En 7-8 eve adtam fel a pvp servereken torteno komolyabb palyafutast, amikor meg a bekebeli wow idoszakban a draga horda ud papok azzal szorakoztattak magukat, es a tisztelt publikumot raid elott, hogy mindcontrollal ugrasztottak minden raidre gyulo allyt a lavaba, BRD/MC/BWL elott :) Vagy, amikor szinten felorakat ultek az hulladon STV-ben, mikozben probaltad a szerencsetlen Nesingwary vadasz kuldijet megcsinalni - eselytelen volt. Inkabb ment az ember Desolacebe kvesztelni, mert az kurva messze volt mindentol, hogy csak azok az elmebetegek kveszteltek ott, akik kepesek voltak masfel orat utazni, hogy odaerjenek :) (se repulo mount, se gyors utazas, sima mount is csak 40-en volt akkoriban). Csakhogy odafele menet at kellett menned Barrensen, ami szinten nem egy eletbiztositas, foleg akkoriban. Mai napig altozgatok pvp serveren (outland), de egyszeruen se idegrendszerem, se idom nincs manapsag arra, hogy hazhoz menjek egy pofonert, mert az ellenfelnel van par unatkozo highlvl karakter.
Megolnek 2-3x, az meg oke, annyiszor en is levagok valakit ha nagyon nem akar nyugodni (vagy ott farmol ahol en:)), de utana bekenhagyom, amig nem tamad be ujra. De nem ulok egyszer sem a hullajara, es oneshotolom, csak mert megtehetem.
Inkabb mentem anno pve nyugdijas klubba, es meghagyom a pvp servereket olyan napokra, amikor ugy tartja uri kedvem, es esetleg bevallalok nemi "szivast" es/vagy szuksegem van nemi adrenalinra :)