60332
  • z3d
    Mondjatok már véleményt erről a buildről pls. PvPre gondolkodom rajta (majd ha lvl50 meglesz)

http://www.torhead.com/skill-calc/#800cZdfRoRzZMIkbordoz.2
  • Omlás
  • Bhalage
    megyek pandazni
  • PiszkosFred
    Programhiba tortent, rozsaszin hajo gnom..ize jedi lett minden sith.
  • Omlás
  • Bhalage
    jaj en cska izgulok a sittya csaladomert
  • Kreeder44
    Köszi, oké meglesem.. csak reméltem itt gyorsabb lesz :D és a sorsra bízom hova kerülök.. de akkor én választok :P
  • Omlás
    Ne trollkodjál már így kora délelőtt
  • Bhalage
    na vegleg elszallt vagy csak atmenetileg? :D
  • Laroa
    Meg is döglött ma reggelre.
  • DummyBoy
    Nem akarom elkiabálni, de tegnap este 9-kor jutottam gép elé, gondoltam megnézem mekkora sor van Tombon ... És nem volt ... Pedig volt tömeg rendesen xD Tegnap előtt ilyenkor 1000-es sor volt ... Királyság van ... (Bár volt pár stabilitási gond, ahogy hallom, gondolom emiatt lesz ma karbantartás ...)
  • Marfy
    swtor.hu-n van egy csomó guild hirdetés, nézzél ott szét.
  • Kreeder44
    Sziasztok, Birodalom oldalon pvp guildet keresnék Tomb-on. Jugge dps vagyok Kreeder névvel Athorol jöttem át.. egy hónap kimaradt és egyedül maradtam :D írjon valaki pls köszi
  • Tafaya
    Tomb is döglődik nem kicsit :)
  • Kazagor
    Na Nightmare Landsen biztos örültek azok akik raidelnek. A 120 EU szerverből csak ez az 1 szállt el. Mókás.
  • Bhalage
    heti* sorry
  • Bhalage
    nem tudom te hol tolod, de eleg nagy szopoagnak tunik, nightmare lands kornyeken en ugy erzem erosebb a repi, de azert 1 legrosszabb esetben 2 nap alatt megvan a napi....
  • picket
    Valahogy mindig szopóágon vagyok, kicsit úgy érzem, hogy főműsoridőben a premade-ek menetelnek virtuális csizmájukkal a padló poligonjain menetelés.wav-ot lejátszva a digitális casual vérünkben. Térdig. Ha bekerülök valami értelmes csapatba, akkor kettőt pislantok és nyertünk (ezt nem negatívumként mondom, csak megemlítem, hogy ilyen is van), ha nem, akkor meg bárhol összecsuknak, mint Bandi bácsi a kempingszéket egy kapás nélküli reggel után. Ez a két véglet van, de általában Bandi bácsi.
  • Bandras DaSilva #46018
    Az mondjuk szopacs....néha én is járok úgy, hogy szopóágon vagyunk és zsinórban bukunk minden wzt...olyankor szoktam akkor fpkre meg raidekre menni inkább.

Huttballban érdmes követni a labdás embert és healelgetni, mert akkor azokért is kapsz defender pontokat. denován meg alderaanon realtíve gyorsan jön a defender pont ha tartotok egy tornyot vagy bunkert. A gond akor van ha sokat kell szaladgálni, de akkor meg az attacker jön össze.

Voidstaron sokszor én rakom a bombát a medickel mert a többi ember kergetőzik és szépen nyugiban fel lehet rakni, azért is jár badge.

Nem tudom milyen healerrel tolod, de amennyire ismerem (nekem csak commandom van) a smuggler meg a sage fasza hotokat tud pakolgatni, azzal meg csak össze kell, hogy jöjjön az a 8 badge.

Nem szabad egy helyben állni, szaladgálni kell kicsit mert akkor nem annyira feltűnő, hogy healeket spamelsz. Nekem ugye commandoval rögtön kibukik mert a nagyobb healekhez egyhelyben kell állnom és egy aoem van meg egy olyan amit mozgás közben is el tudok dobni + egy hot. Az wzkben általában rajtam ketyeg.

Ha megjelölnek, akkor ugye az egy kicsit izgalmasabb mert kb mindenki téged üt, azt tudom, hogy eléggé szar...mert kel-fekszik az ember, viszont ha ügyesek a társak akkor pont tudnak foglalni, bombát rakni, stb.

• picket
    Néztem, a többiek (gyakorlatilag akik mögött állok és healelem őket) tele vannak attacker meg defender medálokkal, nekem meg nagy ritkán van egy-egy, ha olyan butus az ellen, hogy bárhol healelgethetek, de lottó ötösöm sűrűbben van. Azt már inkább hagyjuk, hogy előző héten öt nap is megcsináltam a napi questet, és nem jött össze a heti, vagyis több mint 50 meccsből nem nyertem 9-et.
  • MrStokes
    50-en a Scoundler healeremmel en is 8 es 11 kozotti szamu medalt azert ossze szoktam wz-ken haracsolni.
  • Bandras DaSilva #46015
    A pvpt én is úgy képzelném el, hogy megyek a bolygókon és bizonyos célokat el tudok érni (el tudom foglalni a frakciómnak és akkor kapok valami bónuszt, ami lehet badge, cím stbstb) és így érdekelt vagyok abban, hogy meg is tartsam.

Ebben a szarrá insztenszelt játékvilágban viszont ezt nehéz megoldani. Ráadásul ugye sok ember nem szereti ha quest közben is basztatják (köztük én sem) szóval ezért ezt egy kicsit problémás megoldani.

Az is vicces, ha van egy-két bolygó ahol minden csata zajlik, bár arra is lehetne ötleteket kitalálni. Kíváncsi vagyok mire jutnak. Valszeg ilyen warhammer onlineos cucc lesz a végén, amit megint 1 mp alatt exploitol majd mind a 2 oldal.
  • Bhalage
    healer tapasztalatom sajnos nincs, ha ez igy van az tenyleg gaz.
    : (
  • Bandras DaSilva #46013
    Nemtom, nekem combat medickel simán megvan a legalább 8 medál wznként, de inkább a 10-11. Annál több nagyon ritkán van csak.
  • DummyBoy
    Nekem ezért volt reroll Scoundrel-ről ...

50-ig királyság (persze 36-40-től, mert addig nem volt az igazi ...) aztán recruit gear és bambulás ... Szépen retalent Sawbones-re, úgyis kelleni fog healer. Voltam olyan WZ-n hogy 6-an voltunk healerek meg 2 tank ...

A PVP szórakoztató egészen lvl 50-ig, utána egy rakás szar, amíg meg nem lesz a megfelelő gear, de ha szerencsés vagy akkor pont akkor jön egy újabb Tier, és akkor bukta megint ...

Ezért van egy valag altom ... Bár most szeretném kikupálni az 50-eseket, de előre félek, ennyi időm nincs ...
  • Zozzancs
    kedves sorcerer kollégák.. ti nem vettétek észre hogy a static barrier lófa-t sem ér? 1 ütés.. a sage nek meg üthetem a bubiját annyit véd, hogy az hihetetlen, hát hol itt a balansz? röhej
  • picket
    Ja, és anyázunk random wz-n, mert nincsenek healerek
  • semo1
  • picket
    Én mást tartok érdekesnek. Healelek wz-n. Általában egyedül, mert mindenki dps. Dps-ek, fotm kaszttal játszók kapnak 18 medált (amiért jár 140 commendation). Én kapok 4-et (nem, nem tudok odamenni támadni, védeni, mert ahol medál jár, ott már meghaltam mire oda lépek, valószínűleg a wz-k 90%-ban fel vagyok jelölve, kos-al nem könnyű). A végén még 1-2 embernek eszébe jut, hogy valaki healelt, az még néhány mvp, aminek darabja 1 (azaz egy) commendation. Lesz gearem is. Majd egyszer. Mikor már mindenki kidobta azt is, amit én végre összeszedtem. Nem alt. Nem nevetek. Nem sok ész szorult abba, aki ezt kitalálta.
  • Bhalage
    gear alapu progressziot sokkal aggodalmasabban figyelem, mint a fotm klasszokat (ugyanis igy erzesre nincs semmi eselye h barmelyik alttal nekialljak pvpzni, mikor a bm/wh sztem fenyevekre van a recruit geartol, es faszom szorakozni akarok nem szenvedni, hogy elerjek valami "alap" kiindulo helyzetbe ahonnan erdemes jatszani)
  • Bhalage
    Nem fogok olyan MMOval játszani mostantól, ami ezt nem hozza, ez a minimum

asszem en sem, ez bejott*.

*- viszont nem kritika nelkul! van par va akiknek a hangja nekem nagyon tetszik es passzol adott karihoz és van akike abszolute nem. de ez valoszinuleg subjektiv
  • picket
    Megfejtettem a pvp-t: helyzetbe kerülnek (mondjuk force leap), stun, 2-3 bömös sebzés, /spit /lol /szánalom. Akinek a fent említett képességek nem állnak a rendelkezésre, azok pedig reroll fotm-ra. Iszonyat bonyolult és változatos.
  • semo1
    "A pvp-ben meg pont az a jó, hogy nem tudhatod hogy egy player hogyan és mivel reagál rád."

stun vagy pushback,van mas is pvp-en? mert az egész a cc-röl szol.
  • Nephin
    Neked nem tetszik a pve, másnak igen, sőt, neki meg a pvp nem tetszik, hihetetlen, ugye?
  • Alienator
    Jakuza egyáltalán nem mond hülyeséget. Pont ez a baj a pve tartalmakkal, hogy pár hét után kiismerhető és begyakorlod hogy most a boss lő egy nagyot, lépj kettőt balra és so on...

A pvp-ben meg pont az a jó, hogy nem tudhatod hogy egy player hogyan és mivel reagál rád. Ezért kellene az imp-rep háborút pvp-re ráhúzni. Az közismert a wow óta, hogy az új tartalmak, raidek nem tartanak ki olyan sokáig hogy élvezettel told még hónapok múlva is. Script események láncolatat, betanulod és "eljátszod" a szerepet mint egy filmben. Nem is tehetsz mást mert az már nem lesz jó. Azt kell tenned amit a játék "mond".
  • PiszkosFred
    Ez egy ilyen mufaj, lassan szokj hozza, mert eddig is ez volt, es ezutan is ez lesz.
  • Nephin
    Köszönjük, Emese.
  • Jakuza001
    Az a gond, hogy a baratunk jateja abbol, all hogy a hulye es kiismerheto AI-val rendelkezo NPC jatekosokat utogesse vegelathatatlanul es csak akkor hoz neki uj elmenyt a jatek majd 1 honap utan amikor jon a kiegeszito ujabb raiderheto ellenfelekkel, amiket kb 1 het alatt ujra ki fog ismerni es kezdheti varni az ujabb contentet majd egyeven keresztul. :D
    Na igen ez kielegitti azokat, akiknek ez a kihivas. Raadasul a tortenet NPCk elleni harccal, a nivo legalja, amikor sokkal tobb lenne a jatekban.
  • Alienator
    BTW engem itt mindenki szeret. Feldobom a topikot ha leül :)
  • Alienator
    Azt játszom.nemrég kezdtem újra egy warlockot.
    De érdekel hova tart az swtor mert sw fan vagyok. De a hülyeségre reagálni kell mert az fun :)

Ki-e vagy elégítve? :)