• Although
    Gondoltam írok egy kis véleményt így most kipróbálva a dark side-t is. Mivel halottam ingyenes lesz, még előtte gondoltam megtámogatom A Biowaret, mert megérdemli, így most van 30 napom!
    Nehéz megfogni ezt a játékot. Nagyon egyedi a piacon, mérhetetlenül sajnálom hogy szegény Bioware megint rossz fénybe tüntették fel. Eleinte én is féltem, hogy a wow-s népségnek csinálják, de ebben tévedtem.
    Amit láttok próbálták a multi területeket is valahogy solonak megoldani lehet szidni őket érte, de szerintem ez az a játék ami tényleg jó solo játékosként is. A területek láthatatlan határai félelmetesen jól működnek és lehet egyedül lehet párban játszani és így nyilván nem tökéletes senkinek. De ennél jobban nem lehet megoldani ahogy ők próbálták jelenleg, szerintem. A story rész 10/9 nálam, nehéz bárkinek is megközelíteni őket ezen a téren. Talán csak néhanapján az Obsidiannak sikerül, mindenki más csak árnyék.
    Persze a DA2-vel ME2-vel bejött hülye gyerekek részre jelöljük meg melyik a pozitiv melyik a negativ válasz már nem fog eltűnni.Szóval vannak ilyen régi játékosok számára zavaró dolgok is.
    A classok egyszerűek, de itt nem érdekel mert van egy elsőrangú történet ami leköt, és az npc-k megint élnek, ezt nem tudom hogy csinálják, de rajtuk kívül erre nem sokan képesek. A group részt nem sokat próbáltam, nem rossz, nyilván a conan után ami alapvetően a groupra épül, ez szegényes, de tényleg nem oszt szoroz, mert ez egy tökéletes játék ahogy van, ahol egyszerre sok emberrel élvezheted ezt a világot, miközben egyszerre egy remek solo játékot is kaptál egy árban. Kell ennél több?