Bandras DaSilva#46240
Mert úgy van az, hogy valami kell a játékosoknak. Ha mondjuk nincs olyan cucc/fegyver/akármi amiért meg pörögni kell akkor meg az a baj, mert nincs mit csinálni. Ha meg van, akkor meg az. Ha van, de könnyen elérhető, akkor sincs mit csinálni és milyen unalmas.
Szóval nehéz itt belőni az egyensúlyt. Abban egyetértek veled, hogy túl sok mindent nem lehet csinálni swtorban, de ez a rossz design hibája.
Én speciel szeretem a raideket meg a hm fpket nyomni mert jól esnek. pvpben is elvagyok, de mostanában erősen korlátozott ajátékre fordítható időm. Max pár óra naponta, de inkább csak heti 2-3 nap.
Ha lenne sokkal több, valszeg uncsi lenne már megint ugyanazokat az fpket/raideket csinálni vagy azt a pár wzt.
Mondjuk ennek kicsit ellentmond az, hogy anno swgben a heroicokat letoltuk minden nap kivéve exar kunt...és nem untam meg. Ott a fejlődés is grind szagú volt, de valahogy nem untad meg sosem meg nem érezted úgy mert annyi minden mást csinálhattál mellette. Volt, hogy csak campeltónk és naplementét néztünk meg dumáltunk. Swtorban ez nem nagyon megy.
ötletek lennének arra, hogy m,it kéne csinálni, de amíg egy nagy cég nem áll valamelyik mögé, addig ezek mint halott ügyek. Kis csapatok nagyon kis költségvetéssel nem nagyon rúgnak labdába.