• DummyBoy
    Én rásakkoztam ... Én arra a szerverre mentem amire a cimbik :)

Ez a "Red is Dead" lehet jó poén, a Dark sorcimmal nem is érdekelne, de a Light karijaimmal nem akarok nekiugrani senkinek, ennyi RP engedtessék meg nekem xD

Ha valaki nekemugrik (velem egyszintű), akkor megpróbálom megvédeni magam, de magamtól még sosem ugrottam neki senkinek. (Tudom, az én hülyeségem :) )

Volt egy nem 50-es ganker az egyik kvesztzónában, akiért visszamentem shadow-al de az istennek nem találtam meg ... elmentem közben vagy 6 kvesztelő imp mellett stealthben, mégsem estem nekik ...

Ez teljesen egyéni kérdés ...

Az a baj, hogy játéktechnikailag nem lehet szétválasztani azt, mikor egy 50-es császkáló karakter lenyom egy útjába kerülő "redet" (erre mondanám inkább azt hogy PVP szerver = "red is dead") és azt mikor valaki direkt szopatja a kicsiket.

Az SWTOR nagy hibája itt az, hogy pár outpost annyira szarul van megcsinálva, hogy 1-2 enemy elég, hogy ne tudj továbbmenni. Egyszerűen nem tudod kikerülni őket.

A közös csatorna ötlete nagyon jó, hisz aki egy kis open world pvp-re vágyik, az figyeli és elindul, ha épp ráér. Ami miatt viszont tartok tőle, hogy előbb utóbb hiszti lenne rajta, hogy "Miért nem jöttök mááár!!!!" ... Bocs, de pesszimista tipus vagyok xD De ne legyen igazam xD

Igény van rá sajna, szóval legyen meg, max healelni átloggolok addig, ha DPS lesz elég :)