60332
-
maniac002 #46396 Biztos azért szidják még official fórumon is mert olyan fasza a game :) -
Bhalage #46395 nem tudom, hgoy ez altalanos trend lett-e de ekkora whiny bitch "rajongotabora" eskuszom egy jateknak sincs.
(offi forumbol kiindulva, azon normalis threadeket, némi infot keresve) -
chris jericho #46394 Köszi!!! -
#46393 hát nekem gyengének tűnt, de mindegy igazából. -
#46392 Folytatja ha leállítod szóval nyugodtan megállíthatod. -
Bandras DaSilva #46391 Elvben kilőheted és legközelebb majd onnan folytatja.
-
chris jericho #46390 sziasztok!
elkezdtem letölteni az ingyenes játék miatt, és most elkezdett patchelni...
kérdésem meg lehet szakítani vagy teljesen le kell töltenem egyben a patchet? -
#46389 Nem rossz kütyü, NEC-nek is van (volt) ilyen, x db (3-4-5) projektor van benne ...
Képminőségben sem lehet rossz, pár videón azért néha ki lehetett venni a képek illesztését, de valszeg qrvára nem érdekelne, ha lenne egy ilyen otthon elfekvőben xD -
Kazagor #46388 Hehe, egyre jobb.
Na akkor próbáljuk újra:
-
Kazagor #46387 Eddig még megjelent a kép, most már nem. Remek...
Na akkor itt van újra:
Curved monitor -
Kazagor #46386 Persze lehetne ilyen monitort is használni, de azért a 6500 dolláros árat kicsit sokkaltam érte, nem beszélve arról, hogy méretben és felbontásban sokkal kisebb mint a 3 monitor együtt.
-
Kazagor #46385 Mondod ezt olyannak, aki undorodik a bagótól és a bagósok hányingertkeltő, nikotinbűzös ruháinak a szagától is. De ebbe ne menjünk bele.:) -
Kazagor #46384 Igen, mivel ay UI 90%-a a középső képernyőn van, így arra figyelsz. A két szélső monitor szinte csak arra van használva, hogy a periférikus látóteredben is legyen információ (ebből kifolyólag tényleg észrevehetetlen a keret), ezért sokkal élethűbb az egész, szinte a játékban érzed magadat.
Van akit ez zavar.
Volt olyan haverom, aki feljött hozzám, beraktam neki a HAWX-et és majdnem behányt a sok forgástól, orsótól, annyira élethű hatást ad vissza a 3 monitor. Én meg csak csodálkoztam rajta és nevettem, hogy rosszul lett tőle.
Szóval biztos van olyan, akinek ez nem jön be. Én imádom. Számomra minőségi és hatalmas változás volt egy 22 colos monitor után.
-
Bhalage #46383 bocs, azt hittem ez egy mindenki szamara ismert kifejezes manapsag, de lehet h csak en vagyok autobuzzer. aha engem az illeszteseknel zavar ez a monitor konfig. -
Pacho #46382 Nincs hely a hamutálnak;( -
#46381 A játékra figyelsz észre sem veszed :) így képen zavarónak látszik de játék közben nem veszi észre az ember, hogy ott van mert ne marra figyel :) -
Kazagor #46380 Kérdésre kérdéssel?:)
25 éve vezetek, de nincs kocsim. Tudnom kellene mi az az A oszlop? Nem, nem tudom, bár mostmár kezdem sejteni. A képernyők keretére gondolsz? -
Bhalage #46379 nincs kocsid? -
Kazagor #46378 "A oszlopok"?
Ez micsoda? -
Bhalage #46377 G15 nekem is ilyen van!
a 3 kepernyos cuccot viszont mindig is ubergagyinak tartottam az A oszlopok miatt. (tudom h meg lehet szokni de akkor is gaggyer :D) -
Kazagor #46376 "nem linkel senki egy videót, hogy ezt meg ezt csináltuk a bandával tegnap, vagy egy screenshotot, hogy nézzétek mekkora ász/láma voltam tegnap wz-ben stb."
Tessék, itt egy kép a gagyi gépemről amivel tolom az SWTOR-t.:)
-
#46375 "nem volt gond a tombon a rep oldallal [...] Most ebből a szerverből Ahto city lett, csak nagyban."
"Ahton nem volt ilyen gyenge a rep oldal"
-
#46374 Nekem hiányzik a csapatmunka ... Ahton nem volt ilyen gond puggal sem ...
Most ha 8 különböző guildből (Vagy volt már rá példa, hogy csak én voltam guildben ...) vannak az emberek, akkor tuti a bukta ... Néha valaki benyögi, hogy csapatmunka kéne, vagy leszarják, vagy beszólnak neki ...
Ha többen vannak bent egy WZ-ben valami guildből, akkor általában jobb a helyzet, de nagy általánosságban elmondható (Lehet a nagy számok törvénye miatt ...) hogy az impek többségében esetben csapatban dolgoznak, kommunikálnak ... ergo bukunk mint az atom ... -
#46373 Szerverösszevonás előtt nem volt gond a tombon a rep oldallal, sokan is voltunk, és sokszor nyertünk, főleg esténként.
Most ebből a szerverből Ahto city lett, csak nagyban. -
#46372 Hja, de kellene nagyon a deserter debuff is sima wz-re, a nyomorék kilépők megszívatják azt, akiket otthagynak, meg azt akit a helyükre sorsol a random. -
#46371 Viszont következő 2 alkalom jó vol ... bár szvsz te a karakterválasztóval jobban jártál ...
Irgalmatlan balfasz brigádok vannak mostanában ... nem vagyok prő PVP arc, de mikor 7 ember 7 felől 7 különböző 7 különböző időpillanatban próbálja befoglalni az adott pontot az kicsit frusztrál ... vagy mikor bejutok Novare Coastra meccs közben, és 80 - 100 az állás, de már 4-en ülnek az egyetlen pontunkon ... Persze megy az anyázás cseten, és aki kérdez az a whiner ...
Ahton nem volt ilyen gyenge a rep oldal ... Rendesen visszasírom ... Előre félek mi lesz 50-en ... -
#46370 Ja ... szuper ... -
#46369 Mást is dobál ki karakterválasztóra wz helyett? -
#46368 Én jelenleg sokadjára is fejlődök, mert az szar és unalmas, 49.7 vagyok épp, alig várom, hogy DPS-ként végre felülhessek a szopóroller-re ...
Gondolom senkit sem érdekel, de pl: emiatt sem biztos hogy posztolnak ide sokan ... Voltan nagyon jó WZ-ken, és voltam olyanon hogy sírva vettem tudomásul, mekkora béna voltam ... lehetne sztorizgatni, de szvsz kicsit mindenki attól tart, hogy egy mondattöredékre lecsap a fejünk felől az ádázul figyelő trollmadarak hada, és akkor megint bukta a topiknak.
Én az új bolygót várom, addig pedig gear progression mind PVE mind PVP vonalon.
Ráadásul nyár van, egész héten meló, meló után nem mindig van idő játszani, hétvégén kirándulás - strand - ereszdelmájher, szóval ez ilyen ...
Majd ha eljön a Ragnarök, és az isten nem robbantja ki a népet a radiátor mellől, akkor megint lesz nagyobb pörgi lehet. -
Bhalage #46367 uj instat varom, mert azt mondjak meroben mas lesz - hangulatra - mint a tobbiek, nomeg a dread lordok visszateresere is kivancsi leszek, lassuk be denova utan eszmeletlen feelinges volt a video
hk51re is kivancsi leszek
stb stb stb -
Pacho #46366 Hát ez lehet, ennek ellenére hónapok óta nem olvasok a topikban egy theorycraftot vagy élménybeszámolót se, nem linkel senki egy videót, hogy ezt meg ezt csináltuk a bandával tegnap, vagy egy screenshotot, hogy nézzétek mekkora ász/láma voltam tegnap wz-ben stb. Bejön néha alienator, beírja, hogy a fos a game, és van 3 oldal trollkodás, aztán Nephin takarít, és utána 3 hétig csend.
-
Nephin #46365 Utálom a bohócokat. :P -
#46364 Ez sajnos az faszbuk generacio egyik jellemzo tunete, hogy ha valaki nem ir/smszik/kommentel/lajkol/megoszt/stb valamit 10 percig, akkor kitor a panik, hogy az illeto biztos halott, vagy elraboltak, vagy rosszul van es biztos eszmeletlenul fekszik valahol. Ezert is van, hogy - az azota szerencsere mar inaktiv illeto - egyesek maniakusan kenyszert ereznek arra, hogy egy-egy topikot "porgessenek", teljesen mindegy, milyen aron.
Nincs sok ujdonsag mostansag, szinte mindenhol csend es hullaszag van, legyen az az elet barmelyik terulete. A vilag nagy reszen tombol a szabadsagolas es a pihenes (persze van, aki most robotol, ez ilyen), fesztivalok erik egymast, a tengerpartok dugig, stb.
Majd lesz porges megint a jatekosok kozott szeptembertol, jonnek a premier jatekok, jonnek vissza a haterek, a fanbojok, a megmondo emberek es az egyszeri jatekosok is, legyen szo TOR, GW2, Panda, Dishonored vagy barmi masrol. Hisztis egy oszunk lesz, az mar most biztos. :) -
#46363 Alienatort akarjuk! A legjobb bohócot nem tiltja ki a cirkuszból a porondmester... -
Bhalage #46362 aki jatszik az nem irogat ide, mert a legtobb infot ingame gyorsabban meg lehet szerezni
de amugy egy event johetne mar :) -
Nephin #46361 Szerintem senkinek nem hiányoznak, ráadásul volt, akinek kis segítség is kellett... :D -
Pacho #46360 Leléptek a haterek, meg a hülye pvp-fanok és pve-herok közül mindenki itt örült, hogy nem rontják tovább a levegőt.
Aztán kiderül, hogy ők voltak a többség? -
#46359 -
#46358 "Sajnos nem csak ez.Erősen kezd a Magyar community inkább behalni.Legtöbben csak úgy elvannak mint a fórumokon mint ingame:/
Mindenképpen rossz irányba megy így az egész."
Most mindenhol pangás van és én nem a játékokat okolnám, egyszerűen a mai játékos társadalom, ilyen, hamar ráun mindenre. -
Evoluti0N #46357 Egyetértek. A szervereken sok a játékos mióta össze lettek vonva és sokkal jobb a helyzet, mint volt, de a magyar community sajnos egyre gyérebb.