• DummyBoy
    PVP szerveren akkor legalább lenne értelme a PVP flagnek ...

Aki benyomja az saját frakció által is támadhatóvá válna. (Persze a védett területeken kívül ...)

Régebben volt erről szó, és tény hogy a legjobb megoldás az lett volna ha te választhatod ki, hogy melyik frakcióhoz akarsz tartozni ... Renegát Jedi az imperialoknál, renegát Sith ... Dark Empire smuggler, Light BH a Köztársaság oldalán, átállt Imperial Agent és még sokan mások. Gyakorlatilag tökéletesen be lehetett volna illeszteni őket ebbe a világba, és mindenkinek jobb lett volna ... Mondjuk a sztori miatt érthetőek ezek a dolgok, erre lett felépítve az egész, de szvsz sokkal jobban megdobta volna a játékot, ha a játékosok kaszttól függetlenül választhatnak frakciót pl.

És akkor még nem beszéltem arról, ha valaki nem akarja magát elkötelezni (Annak ott lenne a Hutt kartell pl.)

@Outpost őrség: Scoundrellel megszopatott a térkép Hoth-on, és szépen stealthben beballagtam az imperial outpost közepébe ... meg is lepett, hogy ott hesszelt pár játékos ... Bezzeg a szaros silver mobok Ilumon hamarabb észrevesznek ha stealthben vagyok ... Harcolni még nem harcoltam velük, de kínos volt nézni, hogy valaki 3 championnal a nyakán szaladgál ...