• PiszkosFred
    Nekem bejott Coruscant, szerettem/szeretek ott boklaszni. Unalmasnak tunik a massziv zart ter, meg szinte par textura valtogatja egymast, ez igaz. Viszont a TOR-t megelozo jatekokban, amivel jatszottam, folyamatosan csak szabad terben, dzsungelben, erdoben, pusztaban stb kalandoztam, most vegre jo volt egy kis zart ter. Arrol nem is beszelve, hogy mint laikus SW jatekos, mindig is kivancsi voltam arra, hogy ezek a bolygovarosok vagy varosbolygok vagy mik hogy nezhetnek ki.

A 4-5-6 filmjeit sokszor neztem (gyerekkori szep emlekek), az 1-2-3 csak egyszer, a jatek elott, valamint az Xwing majd Tie Fighter jatekokat leszamitva talan csak a Dark Forces nevu osregi fps-sel jatszottam, hiaba, sosem voltam SW fan (nem is leszek). Ezert szamomra udito volt a jatek jopar helyszine, hogy vegre lattam azt, amirol esetleg a filmekben beszeltek, vagy csak fel percig mutattak. Kozte a fovarost, vagy kozpontot, vagy legyen akarmi is ez.

Detto ez a helyzet Narshadaval is, sokan ruhellik, de nekem bejott a zart terben valo bolyongas. Skyrim utan kifejezetten udito volt.