• Bandras DaSilva #46018
    Az mondjuk szopacs....néha én is járok úgy, hogy szopóágon vagyunk és zsinórban bukunk minden wzt...olyankor szoktam akkor fpkre meg raidekre menni inkább.

Huttballban érdmes követni a labdás embert és healelgetni, mert akkor azokért is kapsz defender pontokat. denován meg alderaanon realtíve gyorsan jön a defender pont ha tartotok egy tornyot vagy bunkert. A gond akor van ha sokat kell szaladgálni, de akkor meg az attacker jön össze.

Voidstaron sokszor én rakom a bombát a medickel mert a többi ember kergetőzik és szépen nyugiban fel lehet rakni, azért is jár badge.

Nem tudom milyen healerrel tolod, de amennyire ismerem (nekem csak commandom van) a smuggler meg a sage fasza hotokat tud pakolgatni, azzal meg csak össze kell, hogy jöjjön az a 8 badge.

Nem szabad egy helyben állni, szaladgálni kell kicsit mert akkor nem annyira feltűnő, hogy healeket spamelsz. Nekem ugye commandoval rögtön kibukik mert a nagyobb healekhez egyhelyben kell állnom és egy aoem van meg egy olyan amit mozgás közben is el tudok dobni + egy hot. Az wzkben általában rajtam ketyeg.

Ha megjelölnek, akkor ugye az egy kicsit izgalmasabb mert kb mindenki téged üt, azt tudom, hogy eléggé szar...mert kel-fekszik az ember, viszont ha ügyesek a társak akkor pont tudnak foglalni, bombát rakni, stb.