Bandras DaSilva#46263
Nem is nagyon éri meg ez a BW féle rendszer. Mert az ilyen full szinkronos dolog single player gamebe való. Persze, itt is vannak sokan akik élvezik, de azért a legtöbb dolgot csak max 1x nézed meg, aztán elspaceled.
Elev, rengetegen voltak akik már az elejétől fogva elnyomogattak minden beszélgetést. Sok ember pont leszarj a sztorit. Nem az érdekli, hanem, hogy haladjon. Persze erre lehet mondani, hogy akkor minek játszik ezzel ami pont a történetről szól, de tapasztalataim szerint fejlődés közben olyan nagyon nem szokott senkit sem érdekelni a történet.
Ráadásul itt is elég kitalálhatóak. Mindig van egy probléma amit egy halom hülye nem tud megoldani és akkor jössz te, és leversz mindenkit mint a szart pikk-pakk. Vicces az amikor azt magyarázzák, hogy a fél hadsereg nem tud semmit elérni, majd te odamész aztán szétvered a 15 ellen...vagy 30at ...vagy 50et és aztán leversz vmi tisztet és probléma megoldva.
Nagyjából ilyen szintű dolgok ismétlődnek.
Ráadásul az újrajátszás faktor sem elég jó. A klassz questek jók, meg kicsit mások, de a többi az kb ugyanaz. persze lehet új, eddig nem csinált questeket is találni, de azért nagyon uncsi. Csináltam egy altot, felvittem 36ig, aztán töröltem mert annyira untam a szintezést...tudtam melyik bolygó jön és miket kell majd szopni.
Szóval érdekes ez a voiceover, csak nem ide vagy nem így.
Ezzel együtt állaz amit korábban mondtam, hogy eljátszogatok ezzel és még élvezem is, de csak kisebb adagokban.