Próbáld ki a scrapper scoundrelt recruit gearben xD
Viccet félretéve, talentelj át healerre - grind to BM és utána próbáld meg megint ...
@Group finder szépségek: Szokásos napi FP-t tolnám, megyünk is szépen, minden annak rendje és módja szerint zajlik:
- Egyhelyen egy rakás mob, lepakoljuk az AOE-kat, tank közéjük ugrik és kiknockbackeli az összeset, majd magára húzza az összes mobot és meghal, gunslingerel tankolok tovább, szépen megölünk mindenkit, tankot felélesztjük ...
- Healer jelöl, majd CC-z, tank pedig nekiugrik a megjelölt és leCC-zett mobnak, majd meghal, gunslingerel tankolok tovább, szépen megölünk mindenkit, tankot felélesztjük ...
- Healer bioAFK-ra megy, erre a tankunk beugrik a mobok közé, meghal, gunslingerel tankolok tovább, majd szépen meghalunk ...
Ha eddig ez nem lenne gyanús, minden kisboss-nál kb 1 perc alatt elfekszik a tank, gunslingerel tankolok tovább, szépen leverjük a bosst, tankot felélesztjük ...
Kezdett kicsit gyanús lenni, gondoltam meglesem ... Jedi Shadow, SHADOW stance-ben!!! lvl 39, 35-ös zöld gear-ben ... o.O ... Na ez így necces lesz, megkértem, hogy mi lenne ha Combat stance-re váltana? (gyk: Shadow stance: papír burst dps, combat stance: tank)
A válasz természetesen: "Nem ..." Az addig oké, de így még én is jobban tankolok ... Annyi szerencsénk volt, hogy megsértődött, és kilépett ... GF hozott helyette egy 36-os shadow-t, aki már tényleg Tank volt, és legalább gyorsan befejezhettük.
De az eddigi leghosszabb Maelstorm Prisonom volt ...