Johika#45704
Pont azt hangoztattak, hogy a donteseid kihatnak a sorsodra/sztorira. Szerintem az hogy, egy ket kuldi kulonbseggel ugyan az darkent es lightkent is a klasz sztori, nem fedi ezt. Ha sima buckapatkanykent indul mindenki, es a dontesei/cselekedetei alapjan lesz jedi/sith/BH... stb, akkor mondhatnank hogy tenyleg fontos volt hogy mikor/hol mit tettel/mondtal.
Az ujra jatszhatosagrol: 6db lvl 50es karim van, maradek ket klaszt mar nem volt kedvem vegig vinni, mivel pont a beharangozott sztori/klasz kuldikbol van kevesebb. Ha a klasz/mellek kuldik aranya 80/20% lenne es nagyban kulonbozne a dark/light/gray beallitottsag kuldetesei, akkor oromomben eltortem volna gerincem es leszopom magam. :)
Ami viszon nekem nagyon hianyzik a jatekbol, hogy endgameben az opken es wzken kivul nincs semmi amivel eltudnal szorakozni ha epp nincs kedved elobbi kettohoz. A space kuldik es maga az urharc szerintem ugy ahogy van egy raklap fos, SWG utan kicsit fajt. Krafttal sem tudsz szorakozni mert compok csinaljak. Lehet en vagyok maximalista de SWG/Lotro utan nekem kell a haz es belepakolhato targyak/trofeak, plane ha FP/OP-k minden szinten mas trofeakat dobnanak.
Ja es a legfontosabb: En Hoton lek horgaszni szeretnek!!! :)