Although#46247
Háát nekem nem így tűnik, vannak oké questek amik ismételhetők de ez így nem grind :) Hogy gyakorlatilag nem épül rá ahogy látom a rendszerre és ha minden jól megy 4 hét alatt be tudom fejezni a főszálat és nem kell még egy hónap előfizu. :) Ahhoz nincs elég quest és nincs jól megoldva szintezés se hogy gond legyen és a grindnek pont az lenne a lényege hogy ha már a storyt ráépítem, bár azt a változatot kevésbé kedvelem mint az alap változatot, akkor bizony durván megnőne a történet kifutási időtrtalma de ez így jó döntés volt a Biowarétól. Szóval kevés a tartalom ahhoz hogy nem használták beépítve a repeatable questeket a storyba ez a fő gond szeritem de első osztlyú sztori eddig még csak az elején vagyok :) Amit viszont nem értek, amiből még itt nem sokat láttam de mindenesetre számomra meglepő, nem értem egy dungeonok készítésében ennyire erős cégnél hogy lehet az hogy a group rész nem fogja meg az embereket? Ebből még nem sokat láttam...de ez meglepő számomra. Persze így igazából mindegy mert a Conan erőssége egyértelműen a raidok meg groupok, és rétegjátékként ebből él két éve szóval még nem teljesen értem miért fejezik be sokan csak azért mert véget ér a story ?