• DummyBoy
    Gondolom most kezded a Snipert, így azt mondom ne foglalkozz a cunninggos talenttel, hanem indulj el felfelé a Marksmanshipen, hogy lvl 30-ra meglegyen a Followthrough ...

Majd mikor elérted az 50-es szintet, és kialakul, hogyan szeretnél a Sniperrel játszani (addig nem egyszer fogsz újratalentelni :) ) akkor már lehet érdemes lesz a +3% Cunning-ra pakolni.

Természetesen gearből Cunning a legfontosabb, de alacsony szinten még nincs akkora jelentőssége, mihamarabb megvannak a talentből adódó skillek, annál jobb :)

Olvastam is több helyen, de nekem eddig fejlődésre, szintezésre a Marksmanship jött be a legjobban, a másik két talent ág az inkább akkor lesz jó, ha végig ki van pakolva ... lvl 50-en majd lehet őket próbálgatni :)

Accuracy, critical, power ... Érdekes kérdés ... Accuracy nem lebecsülendő stat (Főleg gunslingernél ...) de szintezésnél szerinem nincs olyan nagy jelentőssége.

Marksmanshipnél ha úgy talentelsz, akkor számíthat hogy mennyi criticalt lősz (Reactive Shot - Ha a Snipe vagy a SoS critel, akkor az Ambush aktivációs ideje 1 seccel kevesebb ...) akkor critical fontos lehet.

Cunning pedig fő stat, mindent növel, egyértelműen érdemes rá figyelni. Viszont szintezés közben ez nem olyan komoly jelentősségű szerintem. (Szigorúan SZVSZ!)

Én Cunningra és Critical-ra gyúrtam szintezés közben, elég jól haladtam ... Power lehet jobb lett volna nagyobb sebzések miatt, de így sem volt vele gondom.

De én nem vagyok "prő", ha nem gond az angol, akkor ezt érdemes elolvasgatni:

Marksmanship Sniper/Sharpshooter Gunslinger Compendium