z3d#45935
off:
Alienator sosem volt objektív, ha SwTORról van szó. Akkor lennénk okosak, ha nem is reagálnánk a dolgaira (én már régóta ezt teszem az ilyen emberekkel). Nem lehet meggyőzni őket, ők sem tudnak minket, szal tök fölösleges a kommunikávió . Mondjuk azt nem értem, minek jár ide osztani az észt, ha Nephinnel szeretne lenni, akkor azt priviben is el lehetne intézni :-)
on:
a játékban vannak bugok, az endgame bizonyos szempontból gyatra, a class balance is hagy némi kívánnivalót maga után.
DE.
gamebreaker bug nincs, normális populációjú szerveren mindig van csapat mindenre, ha az ember hallotta már az RPG szót, esetleg tudja, mit jelent, akkor a hangulata egyedülálló.
és egy kis plusz: tegnap este nar shaddan lvl33 combat medicemmel sikerült összefutni egy lvl50 powertechel. természetesen bedarált. utána 10 perc múlva találkoztunk még egyszer, gondoltam, meglövöm, hogy legalább belesebezzek. a srác nem lőtt vissza, megvárta, míg észreveszem, hogy nincs harc, majd utána elvitt a legközelebbi datacronhoz, közben kedélyesen elcsevegtünk. :-)