• picket
    Szóval legyen kasztonként annyi voiceoveres küldetés, mint amennyi az egész játékban van, és mindezt úgy, hogy csak töredékét használod ki (mert mondjuk a bukott jediddel nem tudod csinálni a light side-os küldetéseket, mert korábban máshogy választottál). Reális elvárás.

Kaszt/mellékküldetések arányára lásd előző gondolat. (Kiegészíteném azzal, hogy ezeket a dolgokat megvalósítani pénzbe kerül, és ha mindenki folyamatosan csak kétkerekezne az autókkal, csak annyi különbséggel, hogy a britek a jobb kerekeken, a többiek meg a balon, akkor nem lenne négy kerekű autó. Így olyan küldetésekre pazarolni a pénzt, amit a játékosok 1/8-nak a felének az a része lát csak, aki nem sértette meg Mancikát az önérzetes NPC-t... kétes vállalkozás lenne.)

Max szinten még nem láttam mást egyik mmorpg-től sem, mint farmolást (ebbe beleértendő az említett trófea farmolás is), tehát egyel több farmolási lehetőség - bár a változatosság nem árt - engem nem vágna földhöz. Persze lehet, hogy én nem találtam még rá arra az mmorpg-re, ahol nem ez van, de akkor meg érthetetlen, hogy miért nem remeg bele a világ annak a játéknak a hírébe (értsd: aki most azzal jön, hogy "de az xyz-ben nem ez van", annak nem fogok fenntartások nélkül hinni ).