) és eddig telejsen meg vagyok vele elégedve de a problémám az hogy elég sokszor előfordul, hogy a játék közben ami eddig folyamatosan halad akkor hirtelen nekiáll ugrálni a kép. Az történik hogy a mozgás folyamatossága megszakad és valahogy úgy fest mint ha (SW hasonlattal élve) folyamaotsan ki-be ugrálnék fénysebességből normális sebességbe, de ezt egy másodperc alatt kb 4szer 5ször, tehát elég szaporán. Mindent próbáltam már, rengeteg féle konfigurációt, very hightól a very low-ig, de az összesnél fennállt ez az ugrálás. Nagyon élvezhetetlenné teszi a játékot. Igazából ezt csak akkor vettem észre miután a most szerdai (09.26) karbantartás után új karaktert csináltam. Az elsőnél is észrevettem de sokkal kevésbe.
A konfigom (laptopon játszok): Intel Core i3-2300M CPU @ 2.20 GHz 2.20GHz | 4Gb RAM | Nvidia GeForce GT 520 M
Mivel a laptopra rákapcsoltam egy monitort, mert annak nagyobb a képe, ezért gondoltam hogy esetleg a probléma valahogyan ezzel kapcsolatos de kipróbáltam laptop monitorján, változás ott sem volt. Esetleg lehet hogy a monitorfrissítést kell beállítani valahogy? Mert a nagy monitor 70Hz, de a laptop meg 75Hz -esre van állítva. Lehet ez probléma? A játékon belül ugyanannyi hertzre kell állítani mint a monitor értéke?
Remélem tudtok segíteni mert nagyon tetszik a játék, csak így nem igazán tudok játszani.