60332
  • picket
    Tehát végigtoltad az 50-es instákat, és a datacron gyűjtés jobban megmaradt, több élményt adott?
  • picket
    Ez most biztos valami poén volt, de még nem fejtettem meg -.-'
  • Alienator
    "cöcö" most megdöbbentem nagyon ismerős... csak annyit mondj, ugye a munkahelyed nem köthető egyetlen üdítőital márkához sem???
  • Alienator
    Igen te hazudsz. csak ezt is leszarom.
  • picket
    Látod, és én hazudok. cöcö
  • Alienator
    Nem, már nem érdekel. Jól kicsesztek a sw rajongókkal, csináltak egy epix fail gammát. De most RTS-eket tolok ahogy mmo-k előtt. RUSE. Az nagyszerű :)
  • picket
    A pvp nem lett jobb. Ez egy pve játék, pvp kiegészítéssel. Még nem sikerült feltalálni a módszert, amivel a banánt almává lehet változtatni. És már a bm cucc nem elég, csak a wh
  • picket
    Igaz, csak nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy troll barátunk hiányolja az endgame-et - vagyis megvette a játék végigjátszását, a single playert, amihez szerver sem kéne, így azt nem kéne fenntartani, így neki nem kéne havidíjat fizetnie - holott egy büdös ops instába be nem tette a lábát. Erre reagálj, ne ferdíts! Én már voltam egyszer egyben, azért vagyok bátor casual, és nyilatkozásra alkalmasnak ítélem magam a témában! (Ennyit a folyton ott rohadásról)
  • Pacho
    A full BM set összeszedése kényelmes casual játékkal 10 nap...annyit kibírhatsz fodderként.
  • PiszkosFred
    Igazad van. De amennyire mi elvakultak vagyunk a jatekkal kapcsolatban es latjuk benne a jot es a potencialt, te ugy vagy elvakult gyulolo, akit megvesz az ideg, mert valaki esetleg szeretni meri a jatekot, es tetszik neki. Ekkor beindul nalad valami, alvaltasz egy hater/troll uzemmodban, es mint egy rossz bugocsiga, porogsz ugyanazon honapok ota, es hirdeted az iget. Ne csodalkozz, ha mi elvakult jatekosok nem ertunk egyet veled. Olyan szintu gyulolet alakult ki benned a jatek iranyaban, ami szerintem elobb utobb tetlegessegig fog fajulni, csak az a kerdes, hogy magadban vagy a kornyezetedben fogsz e kart tenni...
  • Alienator
    Semmit nem változott, 50-en mehetsz datacron-t gyűjteni. Hogy tettek-e bele új datacronokat azt sajna nem tudom, de ígérték mint event :)
  • Nephin
    Á, még mindig a fleeten álldogálunk és várjuk, hogy f2p legyen... :D
  • Omlás
    Persze a cégek szempontjából nekik bevétel kiesés lenne de a játékosok jobban járnának. És a hc gamer sem tud játszani 31 nap alatt 60 napot akármekkora kocka is maximum akkor kerülne többe ha ez a rendszer miatt emelnék a havidíjat de tegyük fel a 30 napos játékidő 15 EUR ez akkor ketyeg ha online vagy ha nem akkor megmarad ergo ha feltöltöd játszol 1 hetet majd valami oknál fogva nem játszol 1 hónapig ugyanúgy megmarad a játékidőd. A hc player meg lepörgeti a 30 nap játékidőt tegyük fel 35 nap alatt akkor sem fizetne többet havonta mint előtte.

Persze ez kb csak álom marad de játékosok szempontjából szerintem ez lenne a legjobb. sőt én amondó vagyok ha duplájára emelnék a havidíjat de ilyen rendszerű lenne még akkor is sokan befizetnék mert még mindig jobb ez mint a jelenlegi modell.

Szerintem.
  • Tyrpak
    Most van ez az 1 hét ingyen.
    Változott valami az utolsó 3 hónapban, vagy 50-en ugyanúgy megáll az élet, és csak fodder leszek mindenféle BM armorok nélkül?
  • Bhalage
    f2p vs monthly fee
    izgalmas beszelgetes! sajna most mennem kell a strandra, majd este visszaolvasom hova jutottatok
  • Alienator
    darth devilnek van igaza. ti annyira elvakultak vagytok, hogy rajtatok kívül már mindenki tudja hogy bukás. milliárd cikk és fórum foglalkozik ezzel. és NEm azért lesz f2p mert jobb üzleti model hanem mert olyan kevesen játszank vele hogy nem éri meg. a játék minősége egy fos a single tartalmat kivéve, de ti ezt is úgy magyarázzátok hogy a gamma nagyon jó és sikeres és azért lesz f2p. vicc.
  • Nephin
    Persze, hogy nem kell, mindenki melldöngetve kezdi, hogy nem lesz, ááádehogy, csak cosmetic, aztán mikor keveseket érdekel a fluff, akkor jönnek a tome-ok, meg tekercsek, meg satöbbik, még mindig nem tiszta, hogy a cégeknek bevétel kell?
  • darth devil
    Nem mindenkinek az az endgame h allandoan instaban rohad.
  • darth devil
    Felesleges veletek vitatkozni. A fizetos modell a jo, minden mas szar. Az swtor egy jo jatek, kozben egy idejet mult jatekmechanizmust hasznal.
    Az ncsoft jatekai idejet multak, de attol meg a valtas sikeres volt.
  • picket
    Akkor nem veszi senki, csak elárasztják a 12op-k, hogy jó sokba kerüljön a fenntartás. L2gazdaság!
  • PiszkosFred
    Igaz...lenne, de a havidij egy "altalanydij", mint a kabelteve vagy fociberlet, stb eseteben. Tevet sem nezel 24/7-ben, megis fizeted az alapdijat, ahogy focimeccsre se biztos, hogy ki tudsz menni, de megveszed a szezonberletet. Persze, jo lenne percalapu dijszabas is, de az a rendszer egy mmo eseteben szinte kivitelezhetetlen (iszonyu, es fizethetetlen kulonbsegek lennenek a casual es a hc gamerek kozott, es emiatt a bevetel rosszabb lenne, mint egy mikrotranz model eseteben... igy inkabb azt preferalja mindenki, vagy az oregedo havidijas modszert)
  • picket
    És ne sikkadjon már el a másik része sem. Szétkoptattad az ops groupos instákat gondolom, és arra alapozod az olyan megjegyzéseidet, miszerint a játék single player, és nincs endgame, ugye?
  • Alienator
    HATE-t kell alkalmaznom (Hajszín Alapján Történő Elbírálás). Hát szőke nő-e vagy?
    Egy f2p modelben NEM KELL játékélményt befolyásoló cuccokat berakni. Citromkék fénykardkristály, többféle hajóskin, karater kinézetének egyedivé tétele (barbar shop, festékek) stb dolog. Attól hogy jancsikának van 100 szárnyú hajója (ami pontosan olyan erős mint az ingyenes hajó) nem fogja földbe döngölni Kovács Pistikét.
  • Nephin
    Aha, azért spórol az NCSoft, ahol tud, meg adja el a részvénypakkjait, mert felveti a pénz. Oké.
  • picket
    Szóval amikor spészeléssel poénkodunk, akkor hazudunk. Amúgy linkelnéd az npc-t, amelyik 10 percig dumál, vagy csak hazudsz?
  • darth devil
    Az l2 valtott f2pre es remekul beval.
  • Fpocok
    nc
  • darth devil
    Mi ezzel a baj? nem vagy rakenyszeritve h fizess
  • Nephin
    Teljesen más egy shoppal tervezett, b2p játék, mint egy havidjíjasból "f2p"-re váltó másik.
  • Alienator
    Azt tényleg mondtam hogy a túl sok duma helyett tartalom kellett volna inkább. Azt valóban mondtam hogy minek kell 10 perces dialógus hogy miért kell megölni 10 malacot. Ettől még a single része jó. De SOHA nem mondtam hogy szpészeltem. Csak te rágalmaztál meg itt mindenkit aki szerint nem jó a game. Tehát hazug vagy.
  • Omlás
    Igazából nem lenne gond a "havi díj" rendszerrel ha a ténylegesen játszott idővel ketyegne... az üresjáratban mikor nincs belogolva az ember nem fogyna a játék idő. Ezt viszont szerintem talán sosem fog megtörténni EU/US-ben.
  • Nephin
    Mert te ilyen kis antiszoc figura vagy, aki szólózik az MMO-kban. Kovács Pisti, aki a barátaival játszik, nem akar majd lemaradni és ciki lenni a kopottas alapruháival meg a lerobbant ingyenhajójával a csilivili cuccoktól és járművektől, amiket Jancsikának megvesz a papája, vagy nem akar oneshotolódni a gyengébb fegyvereivel, mert Zolikának szintén megvette a papája a shopból a megalézerágyút. Nem, Pistike is meg fogja venni, de a pénzét kis részletekben költi el és a buksija nem fogadja majd be az infót, hogy két hét alatt három havi díjat kifizetett.
  • picket
    Ahol hetente jön új hős, ami a következő heti nerfjéig táposabb mindenkinél, és átlagos játékos csak akkor tudja megvenni, ha rendes pénzből fizeti, nem ingame gyűjthető szutyokból? Jó modell, hogy aki fizet, az földbe döngölhet.
  • Omlás
    És ezt most komolyan is gondoltad??
  • Tomy Lee
    Ha van eszük(remélem nekik lesz) akkor B2P-vel már be is kezdenek.Az a tiszta sor.Nem kelt felháborodást,hogy miért is kell havonta fizetni,első körben jól megszedhetik magukat anyagilag az eladásokból aztán jöhet az új kiegészítő szintén B2P.Így kellene ennek működni mindenhol.
  • Laroa
    Ez tényleg szórakoztató, folytassátok. Remélem kitart a lendület estig
  • picket
    Visszakeressem? Ilyeneket mondtál:
    -Túl sok a szöveg, zavar a farmolásban.
    -Szétszéledt a guildben mindenki, amint elérték az 50-et - ebből le is szűrted, hogy nincs endgame, mert nem kerestél másik guildet, hanem cancel sub.

Szerintem több nem is kell. Ezeket mind te mondtad, nem szeretnék 46k hsz-t áttúrni, de ha kell megoldom, mert nem szeretem, ha hazugnak nevez egy hazug :p
  • Fpocok
    league of legends
  • Alienator
    Hülyeúr...
    ha f2p-t kihasználva valaki végigtolja a single részt azért a játékot meg kell vennie nem? tehát ez a része fizetett dolog. csak egy singla tartalomért nem illik havidíjat kérni. Aki akar extrákat az fizet, aki csak sztorizik az meg nem. megoldotta már más is.
  • darth devil
    Az ncsoftos l2 f2p modellje. Nem osszekeverendo a lehuzos europaival. Vagy epp a gw2 modellje, esetleg a tera/eve modellje is felfoghato egyfajta f2p nek.